2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

aa bu arada sen izmittesin değilmi ben sakarya yakınız biz arada eşimin izin gunlerinde atarız kendimizi oralara

bi evladın var cnm senin sanırım resimdeki o ise ben gecen ay kimyasal gebelik yalşadım cnm bu ay calışıyoruz yine ama ben bu aya çok umut bağladım hani başımdan geceni unutmak adına beklemek çok zor cnm sanada gecmiş olsun

Tamam tatlım cadım, yarından itibaren başlıyom ölçümlere... (umarım bu sefer ateş takibini yapmayı becerebilirim)

Ayy listene baktım da sıradaki 2. kişi benmişim bir stres kapladı her yanımı... Allah'ın izniyle inşallah güzel haberler verebilirim...

sıra sende sayılır... geçen test yapacam diyordun,noldu yaptın mı?

Son düzenleme:

hadi bakalim

sıra sende sayılır... geçen test yapacam diyordun,noldu yaptın mı?

Yok canım yapmadım, dişimi sıkıyorum her an aklıma gelmiyor değil merak ediyorum ama şunu biliyom şimdi yapsam negatif çıksa geç tutunur bel ki diye günümde tekrar yaparım, o yüzden bu sefer sizlerin de hatırlatmasıyla sabredip beklicem ama ancak günüme kadar 6/01 sabahı hemen yapıcam... Daha fazla bekleyemem çünkü çok sabırsızlanıyorum...

sen sabrette 7 sinde yap bence 1 gün daha. hem olurda kırmızı gelirse testin önümüzdeki aya kalır. pozitifsede daha koyu kırmızı çizgi görürsünnnn

sen sabrette 7 sinde yap bence 1 gün daha. hem olurda kırmızı gelirse testin önümüzdeki aya kalır. pozitifsede daha koyu kırmızı çizgi görürsünnnn

Ayy demeyin kızlar benim rutinim 28 ağırlıkta olmakla beraber 26 - 30 arası çeker, son 3 reglim 28 çekiyor eğer beklemem gerekirse 30'u baz almam lazım ne olur bana bekle demeyin, şimdiden çok zor tutuyom kendimi zaten... Regl olursam 2. gün dr.uma gidicem zaten aşılama için çalışmaya başlıcaz bu ay...

kızlar az evvel bi topikte arkadaş 2 aydır adet görmesine rağmen bugun 2 aylık hamile oldunu öğrenmiş dr da kendide şaşırmış çok bende kızımda 1 ay olmuştum şimdi adet bitimindede test yapıyorum hemen

kızlarrrr şu ateş ölçme işini çok kıza anlatırmısınız çok merak ettim artıı bir işe yarıyormu anladığım kadarını söyleyim

her gün aynı saatte bir kere ölçüyosun sanırım ateşini sonra liste yapıyosun sanırım ve ateşin yükseldiğindemi yumurtlama olmuş oluyor doğrumudur

ohoo.. kar dün yağdı. epeyce hemde. bugün buz var. her yer cam gibi olmuştu akşam ben bakkala giderken

eveeeeet bi tane kiz kayip düsüyordu tvde o sen miydin yoksa??? aman dikkat et yaa... göbüste bebis mebis olur Allah muhafaza...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…