- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #4.681
Kandiramiyorum kociskomu
Ben de kazayla olsun istiyorum ama olmuyor ki
ben evde test yaptım kırmızı iki çizgi görünce kan tahllili yaptım 536.89 çıktı işte.bida yapmadık 10 gün sonra 7000 küsür olr bakrız demşti...öle yanii..benim doktor delü yaa..sevom ama isoyu..
kandiramiyorum kociskomu
Ben de kazayla olsun istiyorum ama olmuyor ki
öyle düşünüyorum canım bende
buarada geçen ay hamile kalmıştım demişsin bebeğin düştümü anlamadımBen 2 aylık bebeğimi kaybettim emmuz ayında ama ozaman çok fazla uğraşmadan gelmişti ilk aydan
busefer 3 ay oldu daha bişey yok
aa bu arada sen izmittesin değilmi ben sakarya yakınız biz arada eşimin izin gunlerinde atarız kendimizi oralara
evet tatlım izmitliyim doktorumda körfezde...
doktormusun cnm
Selam kızlarrr
canım istediğin zaman değişebilirsin. sen hasta olmadan başla ölçmeye. hasta olursan o günki derecen önemli olabilir bir sonraki ay için. saat 7:30-8:00 arası ölçeceksin. dil altından dijitalle
yok bea kuzum ne doktoruu..benim doktor körfezde
Tamam tatlım cadım, yarından itibaren başlıyom ölçümlere... (umarım bu sefer ateş takibini yapmayı becerebilirim)
Ayy listene baktım da sıradaki 2. kişi benmişim bir stres kapladı her yanımı...Allah'ın izniyle inşallah güzel haberler verebilirim...
Tamam tatlım cadım, yarından itibaren başlıyom ölçümlere... (umarım bu sefer ateş takibini yapmayı becerebilirim)
Ayy listene baktım da sıradaki 2. kişi benmişim bir stres kapladı her yanımı...Allah'ın izniyle inşallah güzel haberler verebilirim...
sıra sende sayılır... geçen test yapacam diyordun,noldu yaptın mı?
Yok canım yapmadım, dişimi sıkıyorum her an aklıma gelmiyor değil merak ediyorum ama şunu biliyom şimdi yapsam negatif çıksa geç tutunur bel ki diye günümde tekrar yaparım, o yüzden bu sefer sizlerin de hatırlatmasıyla sabredip beklicem ama ancak günüme kadar 6/01 sabahı hemen yapıcam... Daha fazla bekleyemem çünkü çok sabırsızlanıyorum...
Ankarada kar yagmis yaaaaaaadiger illerde durum nedir???
sen sabrette 7 sinde yap bence1 gün daha. hem olurda kırmızı gelirse testin önümüzdeki aya kalır. pozitifsede daha koyu kırmızı çizgi görürsünnnn
Ankarada kar yagmis yaaaaaaadiger illerde durum nedir???
ohoo.. kar dün yağdı. epeyce hemde. bugün buz var. her yer cam gibi olmuştu akşam ben bakkala giderken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?