2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

nE OLSUN YORGUNLUK BELİM BOYNUM KOPUYO AĞIRIDAN

Aman canım çok dikkat et kendine...

Ohoooo tatlım senin ki istemem koy yan cebime diyenlerdenmiş... Madem bu kadar istekli ve hevesli ne bu tripler bak çok kızdım şimdi... O zaman şeker sen yumurtlama döneminde ov.testiyle çatlama gününü belirlemede de kendini olabildiğince garantiye alarak kocacını punduna getirerek tam 12den bir atış yaptıracaksın gerisi Allah kerim...

saremnaz tatlım ne dicem ben 2 litre su 2 litreden biraz fala sıcak su 4 yeşil çay içtim bundan dolyıda başım ağrıırmı

doktora gıttın mı bacım bısey ddi mı?

gıtmez olur muyum canım benımm.. hem ben hem esımm.. ıkımızdede cok sukur hıcbır sorun yok.. hsg daha gecen ay cekıldı.. beklıyorum ıste bakalım ne olacakk.. bu ay kı reglımde tedavıye baslıcazzz.. ama ne tedavısı dıye sorma doktorum 5.gunu gel dedı bende baska bırsey sormadımm..

yeter kı senın ıstedıgın olsun da bırak doktorun napıcanı . sana ayrıca msj gonderdım gelen kutuna bak

saremnaz tatlım ne dicem ben 2 litre su 2 litreden biraz fala sıcak su 4 yeşil çay içtim bundan dolyıda başım ağrıırmı

Yok hayatım yeşil çay rahatlatır baş ağırısı yapmaz zaten en az 3 lt su için diye dr lar söylüyor sen soğuk falanmı yedin ondan ağırırı ben bugün pazara gittim soğuk yedim ondan başım ağırıyor mesela

menbeta canım inş.yakında senin de bebişlerin olur ayrıca gittiğin doktor alanında iyi olsun doktordan doktora fark ediyor

yokk ya soğuk olrak bi tek yoğurt yiyom..belkide sakız çiğniyom ondan oldu böle

22aralik 18 Ocak sat bat.

Ben bugünlere yumurtlar miyim ki?

Olumlu cevap verirseniz bu fazla uyandiricam valla kocisi

menbeta canım inş.yakında senin de bebişlerin olur ayrıca gittiğin doktor alanında iyi olsun doktordan doktora fark ediyor

saol canımmm.. evet doktorum cok tecrubelı bırı.. 5. mi 6. mıı ne oldu işte.. sonunda buldum ınss benım ıcın hayırlı olanını..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…