- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #5.321
aY GICIK ŞEY ÜZERİNE OTURUP BOĞAZINA TIKSAYDIN HERŞEYİ ...ANAM BENİ SİZE HAMİLE HAMİLE HİZMET EDİYİM DİYE DOĞMADI YENGECİĞİM AZ YEDE KALK SEN YARDIM ET BANA DESEYDİN AHAHAHHAA
nE OLSUN YORGUNLUK BELİM BOYNUM KOPUYO AĞIRIDAN
Canım olursa kızmaz kazayla, çünkü bir kaç kere rahatsizlandigimda hamilerim diye sevinmişti. Hatta arkadaslarımızı aramış, kayınvalidemi aramış millet tebrik icin arıyordu beni.. Olursa sevinir ama benim ısrarıma olsun istemiyorum,onun ihmalıydı olsun
doktora gıttın mı bacım bısey ddi mı?yok yasım daha buyuk degılde, 4. yıldan gıdıyorumm . hıccc gebelık gecıremedımmm.. hamıle kalamıyorumm ıste...
doktora gıttın mı bacım bısey ddi mı?
yeter kı senın ıstedıgın olsun da bırak doktorun napıcanı . sana ayrıca msj gonderdım gelen kutuna bakgıtmez olur muyum canım benımm.. hem ben hem esımm.. ıkımızdede cok sukur hıcbır sorun yok.. hsg daha gecen ay cekıldı.. beklıyorum ıste bakalım ne olacakk.. bu ay kı reglımde tedavıye baslıcazzz.. ama ne tedavısı dıye sorma doktorum 5.gunu gel dedı bende baska bırsey sormadımm..
yeter kı senın ıstedıgın olsun da bırak doktorun napıcanı . sana ayrıca msj gonderdım gelen kutuna bak
saremnaz tatlım ne dicem ben 2 litre su 2 litreden biraz fala sıcak su 4 yeşil çay içtim bundan dolyıda başım ağrıırmı
kız ben ıstanbula gelın geldım 8 ay once ... ykındık aslında oturdugun yerde mı doktora gıttın yoksa baska yerde mıbaktım baktım cevapta yazdımmm
kız ben ıstanbula gelın geldım 8 ay once ... ykındık aslında oturdugun yerde mı doktora gıttın yoksa baska yerde mı
Yok hayatım yeşil çay rahatlatır baş ağırısı yapmaz zaten en az 3 lt su için diye dr lar söylüyor sen soğuk falanmı yedin ondan ağırırı ben bugün pazara gittim soğuk yedim ondan başım ağırıyor mesela
menbeta canım inş.yakında senin de bebişlerin olur ayrıca gittiğin doktor alanında iyi olsun doktordan doktora fark ediyor
hım ıstanbuldasın yanii.. rizeye canımmmmm...
bence hemen uyandır ne olur ne olmass22aralik 18 ocak sat bat.
Ben bugünlere yumurtlar miyim ki?
Olumlu cevap verirseniz bu fazla uyandiricam valla kocisi
yokk ya soğuk olrak bi tek yoğurt yiyom..belkide sakız çiğniyom ondan oldu böle
anladım canım :) popomu sana sürrtüm senınde olsun ınsallah hayatımuzulme sen tamam mı folıc asıt falan kullan ayrıca nımete katılıyorum dr den doktora cok fark vr bebegım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?