2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

Ay ne guldum yahu

Yaren ya cok zekisin bak ben hic akil erdiremiyorum bu tur seylere

Benimkide istemeseydi bende direk yarenin yontemini kullanirdim ya cok eglenceli olurdu kesin

Yasa yaren beah

Kanki gitme dicem ama erkencisin iyi geceler ozaman

eşin korunuyo yaa sen o prezarvatifleri çır uçları az bişe kes belli olmasın aldın yere koy tekarr yapıştır
tatlım iki taraf istemeden zor yaa .sen ikna et bence

Ay kız sen çok yaşa güldürdün beni :) eşimde karşımda neye gülüyon diyo sanane be dedim

haha ee senelr tecrube katıyo bazen konuşarak anlaşamıyosak devreye ya küslük giriyo ya işve cilve

Ama iste kondomla korunmuyor, geleneksel yöntemle korunuyor. Ben o yüzden diyorum belki de olmuyor diye

Şimdi bu yonde akıl verebilir mısın tekrar rica etsemm..
tatlım burda ayıp olcak ama sende üste ol o boşalana kadar öle yavşcana kalk öle yat
merhaba ben geldim kızlar akşamınız hayırlı olsun göbişler bebek dolsun
iyi akşamlar tatlımm

Ondan sonra kondomlu tuzak mı kurucum ama bu da resmen tuzak yaa

canım ya çok yeme hammurger sağlıklı degil eşim nesfit almış gece açıkınca ye diyor ben zaten evlenince çok kilo aldım

Evet canım ve bu zamana kadar hiç tutmadı, yani hiç hamile kalmadım..

cnm geride çektirtme fırsat bıraktırtma ortamın buyusune bi kaptır onu ama öncelikle yumurtlama gunu bi devreye girmeli ayyy neler diom ya ay bide olur adam çok kızar bulursun beni buralaradan

Seydacim süper fikirimiz, bunu deniycem bakalım.. Cok teşekkür ederim. Yardımcı olan herkese cok teşekkürler ayrıca, gobislerimize bebesi dolsun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…