- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #5.281
Misafiri yolladım mutfağı topladım ve ben geldimmmmmmmmmmmm nasılsınız bakimmmm
karnımı gören 6 aylık hamile sanıyor . çok yıyorum hele fast food cok ben hep hamburger aşerıyorum nimetim ya :) cok kılo aldımzeynepcim karnın büyüdü mü bide çok çabuk acıkıyor musun?
bende de vardı bu aksam . yedırdım içirdim temızledım yolladımyorgunum ben ( şahsım adına konusuyorum ) sen ıyısın insallah
eşin korunuyo yaa sen o prezarvatifleri çır uçları az bişe kes belli olmasın aldın yere koy tekarr yapıştır
tatlım iki taraf istemeden zor yaa .sen ikna et bence
geleneksel yöntem derken geri çekilme yöntemimi cnm
yaş pasta ve patates salatası az geldi benim mısafırlere .. burun kıvırdılar .bendede vardı bendede....
Ay ne guldum yahu
Yaren ya cok zekisin bak ben hic akil erdiremiyorum bu tur seylere
Benimkide istemeseydi bende direk yarenin yontemini kullanirdim ya cok eglenceli olurdu kesin
Yasa yaren beah
Kanki gitme dicem ama erkencisin iyi geceler ozaman
bende de vardı bu aksam . yedırdım içirdim temızledım yolladımyorgunum ben ( şahsım adına konusuyorum ) sen ıyısın insallah
tatlım burda ayıp olcak ama sende üste ol o boşalana kadarAma iste kondomla korunmuyor, geleneksel yöntemle korunuyor. Ben o yüzden diyorum belki de olmuyor diye
Şimdi bu yonde akıl verebilir mısın tekrar rica etsemm..
iyi akşamlar tatlımmmerhaba ben geldim kızlar akşamınız hayırlı olsungöbişler bebek dolsun
Hmm o zaman tatlım meleği bir tarafa bırakıp şeytanı ortaya çıkarmak lazım...Söylediğim şey çok özel olacak ama onu kondom kullanmaya ikna etmelisin, ör: sen böyle yapınca ben haz alamıyorum madem çocuk istemiyorsun o zaman kondomla korun ama bunu bu şekilde yarım bırakma falan gibi, sen ne diyeceğini daha iyi bilirsin... Gerisini çözersin artık...
yaş pasta ve patates salatası az geldi benim mısafırlere .. Burun kıvırdılar .1
hahahahahahhahhahahahahahahahahahtatlım burda ayıp olcak ama sende üste ol o boşalana kadaröle yavşcana kalk öle yat
iyi akşamlar tatlımm
Evet canım ve bu zamana kadar hiç tutmadı, yani hiç hamile kalmadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?