- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #5.301
İyilik canım senden naber...
yaş pasta ve patates salatası az geldi benim mısafırlere .. burun kıvırdılar .1
ay hasbamlar bulmuşlarda bunuyorlar çok bilem
aman sen gene ıyı yapmıssın.. bana habersız geldıler. baskın yedımm.. hazır bırsyeler koydum cayın yanına tamamm.. haberım olsa donatırdımmmm... bosversenee burun kıvırmıslarmısmıs.. hıc sevmem oyle ınsanlarıı....
Seydacim süper fikirimiz, bunu deniycem bakalım.. Cok teşekkür ederim. Yardımcı olan herkese cok teşekkürler ayrıca, gobislerimize bebesi dolsun inşallah..
ayy bacı bırak allahına .. bıde dedım kı hamıleyım dıye mutfaga pek gıremıyorum kusura bakmayın mıdem bulanıyo esımın yengesı demez mı kii bu zamanın kadınları da pek bı naazlı .. sımdı sen ona afıyet olsun mu dersın zehır olsun muama ben yıne de afıyet osun dedım
Ondan sonra kondomlu tuzak mı kurucumama bu da resmen tuzak yaa
cnm geride çektirtme fırsat bıraktırtma ortamın buyusune bi kaptır onu ama öncelikle yumurtlama gunu bi devreye girmeli ayyy neler diom ya ay bide olur adam çok kızar bulursun beni buralaradan
gereksiz insanların gereksiz davranıslarıı... Allah ıslah etsınnnn... sinir seyler.... hamıle kadın ugrasmıs yapmıs yeter. daha ne ıstıyonn..
Canım olursa kızmaz kazayla, çünkü bir kaç kere rahatsizlandigimda hamilerim diye sevinmişti. Hatta arkadaslarımızı aramış, kayınvalidemi aramış millet tebrik icin arıyordu beni.. Olursa sevinir ama benim ısrarıma olsun istemiyorum,onun ihmalıydı olsun
Canım olursa kızmaz kazayla, çünkü bir kaç kere rahatsizlandigimda hamilerim diye sevinmişti. Hatta arkadaslarımızı aramış, kayınvalidemi aramış millet tebrik icin arıyordu beni.. Olursa sevinir ama benim ısrarıma olsun istemiyorum,onun ihmalıydı olsun
amannnnnnsenın gobısınde bebk var mı
amannn yaaaaa.. sen bızlerı anlat esıne... ne durumda oldugumuz soylee.. bıtane yapın olsun.. sonra korunursunuz.. hemen olacagıda ne malummmm.. belkı ugrascaksınız.. anlat anlat sen bızı anlatt..
ayy bacı bırak allahına .. bıde dedım kı hamıleyım dıye mutfaga pek gıremıyorum kusura bakmayın mıdem bulanıyo esımın yengesı demez mı kii bu zamanın kadınları da pek bı naazlı .. sımdı sen ona afıyet olsun mu dersın zehır olsun muama ben yıne de afıyet osun dedım
yok canımmm.. bu gıdısle olacagıda yok herhalde...
oooooo sende yawrum nıye 40 ına mı dayandın menapoz kapıda mı ? kac senelık evlısın bıtanecım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?