2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

yaş pasta ve patates salatası az geldi benim mısafırlere .. burun kıvırdılar . 1

aman sen gene ıyı yapmıssın.. bana habersız geldıler. baskın yedımm.. hazır bırsyeler koydum cayın yanına tamamm.. haberım olsa donatırdımmmm... bosversenee burun kıvırmıslarmısmıs.. hıc sevmem oyle ınsanlarıı....

ayy bacı bırak allahına .. bıde dedım kı hamıleyım dıye mutfaga pek gıremıyorum kusura bakmayın mıdem bulanıyo esımın yengesı demez mı kii bu zamanın kadınları da pek bı naazlı .. sımdı sen ona afıyet olsun mu dersın zehır olsun mu ama ben yıne de afıyet osun dedım

Seydacim süper fikirimiz, bunu deniycem bakalım.. Cok teşekkür ederim. Yardımcı olan herkese cok teşekkürler ayrıca, gobislerimize bebesi dolsun inşallah..

bak organizasyonu unutma önce bi bikaçgun bi ara ver özlesin seni sonra bide üstüne özel bi gece şöle mumlar falan bu şartlARDA BEN bebeğe bile ikna ederim cazibeni kullan yeter

gereksiz insanların gereksiz davranıslarıı... Allah ıslah etsınnnn... sinir seyler.... hamıle kadın ugrasmıs yapmıs yeter. daha ne ıstıyonn..

Avukatcigim bence tamamen kaza olsun o geleneksel yontemini uygulamamasi icin kendine cek beni bekle de o belki senden once biter disarida cikmaz hehe

Plan A olmadiysa plan B ye gec kizlarda zaten fikir vermisler hehe
Sonrada bize basarini anlatirsin

Ondan sonra kondomlu tuzak mı kurucum ama bu da resmen tuzak yaa

Aaaaa tatlım ama sana da yöntem beğendiremiyoruz... Olmaz ki bu iş bu kadar da zorlaştırılmaz ki...

Ayy tatlım ne bileyim yaa, komplo teorileri havada uçuşunca aklıma yıllar önce ünlü tenisçi boris bekerden hamile kalan zenci bayanın kullandığı yöntem geldi, ne alakaysa işte, birden aklıma düştü...

Olmaz tabii ki benim sözüm latife, sen onu ya ikna edeceksin ya ikna başka yolun yok, bunun haricinde deneyeceğin her yöntem rıza dışı olur...

cnm geride çektirtme fırsat bıraktırtma ortamın buyusune bi kaptır onu ama öncelikle yumurtlama gunu bi devreye girmeli ayyy neler diom ya ay bide olur adam çok kızar bulursun beni buralaradan

Canım olursa kızmaz kazayla, çünkü bir kaç kere rahatsizlandigimda hamilerim diye sevinmişti. Hatta arkadaslarımızı aramış, kayınvalidemi aramış millet tebrik icin arıyordu beni.. Olursa sevinir ama benim ısrarıma olsun istemiyorum,onun ihmalıydı olsun

amannn yaaaaa.. sen bızlerı anlat esıne... ne durumda oldugumuz soylee.. bıtane yapın olsun.. sonra korunursunuz.. hemen olacagıda ne malummmm.. belkı ugrascaksınız.. anlat anlat sen bızı anlatt..

bÖYLE KORUNMAK RİSKLİ KONDOM KULLANALIM DE.bİ KAÇ TANESİ NORMAL OLSUN KONDOMLA KORUNUN SONRA PAKETİN İÇİNDEN BİTANE DELİK ÇIKSIN BAK SEN İŞE İŞTE ALLAHIN İŞİ

he ozaman tamam şimdi sat bat ne zaman sonuçta tedbiri elden bıraktığı dakka sende suç yok

benn prezervatıflerı yırtardım hamıle kalmak ıcın bı aksam ıkımızde ıctık ıctık kafa bı dunya benımkının ... bı de guzel oldu kiiii :):) cıft cızzgıyı gorunce agzı kulaklarında dolastı 2 ay

aY GICIK ŞEY ÜZERİNE OTURUP BOĞAZINA TIKSAYDIN HERŞEYİ ...ANAM BENİ SİZE HAMİLE HAMİLE HİZMET EDİYİM DİYE DOĞMADI YENGECİĞİM AZ YEDE KALK SEN YARDIM ET BANA DESEYDİN AHAHAHHAA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…