2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

iyi geceler canımmm...

zeynep hayırdır nasıl taktık bunlarr.... banada soyle bakım denemedıgım bır yontem var mıymısss??
benım gıbı kocanız bebek ıstemyosa kondomları delin . adamı sabah aksam ıcırın sarhos edın .. sonra mıdemı usttum dıye doktora getırıp AAA ahmet baba oluyosun yapın ıstemem yan cebıme yaptı 3 aylık hamıleyım ev bebek esyası dolduuu

bildiğin konu tatlım, aynen devam, iyi dileklerin için teşekkürler bitanem, sende ne var ne yok?

iyi geceler kuzum, tatlı rüyalar

ay ne demek yavrumm.. bendende ne olsun guzelımm, gezmelerden tozmalardan basımı alamadım bu ara.. stres atayım kafa dagıtayım derken daha cok stres olup eve gerı donuyorumm.. Allah sonumuzu hayretsınn

Zeynep kiz super olur nede olsa sen bu isi cozmusun su ozel taktiklerinden faydanalim ama icki merasimi mumkun degil bizde baska tecrubelerin varsa hay hay emrinizdeyim mustakbel cici anne

Zeynep kiz super olur nede olsa sen bu isi cozmusun su ozel taktiklerinden faydanalim ama icki merasimi mumkun degil bizde baska tecrubelerin varsa hay hay emrinizdeyim mustakbel cici anne
ayyyy arkadasım benım yaptıklarım salaklık .. sapasaglam adama macunlar . ballar .. polenler yedıre yedıre adam 1 ayda 4 kılo aldıı bende öle sans eserı kaldım ıste .. bende bı cacık olmass

nartanesine takılıyorum bızdede ıckı olayları olmaz.. ki biz cocuk ıstıyoruz maaile olarakk.. bu taktıkler bende ıse yaramaz.. ah ahh ne dıyeyımm.. sen sımcık 3 aylık hamılesın??? cınsıyet konusunda bırsey dedı mı doktorlar??

nımetcım sen nekadarlıksın?? ve cınsıyetııı nedır bebısının???

ya tabiiii, senin koca aslında bebek istiyormuş da ondan, aynen dediğin gibi, istemem yan cebime, ama bazıları var, karısının tüplerini bile bağlattırmayı teklif ederler, yeter ki ona tuzak kurup da hamile kalmasın diye, yaa :26:

ay ne demek yavrumm.. bendende ne olsun guzelımm, gezmelerden tozmalardan basımı alamadım bu ara.. stres atayım kafa dagıtayım derken daha cok stres olup eve gerı donuyorumm.. Allah sonumuzu hayretsınn

nerelerde geziyon bakiim, stresi doğru yerde dağıtamamışsın, nereleri gezdin söyle bakiim

gece kuşları yumurtlama zamanı hafif bembemsi akıntı olabilirmi

olabilir kuzum, normalde yumurta akı kıvamında katı bi akıntı gelmeli, ama pembemsi oma ihtimali ve hatta lekelenme tarzı kanama olma ihtimali de var ve bu normal bişeydir kuzum

kız nıhal bı yasıma daha gırdım uuuu nenem .. benım koca azcık cımrı bı bogaz daha cıkcak dıye korktu

esımın akrabaları kızzz.. oyle ozel yerler degıll... bıde gelen gıden oluyor ılgılenıyorum falan fılan.. ah ahhhh ılk korunmayısımda hamıs kalsaydım cocugumun bu ay dogumgunu olacak suan 2 yasında olacaktı.. ah ahhh.. bana bır arkıdıs gıbı gelecektıı..

canım ben süt ve süt ürünleri mezunuyum kaşar peynir üretim şefiyim. evlenince işi bıraktım bu aralar evdeyim

güzel işin varmış, ama devam et, evlenince bırakman iyi olmamış, ilk fırsatta devam et derim ben, bir süre sonra evde sıkılırsın, ve ayrıca ekonomik özgürlük her zaman lazım kadına

tatlım merhaba beklenmeyen adet tarihini acaip tuttum

merhaba kuzum, dimi yani, beklenen desek olma şimdi bekleyen bitek ben varım burda, dimi başka varmı bebek konusunu erteleyen?

inşalla öledir tatlım ya gecen ay düşük yaptım gecen ayın mutsuzluğu bu ayın umuduyla son buldu kızlar gece yatarken kızm dua ediyo krdeşim olsun die bende öğrettim isteyen herkezin die cnm hepimize dua ediyo bide amin dio

sen erteledinmi cnm özel olmassa neden

hayatım hemen kotu dusunme ya sen kendını ferahh tut da balım .. hersey gusel olacak ben senın kızının agzoını yıyım hemı allah duyar sebimin sesini.. rabbım gonlune gore versın

eşinin akrabalarıysa, stres atmak için pek de uygun yer olmayacağını sen de tahmin ederek gitmişsindir sanırım, annenlere git, ablan kardeşin varsa tak koluna çık mağazaları gez, nebileyim, işte o zaman dağıtırsın kafayı, tek derdin "ayy şu gördüğüm elbise niye o kadar pahalı yaaa, tüh, keşke alsaydım" olucak, tabi kısa süreliğine

kız nıhal bı yasıma daha gırdım uuuu nenem .. benım koca azcık cımrı bı bogaz daha cıkcak dıye korktu

bebek bi boğaz değil ki, maşallah 2-3 boğazlık para istiyor, ama ALLAH isteyen herkese nasip etsin inşallah! o boğazları yerim ben, ona harcanacak para da tümüyle feda olsun derim hatta, dimi yani? ay ben de tiki oldum kısss, tikiler gibi konuştum

hayatım hemen kotu dusunme ya sen kendını ferahh tut da balım .. Hersey gusel olacak ben senın kızının agzoını yıyım hemı allah duyar sebimin sesini.. Rabbım gonlune gore versın

inşalla cnm benim ya az daha senin kızınıda yazacaktım aa içimeme doğdu bi an ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…