- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #5.381
benım gıbı kocanız bebek ıstemyosa kondomları delin . adamı sabah aksam ıcırın sarhos edın .. sonra mıdemı usttum dıye doktora getırıp AAA ahmet baba oluyosun yapıniyi geceler canımmm...
zeynep hayırdır nasıl taktık bunlarr.... banada soyle bakım denemedıgım bır yontem var mıymısss??
Nihalcigim ask olsun beni tanimiyon yani unuttun oylemiii
S
bildiğin konu tatlım, aynen devam, iyi dileklerin için teşekkürler bitanem, sende ne var ne yok?
iyi geceler kuzum, tatlı rüyalar
kızlar ben yatorumm öptümm sizi çokk çokk10:ben kaçr
tatlım seni tanımaz olurmuyum hiç, ama ben onu yazdığımda sen aşağıdaki listede yoktun ki :26::26::26: Sonradan geldin, arada sayfadan ayrıldınmı hiç? Yoksa bendemi körlük başladı?
ayyyy arkadasım benım yaptıklarım salaklık .. sapasaglam adama macunlar . ballar .. polenler yedıre yedıre adam 1 ayda 4 kılo aldııZeynep kiz super olur nede olsa sen bu isi cozmusun su ozel taktiklerinden faydanalim ama icki merasimi mumkun degil bizde baska tecrubelerin varsa hay hay emrinizdeyim mustakbel cici anne
benım gıbı kocanız bebek ıstemyosa kondomları delin . adamı sabah aksam ıcırın sarhos edın .. sonra mıdemı usttum dıye doktora getırıp AAA ahmet baba oluyosun yapınıstemem yan cebıme yaptı 3 aylık hamıleyım ev bebek esyası dolduuu
benım gıbı kocanız bebek ıstemyosa kondomları delin . adamı sabah aksam ıcırın sarhos edın .. sonra mıdemı usttum dıye doktora getırıp AAA ahmet baba oluyosun yapınıstemem yan cebıme yaptı 3 aylık hamıleyım ev bebek esyası dolduuu
ay ne demek yavrumm.. bendende ne olsun guzelımm, gezmelerden tozmalardan basımı alamadım bu ara.. stres atayım kafa dagıtayım derken daha cok stres olup eve gerı donuyorumm.. Allah sonumuzu hayretsınn
gece kuşları yumurtlama zamanı hafif bembemsi akıntı olabilirmi
gece kuşları yumurtlama zamanı hafif bembemsi akıntı olabilirmi
kız nıhal bı yasıma daha gırdım uuuu nenem .. benım koca azcık cımrı bı bogaz daha cıkcak dıye korktuya tabiiii, senin koca aslında bebek istiyormuş da ondan, aynen dediğin gibi, istemem yan cebime, ama bazıları var, karısının tüplerini bile bağlattırmayı teklif ederler, yeter ki ona tuzak kurup da hamile kalmasın diye, yaa :26:
nerelerde geziyon bakiim, stresi doğru yerde dağıtamamışsın, nereleri gezdin söyle bakiim
olabilir kuzum, normalde yumurta akı kıvamında katı bi akıntı gelmeli, ama pembemsi oma ihtimali ve hatta lekelenme tarzı kanama olma ihtimali de var ve bu normal bişeydir kuzum
ya tabiiii, senin koca aslında bebek istiyormuş da ondan, aynen dediğin gibi, istemem yan cebime, ama bazıları var, karısının tüplerini bile bağlattırmayı teklif ederler, yeter ki ona tuzak kurup da hamile kalmasın diye, yaa :26:
nerelerde geziyon bakiim, stresi doğru yerde dağıtamamışsın, nereleri gezdin söyle bakiim
olabilir kuzum, normalde yumurta akı kıvamında katı bi akıntı gelmeli, ama pembemsi oma ihtimali ve hatta lekelenme tarzı kanama olma ihtimali de var ve bu normal bişeydir kuzum
canım ben süt ve süt ürünleri mezunuyum kaşar peynir üretim şefiyim. evlenince işi bıraktım bu aralar evdeyim
tatlım merhaba beklenmeyen adet tarihini acaip tuttum
ya tabiiii, senin koca aslında bebek istiyormuş da ondan, aynen dediğin gibi, istemem yan cebime, ama bazıları var, karısının tüplerini bile bağlattırmayı teklif ederler, yeter ki ona tuzak kurup da hamile kalmasın diye, yaa :26:
Nerelerde geziyon bakiim, stresi doğru yerde dağıtamamışsın, nereleri gezdin söyle bakiim
güzel işin varmış, ama devam et, evlenince bırakman iyi olmamış, ilk fırsatta devam et derim ben, bir süre sonra evde sıkılırsın, ve ayrıca ekonomik özgürlük her zaman lazım kadına
Merhaba kuzum, dimi yani, beklenen desek olma şimdiBekleyen bitek ben varım burda, dimi başka varmı bebek konusunu erteleyen?
inşalla öledir tatlım ya gecen ay düşük yaptım gecen ayın mutsuzluğu bu ayın umuduyla son buldu kızlar gece yatarken kızm dua ediyo krdeşim olsun die bende öğrettim isteyen herkezin die cnm hepimize dua ediyo bide amin dio
esımın akrabaları kızzz.. oyle ozel yerler degıll... bıde gelen gıden oluyor ılgılenıyorum falan fılan.. ah ahhhh ılk korunmayısımda hamıs kalsaydım cocugumun bu ay dogumgunu olacak suan 2 yasında olacaktı.. ah ahhh.. bana bır arkıdıs gıbı gelecektıı..
kız nıhal bı yasıma daha gırdım uuuu nenem .. benım koca azcık cımrı bı bogaz daha cıkcak dıye korktu
hayatım hemen kotu dusunme ya sen kendını ferahh tut da balım .. Hersey gusel olacak ben senın kızının agzoını yıyım hemı allah duyar sebimin sesini.. Rabbım gonlune gore versın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?