2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

aynen köpegı olsun bebegıme para ... hıc umrumda olmaz .. amannnnn dogru konustun bacım encok surda konusunca kafam rahatlıyo ınan .. yanımdakı ( kocamla) konusunca bunalıyourummmmm

evet ya, burası kafa dağıtmak için süper yöntem, sıkıldınmı gel, helen rahatlatır seni kızlar burda, rahatlatırız diyemedim, pek sık giremiyorum buraya, malum, dersler var, ben sınava hazırlanıyorum da, hayırlısıyla

kuzummm ya, benim gibisin gürbetçilik konusunda, diğer konularda asla benim gibi olma inşallah! Hem büyük sıkıntılarınızın olmamasının farkında olman ve buna hep şükr etmen güzel bişey, takdir ettim. ALLAH her durumun beterinden korurun ve her şeyin en güzelini en hayırlısını versin inşallah! bebişi de önceden promosyon inşallah!

kuzum, bişey diyicem, şimdi zeynepciimin kafasını karıştırmak istemem, ama o işi yaparken hangi kondom kullanacağınız çok önemli, bazıları spermleri öldürür ilk temasta, bazıları deforme eder, fonksiyonlarını bozar, dolayısıyla, bozuk spermin döllediği yumurtadan da hayır gelmez, ve kimyasal gebeliklerden tut da erken düşüklere kadar ve dahası da var, olabilir, içeriğinde hiçbir madde olmayanını bulmanız lazım ki, biz 5 yıl kondomla korunuyoruz ve ben hiçbişeysizine daha rastlamadım, belki vardır, bilmiyorum araştırmak lazım

canımmm yaaaaa... dılıyorumm ki en yakın zamanda o sorunlarından kurtull ve hayatının akısı tamamen degıssınnn..

aminn yavrumm.. tesekkür ederım canım benımm. cok saolll..

Zeynep amiiiin tatli ruyalar canim

Menbeta ben evliligimin ilk zamanlarinda kullandim ama saglam cikti delik melik yoktu sonra geleneksel yontem 1yil ve masaallah bir kaza olmadi ama ben herseferinde wc ye gidiyorum hani belki yanlislikla birsey vardir diye ay akilsiz kafam girse ya ne korkuyon dimi yaaaa

Su kirmiziyla maviyi anlamadim ama ben o nedir

canım ya adıyaman dan önce siirtteydik eşim çalışmamı istemedi malüm karış bir ortam vardı. şu an düşük riski var artık ne zaman işe dönerim kısmet çalışmayı çok özledim

goggomm yaaaa sen zeynebe ıyı geceler dıyene kadar o coktan uyudu.. ruya bıle goruyordurrr

dımı yaaa ah senı ahh.. bak sımcık bıryerlerımızı yırtıyoruzzz olsun dıyee sen butun yavrucakları atıvermıssınnnn... kazayla oluverseydı halbuki..

mavi birlikler esiminki kırmızı bırlık benımkıler.. bır turlu bulusamadılarya ondan dıyıverdımmm

bende de 3 güne kendiliğinden temizilenmişti ama 2 ay ara ver dedi, rahim dinlensin dedi, neyse, ama ondan hemen sonraki ay haa şööööyle kocaman yumurtam olmuştu, doktor sakın ha, korunmayı bırakmayın dedi, bu yumurtadan bişeyler çıkabilir))))) yani düşüğün bi ayağı içerde derler, inşallah hamile kalırsın bu ay.
Sigorta konusuna gelince, benimki yapıkredi sigorta, yani özel, bunların kendi kuralları var, illa 1 yıllık üye olman lazım ki karşılayabilsinler masrafı, neyse, benim de işime geldi aslında, zaten bir kaç aydır kendim istemiyordum eşimle problemlerimden dolayı, bu işin bahanesi oldu yani kısacası

canım 15 aylık evliyim 1 yıl olmadı doktora gittik eşim de gitti sorun bendeymiş rahim filmi çektirdim tüpler kapalıymış ameliyat oldum kısa süre sonra hamile kaldım bu arada yaşım 29

ne güzel işte, inşallah sağlıklı doğurursun bebişini, 2li teste çağırmışmı doktor? 11. haftada 2liye çağırırlar genelde

canım ya adıyaman dan önce siirtteydik eşim çalışmamı istemedi malüm karış bir ortam vardı. şu an düşük riski var artık ne zaman işe dönerim kısmet çalışmayı çok özledim

bebişi kreşe verdiğin zaman artık çalışmaya başlarsın inşallah.

canımmm yaaaaa... dılıyorumm ki en yakın zamanda o sorunlarından kurtull ve hayatının akısı tamamen degıssınnn..

aminn yavrumm.. tesekkür ederım canım benımm. cok saolll..

inşallah tatlım, inşallah!

bu ayın 16 gitcem daha 2 li test falan istemedi canım

gittiğin zaman sor, de ki 2li teste çağırmadınız, 17. haftada direkt 3lüyümü yapıcaz de, ok?
bazı doktorlar sorumsuzlardır, sen hatırlatmazsan, unuturlar, gerçekten, ben doktora gittiğimde hatırlatıyorum çoğuna şu da yapılacaktı ne oldu, onu niye etmedik, şu kaldı falan diye, onlar da haa tabi doğru, unutmuşuz bak, iyiki dediniz falan diyorlar

sizin için daha hayırlı olmuş ozaman cnm doğru zamanda bi bebek tadınında daha guzel çıkarılması açısındanda iyi hepimizin böle sıkıntılı dönemleri olabiliyo bu arad demek hemen ertesi ay yumurtlama aynı şekilde devam ediyo demek inşalla sağlıklı bi gebeliğim olur artık benim için gebe kalmak ta yetmiyo kese var kalp atışı var kucaga almak var yaşanan tecrubeler endişede getiriyo be cnm yanında

Nihalcigim sagol cok guzel aciklik getiriyorsun bizde senden duyunca daha bir rahatlikla yontemlere uyuyoruz yani ben en azindan sana cok ihticamiz var bilmemiz gereken cok sey var doktor hanim
Insaallah sende sorunlarini asacaksin ki oyle olacagini dusunuyorum cunku sen guclu bir kisilige sahip birisin bunu anladim en kisa zamandada hayallerin gerceklesir Innsaallah

Gogom bak hele sen benle dalga geciyon hemi yani ben cepten giriyom size yetisebilmek icin ufacik tutslarla ugrasiyom sen beni aglatiyon yavas yaziyon diye
Ha simdi anladim kirmiziyla mavi ha hhmm

hangi tecrübeler?en son yaşadığım kimyasalmı? yoksa daha önce düşük yapmışmıydın?

nihalcim doktorluk alanın ne sınavlarında kolay gelsin

daha alanım yok kuzum, pratisyenden sayılıyorum, ve ben Azerbaycan'da okudum tıp fakültesini, diplomamı burası tanımıyor, diploma denklik sınavına giricem, diplomam onaylanınca uzmanlık sınavına giricem ve onu da kazanırsam inşallah kadın doğumcu olmayı düşünüyorum, ALLAHtan bişey mani olmazsa:26::26::26: yani yolum daha uzun:26::26:

nihalcim bide benim diş sorunum var korkutan çektiremiyorum çürük bir diş.dişime karanfil koyuyorum rahatlatıyor dişin bebeğe etkisi olur mu

sağol tatlım, güzel dileklerin duaların için. İnşallah her şeyin hayırlısı diyorum. Bak ben burda yoksam bile soracağınız bişey oldumu, özelden sorun ben arada uğrar cevaplarım, ok?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…