- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #5.421
aynen köpegı olsun bebegıme para ... hıc umrumda olmaz .. amannnnn dogru konustun bacım encok surda konusunca kafam rahatlıyo ınan .. yanımdakı ( kocamla) konusunca bunalıyourummmmm
benım burda hckımsem yokkk... gurbetcıyım bende... dedıkodu yaparız dedım canıkom yaaaa.. konu hep coluk cocuğa gelınce benı stres aldıı... cokta onemlı degıl alıstım artıkkkk... burada kafayı dagıtmak ancak kocamla olurr.. o da sagolsunn bırkacgun rahatlattı benıı.. ama ısteee genede streslı gecıyor gunler... Allah tan buyuk sıkıntılarımız yok. bunada sukurrr..
Menbeta icki degilde bizde kondom kesme yontemini kullaniriz bak sevdim ben bunu hehe
Gerci hic kullanmiyoz ama belki boylelikle daha cok sperm iceri girer olabilirmiki
Nihalcigim bilir dimi canim
Kizlar yazmaya gidince asagida gorunmuyorum galiba dimi belki nihalcim oyuzden beni gormedin
Nimet ve zeynep Allah bagislasin kolay bir dogum gecirmeniz temennisiyle
Yarencim ya cok tatli kizin amiiiin diyorum bende op benim yerime onu nartane ablandan opucuk de
Merhaba kızlarrhala uyanık bunlar gidin çalışın bakiimm
kuzummm ya, benim gibisin gürbetçilik konusunda, diğer konularda asla benim gibi olma inşallah! Hem büyük sıkıntılarınızın olmamasının farkında olman ve buna hep şükr etmen güzel bişey, takdir ettim.ALLAH her durumun beterinden korurun ve her şeyin en güzelini en hayırlısını versin inşallah! bebişi de önceden promosyon inşallah!
Zeynep amiiiin tatli ruyalar canim
Menbeta ben evliligimin ilk zamanlarinda kullandim ama saglam cikti delik melik yoktu sonra geleneksel yontem 1yil ve masaallah bir kaza olmadi ama ben herseferinde wc ye gidiyorum hani belki yanlislikla birsey vardir diye ay akilsiz kafam girse ya ne korkuyon dimi yaaaa
Su kirmiziyla maviyi anlamadim ama ben o nedir
CNM BANA YASAKLAMADI adet kanaması gibi oldu kürtaj olsaydı 3 ay olmazdı dedi korunma vermedi hatta bu ay hamile olarak gelebilirsin bile dedi bakalım işte ben sigorta 3 ay die biliyodum tatlım bi akrabamız son 3 ayıda sigortalı olduğu halde faydalandı hatta çok çabaladılar son 3 ay için yanlış bikiyosam affola
canım 15 aylık evliyim 1 yıl olmadı doktora gittik eşim de gitti sorun bendeymiş rahim filmi çektirdim tüpler kapalıymış ameliyat oldum kısa süre sonra hamile kaldım bu arada yaşım 29
canım ya adıyaman dan önce siirtteydik eşim çalışmamı istemedi malüm karış bir ortam vardı. şu an düşük riski var artık ne zaman işe dönerim kısmet çalışmayı çok özledim
canımmm yaaaaa... dılıyorumm ki en yakın zamanda o sorunlarından kurtull ve hayatının akısı tamamen degıssınnn..
aminn yavrumm.. tesekkür ederım canım benımm. cok saolll..
bu ayın 16 gitcem daha 2 li test falan istemedi canım
bende de 3 güne kendiliğinden temizilenmişti ama 2 ay ara ver dedi, rahim dinlensin dedi, neyse, ama ondan hemen sonraki ay haa şööööyle kocaman yumurtam olmuştu, doktor sakın ha, korunmayı bırakmayın dedi, bu yumurtadan bişeyler çıkabilir))))) yani düşüğün bi ayağı içerde derler, inşallah hamile kalırsın bu ay.
Sigorta konusuna gelince, benimki yapıkredi sigorta, yani özel, bunların kendi kuralları var, illa 1 yıllık üye olman lazım ki karşılayabilsinler masrafı, neyse, benim de işime geldi aslında, zaten bir kaç aydır kendim istemiyordum eşimle problemlerimden dolayı, bu işin bahanesi oldu yani kısacası
ne güzel işte, inşallah sağlıklı doğurursun bebişini, 2li teste çağırmışmı doktor? 11. haftada 2liye çağırırlar genelde
menbeta canım hayırlısıyla allah kısmet etsin olur bebişin
sizin için daha hayırlı olmuş ozaman cnm doğru zamanda bi bebek tadınında daha guzel çıkarılması açısındanda iyi hepimizin böle sıkıntılı dönemleri olabiliyo bu arad demek hemen ertesi ay yumurtlama aynı şekilde devam ediyo demek inşalla sağlıklı bi gebeliğim olur artık benim için gebe kalmak ta yetmiyo kese var kalp atışı var kucaga almak var yaşanan tecrubeler endişede getiriyo be cnm yanında
nihalcim doktorluk alanın ne sınavlarında kolay gelsin
amin canım cok saolll..
kızlarrrr benden ıyı gecelerrrr hepinize.. kendinize iyi bakınnnn...öpüldünüzzz... hoscakalınnnnnn...
Nihalcigim sagol cok guzel aciklik getiriyorsun bizde senden duyunca daha bir rahatlikla yontemlere uyuyoruz yani ben en azindan sana cok ihticamiz var bilmemiz gereken cok sey var doktor hanim
Insaallah sende sorunlarini asacaksin ki oyle olacagini dusunuyorum cunku sen guclu bir kisilige sahip birisin bunu anladim en kisa zamandada hayallerin gerceklesir Innsaallah
Gogom bak hele sen benle dalga geciyon hemi yani ben cepten giriyom size yetisebilmek icin ufacik tutslarla ugrasiyom sen beni aglatiyon yavas yaziyon diye
Ha simdi anladim kirmiziyla mavi ha hhmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?