2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

benım burda hckımsem yokkk... gurbetcıyım bende... dedıkodu yaparız dedım canıkom yaaaa.. konu hep coluk cocuğa gelınce benı stres aldıı... cokta onemlı degıl alıstım artıkkkk... burada kafayı dagıtmak ancak kocamla olurr.. o da sagolsunn bırkacgun rahatlattı benıı.. ama ısteee genede streslı gecıyor gunler... Allah tan buyuk sıkıntılarımız yok. bunada sukurrr..

aynen köpegı olsun bebegıme para ... hıc umrumda olmaz .. amannnnn dogru konustun bacım encok surda konusunca kafam rahatlıyo ınan .. yanımdakı ( kocamla) konusunca bunalıyourummmmm

aynen köpegı olsun bebegıme para ... hıc umrumda olmaz .. amannnnn dogru konustun bacım encok surda konusunca kafam rahatlıyo ınan .. yanımdakı ( kocamla) konusunca bunalıyourummmmm

geçen ay kimyasalmıydı? bende de kimyasal olmuştu, ondan sonra 2 ay doktor yasaklamıştı bebeği. senin doktor bişey demedimi o konuda?

sen erteledinmi cnm özel olmassa neden

sigorta yaptırdık da , ayy benim sigorta da meşhur oldu vallaha, hep anlatıyorum, sigorta yüzünden erteledik diye, tam 1 yıl sigortalı olursam ancak o zaman doğum masraflarımı ve bebeğin doğumsal hastalıklarını (inşallah olmaz) karşılarmış, işte o yüzden 3-4 ay bekliyicez bakalım.

Menbeta icki degilde bizde kondom kesme yontemini kullaniriz bak sevdim ben bunu hehe

Gerci hic kullanmiyoz ama belki boylelikle daha cok sperm iceri girer olabilirmiki

Nihalcigim bilir dimi canim

Kizlar yazmaya gidince asagida gorunmuyorum galiba dimi belki nihalcim oyuzden beni gormedin

Nimet ve zeynep Allah bagislasin kolay bir dogum gecirmeniz temennisiyle

Yarencim ya cok tatli kizin amiiiin diyorum bende op benim yerime onu nartane ablandan opucuk de

menbeta canım şu an 11 haftalık bebiş

oooo daha yenısınnn canımmm.. Allah tamamına erdırsınn.. bıraz bahsedermısın kendınden?? mesela kac yasındasın?? nezamandır bebıs ıstıyordun?? herhangı bır tedavı vs gordunmu yoksa kendılıgınden mı oldu??

topiclerınnn meraklısı menbetaaa sahalara gerı donduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...

Tanıdık tanımadık herkese hayırlı geceler diliyorum . Rabbım yureklerınızın yuzu suyu hürmetine sizlerın yuzune gülsün .. Gobısler bebek dolsun ii geceler ... Yarın gorusuruzzzz

kızz kondomda neeee hıc kullanmadık bıleeeee.. geleneksel yontemle 4-5 ay korunduk okadar.. ondan sonra koyver gıtsın yapıyoruzzz ama mavi birlikler kırmızı bırlıklerı ele gecıremıyor yerıne ulasamıyor yaneeee....

CNM BANA YASAKLAMADI adet kanaması gibi oldu kürtaj olsaydı 3 ay olmazdı dedi korunma vermedi hatta bu ay hamile olarak gelebilirsin bile dedi bakalım işte ben sigorta 3 ay die biliyodum tatlım bi akrabamız son 3 ayıda sigortalı olduğu halde faydalandı hatta çok çabaladılar son 3 ay için yanlış bikiyosam affola

Tanıdık tanımadık herkese hayırlı geceler diliyorum . Rabbım yureklerınızın yuzu suyu hürmetine sizlerın yuzune gülsün .. Gobısler bebek dolsun ii geceler ... Yarın gorusuruzzzz

aminnnnnnnnnnnnnnn.. iyi gecelerrrrrrrrr canımm.

yarencim çok az insan sezeryan dan memnun sen çabuk ayaga kalkmışsın maşallah

çok şükür cnm belki istemek te işi kolaylaştırıyo tabi dr ve onun prtikliğide çok önemli bi ebe arkadaşım sure nekadar uzarsa ameliyattaki ağrınında okadar fazla olabileceğinden bahsetmişti

canım 15 aylık evliyim 1 yıl olmadı doktora gittik eşim de gitti sorun bendeymiş rahim filmi çektirdim tüpler kapalıymış ameliyat oldum kısa süre sonra hamile kaldım bu arada yaşım 29

Canım benimm olsun çıkacak o çift çizgi biliyorum ben,hissettim..
Ben bu sabah testlerimi yaptırdım ama sonuçları yarın alabilirim ya da cuma canım sonucları paylaşacagım seninle..işteyim rapor almam lazım
raporada gebelik yazarlarsa cok erken daha söylemek için.

canım 15 aylık evliyim 1 yıl olmadı doktora gittik eşim de gitti sorun bendeymiş rahim filmi çektirdim tüpler kapalıymış ameliyat oldum kısa süre sonra hamile kaldım bu arada yaşım 29

anladım canımmmm.. gozunaydın olsun ozaman.. tekrardan Allah tamamına erdırsınn... bende gecen ay hsg cekıldımm.. tuplerım acıkmıs.. esımdede sorun yok bendede yok.. bos bos beklıyoruzz suann ıcın... regl olunca 5. gun tedavıye baslıcaz nasıp kısmet olursa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…