- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #5.401
eşinin akrabalarıysa, stres atmak için pek de uygun yer olmayacağını sen de tahmin ederek gitmişsindir sanırım, annenlere git, ablan kardeşin varsa tak koluna çık mağazaları gez, nebileyim, işte o zaman dağıtırsın kafayı, tek derdin "ayy şu gördüğüm elbise niye o kadar pahalı yaaa, tüh, keşke alsaydım" olucak, tabi kısa süreliğine
bebek bi boğaz değil ki, maşallah 2-3 boğazlık para istiyor, ama ALLAH isteyen herkese nasip etsin inşallah! o boğazları yerim ben, ona harcanacak para da tümüyle feda olsun derim hatta, dimi yani? ay ben de tiki oldum kısss, tikiler gibi konuştum
eşinin akrabalarıysa, stres atmak için pek de uygun yer olmayacağını sen de tahmin ederek gitmişsindir sanırım, annenlere git, ablan kardeşin varsa tak koluna çık mağazaları gez, nebileyim, işte o zaman dağıtırsın kafayı, tek derdin "ayy şu gördüğüm elbise niye o kadar pahalı yaaa, tüh, keşke alsaydım" olucak, tabi kısa süreliğine
bebek bi boğaz değil ki, maşallah 2-3 boğazlık para istiyor, ama ALLAH isteyen herkese nasip etsin inşallah! o boğazları yerim ben, ona harcanacak para da tümüyle feda olsun derim hatta, dimi yani? ay ben de tiki oldum kısss, tikiler gibi konuştum
inşalla öledir tatlım ya gecen ay düşük yaptım gecen ayın mutsuzluğu bu ayın umuduyla son buldu kızlar gece yatarken kızm dua ediyo krdeşim olsun die bende öğrettim isteyen herkezin die cnm hepimize dua ediyo bide amin dio
sen erteledinmi cnm özel olmassa neden
menbeta canım şu an 11 haftalık bebiş
Menbeta icki degilde bizde kondom kesme yontemini kullaniriz bak sevdim ben bunu hehe
Gerci hic kullanmiyoz ama belki boylelikle daha cok sperm iceri girer olabilirmiki
Nihalcigim bilir dimi canim
Kizlar yazmaya gidince asagida gorunmuyorum galiba dimi belki nihalcim oyuzden beni gormedin
Nimet ve zeynep Allah bagislasin kolay bir dogum gecirmeniz temennisiyle
Yarencim ya cok tatli kizin amiiiin diyorum bende op benim yerime onu nartane ablandan opucuk de
geçen ay kimyasalmıydı? bende de kimyasal olmuştu, ondan sonra 2 ay doktor yasaklamıştı bebeği. senin doktor bişey demedimi o konuda?
sigorta yaptırdık da, ayy benim sigorta da meşhur oldu vallaha, hep anlatıyorum, sigorta yüzünden erteledik diye, tam 1 yıl sigortalı olursam ancak o zaman doğum masraflarımı ve bebeğin doğumsal hastalıklarını (inşallah olmaz) karşılarmış, işte o yüzden 3-4 ay bekliyicez bakalım.
Tanıdık tanımadık herkese hayırlı geceler diliyorum . Rabbım yureklerınızın yuzu suyu hürmetine sizlerın yuzune gülsün .. Gobısler bebek dolsun ii geceler ... Yarın gorusuruzzzz
yarencim çok az insan sezeryan dan memnun sen çabuk ayaga kalkmışsın maşallah
daha benim batıma 5 gün var senemcik çoook ısrar etti dün illa test yap diye bende kıramadım onu yaptım ama tek çizgi tabisiteste yazık ya daha beş gün var yapma dedi resmen senemcik canım yaptım bak bata 5 gün varken yani
senin kan testin ne oldu bakayım merakle bekliyorum seni
canım 15 aylık evliyim 1 yıl olmadı doktora gittik eşim de gitti sorun bendeymiş rahim filmi çektirdim tüpler kapalıymış ameliyat oldum kısa süre sonra hamile kaldım bu arada yaşım 29
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?