2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

slm saremnazcım nasıl gidiyor bakalım??
iyidir tatlıcadım nasıl olsun bende de aynı herşey...
.

aLLAH İYİLİK VERSİN DİYİMDE İYİ OLİM ŞEKER KEYİFSİZİM BUGÜN DAYIM RAHATSIZ AİLECEK ÜZGÜN HERKES DUA EDİYORUZ ALLAH ŞİFASINI VERSİN ALLAH ÇOK ÇEKTİRMESİN NE DİYİMKİ ALLAH YARDIMCISI OLSUN ÖYLE İŞTE YA DOĞRUSU KÖTÜYÜM İŞTE.KONUYU DEĞİŞELİM GÖZÜMDE YAŞ KALMADI KUŞUM SEN NASILSIN NAPIYOSUN?

iyiyim bebeemmm nasıl olayım işte benim kocişi yatırdım sizinle konuşuyorum..dayın için çok üzüldüm tatlım.allah en kısa zamanda şifasını versin inşallah...

iyiyim bebeemmm nasıl olayım işte benim kocişi yatırdım sizinle konuşuyorum..dayın için çok üzüldüm tatlım.allah en kısa zamanda şifasını versin inşallah...
Amin cnm.İnşallah güzel haberler alırımda sizede söylerim.Bende kocişi işe yolladım gececi oda bugece moralim bozuk sakinleştirici aldım evde tek kalmıyım diye gidip amcasının kızını getirmişş uyuyo kızcağaz grip bide kızı tutmuş getişmiş zavallı kız grip ağzı burnu birbirinde kanepede uyuyor şimdi

yaa canım benim üzme kendini herşey yoluna girer inşallah...bende valla bir yandan yazıyorum bir yandan tıkınıyorum...amca kızınada söyle kanepede bir tarafları tutulacak

Bu akşam pek keyfimiz yok , eveli gün galiba regenimdi başınızdan geçen ilginç olayları anlatın da gülelim demişti, size başımdan geçen bir olayı anlatayım mı? belki bir nebze olsun gülersiniz, gecenize bir esinti olur...

yaa canım benim üzme kendini herşey yoluna girer inşallah...bende valla bir yandan yazıyorum bir yandan tıkınıyorum...amca kızınada söyle kanepede bir tarafları tutulacak

İnşallah canım ....Uyudu bilem ooo yorganı yastığı var cnm o kadarda vicdansız değilim....Açtım koltuğu ona çift kişilik yatakta o şimdi pireler uçuşuyor bi yerlerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…