- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #6.061
tatlıcadı hanımcım benim yumurta çatlayıp patlayamadığından olmuş gecikmem 12.günüde doldurdu artık önümüzdeki aya kaldı umarım bu ay kırmızıları artık daha fazla gecikmeden görürürm
.slm saremnazcım nasıl gidiyor bakalım??
iyidir tatlıcadım nasıl olsun bende de aynı herşey...
saremnaz canım geçmiş olsun dayın rahatsızmış.allah şifa versin
.
aLLAH İYİLİK VERSİN DİYİMDE İYİ OLİM ŞEKER KEYİFSİZİM BUGÜN DAYIM RAHATSIZ AİLECEK ÜZGÜN HERKES DUA EDİYORUZ ALLAH ŞİFASINI VERSİN ALLAH ÇOK ÇEKTİRMESİN NE DİYİMKİ ALLAH YARDIMCISI OLSUN ÖYLE İŞTE YA DOĞRUSU KÖTÜYÜM İŞTE.KONUYU DEĞİŞELİM GÖZÜMDE YAŞ KALMADI KUŞUM SEN NASILSIN NAPIYOSUN?
Bu akşam neden kimsecikler yok meydan da yaaaa, terkedildik, terkedildik...
Amin cnm.İnşallah güzel haberler alırımda sizede söylerim.Bende kocişi işe yolladım gececi oda bugece moralim bozuk sakinleştirici aldım evde tek kalmıyım diye gidip amcasının kızını getirmişş uyuyo kızcağaz grip bide kızı tutmuş getişmiş zavallı kız grip ağzı burnu birbirinde kanepede uyuyor şimdiiyiyim bebeemmm nasıl olayım işte benim kocişi yatırdım sizinle konuşuyorum..dayın için çok üzüldüm tatlım.allah en kısa zamanda şifasını versin inşallah...
ben varım bak burda aşk olsun yani
Amin cnm.İnşallah güzel haberler alırımda sizede söylerim.Bende kocişi işe yolladım gececi oda bugece moralim bozuk sakinleştirici aldım evde tek kalmıyım diye gidip amcasının kızını getirmişş uyuyo kızcağaz grip bide kızı tutmuş getişmiş zavallı kız grip ağzı burnu birbirinde kanepede uyuyor şimdi
Canımm benim...
Sen varsın, ben varım, sonracımaaa tatlım cadım var, regenim var, saremnazım var veeee nimet42 ile Tkale var ne güzel...
Bu akşam pek keyfimiz yok, eveli gün galiba regenimdi başınızdan geçen ilginç olayları anlatın da gülelim demişti, size başımdan geçen bir olayı anlatayım mı? belki bir nebze olsun gülersiniz, gecenize bir esinti olur...
yaa canım benim üzme kendini herşey yoluna girer inşallah...bende valla bir yandan yazıyorum bir yandan tıkınıyorum...amca kızınada söyle kanepede bir tarafları tutulacak
Canımm benim...
Sen varsın, ben varım, sonracımaaa tatlım cadım var, regenim var, saremnazım var veeee nimet42 ile Tkale var ne güzel...
ama sen beni görmedinki beni beğenmedinkizaten regende görmedi kimsecikler görmedi
İnşallah canım ....Uyudu bilem ooo yorganı yastığı var cnm o kadarda vicdansız değilim....Açtım koltuğu ona çift kişilik yatakta o şimdi pireler uçuşuyor bi yerlerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?