2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

Aramıza hoş geldin... Geçmiş olsun canım, inşallah Rab'bim seninde bizimde dualarımız kabul eder ve hepimizi hayırlı, sağlıklı evlatlar sahibi yapar... Amin...

Hoş buldumm canım İnş. dualarımız kabul olur birbirimize güzel haberler veririz

slm canım hoşgeldin. Allah kabul etsin...

aramıza hoşgeldin.. biz bu sene hamile kalacağız inşallah sende gel aramıza sende kalırsın inşallah

slm canım nasılsın?

iyidir canım ne olsun işte... sen nasılsın

geçmiş olsun canım.. Allah şifa versin inşallah...

Canımm çok geçmiş olsun, Allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun, çok zor bir durum ama moralinizi bozmayın ne olur, siz iyi olun ki dayında iyi olsun bu hastalıkta en iyi tedavi moralin yüksek olması hem artık tıpta bu konuda çok ilerledi, Rab'bim inşallah tez zamanda dayının şifasını verir...

[SUP][/SUP]
beyazgala sat 6 ocak bat 4 şubatmı... ? 04.01 yazmıştın da emin olayım dedim

Yok canım benim, batı bekliyordum ya o artık sat oldu, 4 ocakta regl oldum onu demek istemiştim... Yeni batı dr. söylücek artık...

Bende nasıl yazdıysam 3 bilinmeyenli denklem gibi cümle kurmuşum...

Canım çok sağol biz ona belli etmiyoruz elimizden geldiğince ama işte insan çaresiz kalınca allah şifasını versin dua ediyoruz çok sağolun hepiniz iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim iyiki varsınız sizleri görmesem de çok seviyorum kızlarrr

hımmm o zaman ellemiyorum listede sana. sadece gelecek aya inşallah yazacam yanına

tatlıcadı hanımcım benim yumurta çatlayıp patlayamadığından olmuş gecikmem 12.günüde doldurdu artık önümüzdeki aya kaldı umarım bu ay kırmızıları artık daha fazla gecikmeden görürürm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…