- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #6.041
Aramıza hoş geldin... Geçmiş olsun canım, inşallah Rab'bim seninde bizimde dualarımız kabul eder ve hepimizi hayırlı, sağlıklı evlatlar sahibi yapar... Amin...
kızlar bende geldim çok mutluyum kocişimle aramızı düzelttik barıştık yani
kızlar yarın sabah namaza başlıyorum inşallah hiç bırakmam bu sefer dua edin bana tamam mı ay bugünde toplantımız vardı ne güzel kuran okuduk insan bi huzur buluyoki sormayın
merhaba arkadaşlar...
ben 2,5 senelik evliyim mayısta düşük yaptım ama 2012 yılında bende bebiş istiyorum inş... Tiroidim olduğu için normal değerlere gelmesini bekledim çok şükür bu ay iyi çıktı haftaya kadın doğum dr.na gidip artık bebeğimi beklemek istiyoruummm tabi siz cici annelerle beraber ...
slm canım nasılsın?
İyiyim cnm ne olsun bugün biraz keyfim kaçıktı dayım 2 ay önce ameliyat olmuştu akciğerinden kanser .sonra radyoterapi gördü düzeldi dedi dr lar dün kontrolü vardı bugün sonuçları çıktı böbrek üstü bezzlerine ve karaciğerinede atmış çok ağladım bugün sakinleştiricilerle ayaktatım ama başım çatlıyorrr.Yani ne kadar iyi olunursa o kadar iyiyim işte canım
geçmiş olsun canım.. Allah şifa versin inşallah...
İyiyim cnm ne olsun bugün biraz keyfim kaçıktı dayım 2 ay önce ameliyat olmuştu akciğerinden kanser .sonra radyoterapi gördü düzeldi dedi dr lar dün kontrolü vardı bugün sonuçları çıktı böbrek üstü bezzlerine ve karaciğerinede atmış çok ağladım bugün sakinleştiricilerle ayaktatım ama başım çatlıyorrr.Yani ne kadar iyi olunursa o kadar iyiyim işte canım
aramıza hoşgeldin.. biz bu sene hamile kalacağız inşallahsende gel aramıza sende kalırsın inşallah
gecmis olsun tatlim.. insallah dayindan güzel bi haber verirsin..
beyazgala sat 6 ocak bat 4 şubatmı... ? 04.01 yazmıştın da emin olayım dedim
Canımm çok geçmiş olsun, Allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun, çok zor bir durum ama moralinizi bozmayın ne olur, siz iyi olun ki dayında iyi olsun bu hastalıkta en iyi tedavi moralin yüksek olması hem artık tıpta bu konuda çok ilerledi, Rab'bim inşallah tez zamanda dayının şifasını verir...
aramıza hoşgeldin.. biz bu sene hamile kalacağız inşallahsende gel aramıza sende kalırsın inşallah
[SUP][/SUP]
Yok canım benim, batı bekliyordum ya o artık sat oldu, 4 ocakta regl oldum onu demek istemiştim... Yeni batı dr. söylücek artık...
Bende nasıl yazdıysam 3 bilinmeyenli denklem gibi cümle kurmuşum...
hımmm o zaman ellemiyorum listede sana. sadece gelecek aya inşallah yazacam yanına
tatlıcadı hanımcım benim yumurta çatlayıp patlayamadığından olmuş gecikmem 12.günüde doldurdu artık önümüzdeki aya kaldı umarım bu ay kırmızıları artık daha fazla gecikmeden görürürm
tatlıcadı geçmiş olsun allah dert verip derman aratmasın allah şifasını versin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?