- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #6.021
Hmm benim yılbaşında öyleydi, annemler 2 aydır bende marta kadar burdalar Allah nasip ederse, 27/12 de ablamla eniştem geldi geçen c.tesi kayınvalidemler geldi, salıya kadar ev fuldü...
Canım benim bat oldu sat 04/01
Bu ay aşılama denenecek, bugün dr. gittim gonal f 'e başladık hayırlısı olur inşallah...
Kızlar elektrik gitti yeni geldi anca girebildim
hımm... hyırlısı olsun.. inşallah önümüzdeki aya olur... ee ürolağa gidecektin o ne oldu??
Kızlar elektrik gitti yeni geldi anca girebildim
Hoş geldin tatlım...
Gidicez canım, eşimle konuştum haklı olabilirsin dr. gitmekte fayda var dedi, madem böyle bir durumda ameliyat gerekiyor ve iyileşme süreci 3 ayı buluyor önce bir kere aşılamayı deneyelim, ola ki bende bir sıkıntı var ameliyat falan gerekir o zaman benim iyileşme sürecimde sende yumurtlama bakımından kendini toparlamış olursun, hiç olmazsa dr. görünmeden önce bir deneme daha yapmış oluruz, problem varsa tekrar deneyemeden yine ertelememiz gerekebilir dedi. Bana da mantıklı geldi bakalım nasip kısmet ne olur bilemem ama inşallah herşey güzel olur...
hayırlısı olsun canım.. inşallah dediğin gibi herşey güzel olurr
kızlar bende geldim çok mutluyum kocişimle aramızı düzelttik barıştık yani
kızlar yarın sabah namaza başlıyorum inşallah hiç bırakmam bu sefer dua edin bana tamam mı ay bugünde toplantımız vardı ne güzel kuran okuduk insan bi huzur buluyoki sormayın
kızlar ben liste düzeltecem ama geçmiş çok... okuyamıyorum gözüm ağrıdı resmen... bildiğim kadarıyla yazayım listeye sonrasını siz bana yardım edin emi???
İyiyim cnm ne olsun bugün biraz keyfim kaçıktı dayım 2 ay önce ameliyat olmuştu akciğerinden kanser .sonra radyoterapi gördü düzeldi dedi dr lar dün kontrolü vardı bugün sonuçları çıktı böbrek üstü bezzlerine ve karaciğerinede atmış çok ağladım bugün sakinleştiricilerle ayaktatım ama başım çatlıyorrr.Yani ne kadar iyi olunursa o kadar iyiyim işte canımhoşgeldin canım nasılsınn??
dur kız arama şimdi bizimki anlarçok mutlusun demek arım mı seni arım mı???
İyiyim cnm ne olsun bugün biraz keyfim kaçıktı dayım 2 ay önce ameliyat olmuştu akciğerinden kanser .sonra radyoterapi gördü düzeldi dedi dr lar dün kontrolü vardı bugün sonuçları çıktı böbrek üstü bezzlerine ve karaciğerinede atmış çok ağladım bugün sakinleştiricilerle ayaktatım ama başım çatlıyorrr.Yani ne kadar iyi olunursa o kadar iyiyim işte canım
dur kız arama şimdi bizimki anlar
canım çok geçmiş olsun Allahım yardımcısı olsun
Hasta ziyaretlerinde Resûl-i Ekrem (s.a.v) Efendimiz'in okuduğu duaları hadis kitapları kaydetmiştir. Buna göre şu dualar Peygamberimiz'in hastalara okuduğu dualardır:
"Es'elü'llâhe'l-azîm. Rabbe'l-arşi'l-azîm en yeşfiyeke."
"Arş-ı Azimin Rabbi olan Allahü Azîmüşşan'dan sana şifalar ihsan etmesini dilerim."
Aile fertlerinin birinin hastalanması halinde Efendimiz mübarek elini hastanın alnına koyar, şöyle duâ ettiği olurdu:
"Allahümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen."
"Allah'ım, sen bütün insanların Rabbisin. Bu hastanın ızdırabını gider. Şifa ver. Şifayı veren sensin. Senden başka şifa yaratan yoktur. Ancak senin şifan vardır. Bu kuluna da hastalıktan eser bırakmayacak şekilde şifalar ihsan eyle."
kızlar bende geldim çok mutluyum kocişimle aramızı düzelttik barıştık yani
kızlar yarın sabah namaza başlıyorum inşallah hiç bırakmam bu sefer dua edin bana tamam mı ay bugünde toplantımız vardı ne güzel kuran okuduk insan bi huzur buluyoki sormayın
merhaba arkadaşlar...
ben 2,5 senelik evliyim mayısta düşük yaptım ama 2012 yılında bende bebiş istiyorum inş... Tiroidim olduğu için normal değerlere gelmesini bekledim çok şükür bu ay iyi çıktı haftaya kadın doğum dr.na gidip artık bebeğimi beklemek istiyoruummm tabi siz cici annelerle beraber ...
İyiyim cnm ne olsun bugün biraz keyfim kaçıktı dayım 2 ay önce ameliyat olmuştu akciğerinden kanser .sonra radyoterapi gördü düzeldi dedi dr lar dün kontrolü vardı bugün sonuçları çıktı böbrek üstü bezzlerine ve karaciğerinede atmış çok ağladım bugün sakinleştiricilerle ayaktatım ama başım çatlıyorrr.Yani ne kadar iyi olunursa o kadar iyiyim işte canım
merhaba arkadaşlar...
ben 2,5 senelik evliyim mayısta düşük yaptım ama 2012 yılında bende bebiş istiyorum inş... Tiroidim olduğu için normal değerlere gelmesini bekledim çok şükür bu ay iyi çıktı haftaya kadın doğum dr.na gidip artık bebeğimi beklemek istiyoruummm tabi siz cici annelerle beraber ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?