2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

Kızlar size bir soruuuu???
Sol kasığım sol tarafıma yatınca bıçak saplanır gibi ağırıyor ama anlık ağırıyor geçiyor bi süre sonra tekrar dün otururkende oldu bi kaç kez sebep ne olabilir hiç olan varmı? dr a gitmeme daha 10 gün var acaba sebep nedir

bana ne yaa... ben feysten aldim onlar da nerden aldilarsa almislar...

Tamam canımcım tamam haklısın facede yaynlanıyor bunlar... Kızlar dr. fazla üzerine gitmeyin demişti, he he deyin geçin...

insallah canim. bellimi olur belki bidaha ki ay hamileyim diye haber veririm :) INSALLAH

Eveeeetttt bence de sürpriz yapacak, ce eeee anne ben geliyom dicek...

tamam canım şimdi anladım güle güle kullan onun partisi nasıl oluyormuş bak şimdide onu merak ettim

kadinlar toplaniyoruz, pazarlamaci gibi bi is yani tanidik biri burda onu yapiyorda, iste oda bize gösteriyor, yeni seyleri, kampanyalari felan. tabi kadinlar toplaninca yemek icmek bol oluyor. bende cok sistim bugün vallah. partiyi yapana da hediye geliyor iste. 45 euroluk alisveris yaparsan sanada bi hediye geliyor. bu ayki hediye güzel degil pek. ama parti yapana cok güzel hediyeler vardi bu ay.

iyiyim cnm bende annem vardı yattı açtım hemen neti sizde ne var neyok baktım gecmişe bi düşük bide hasta hbri var bide atrtışma uzuldum ya resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…