2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

Ay koptum koptum kankiiiiiii dimek sen boyle bir sayfa acmissin

Ay vallaha ya iyi geldi sabah sabah

Ya ben hala o iseyen bayana guluyorum Allah ondan razi olsun arkadasinin hakkini yemiyelim uyyy cok guldum ya

Gercekten gozumun onunde canlandirdimda

güldüysen ne güzel kanka yaa... bulsam yine bu kadar komiklerini yine paylasirim ama yokki sen nasilsin hava nasil ora?? ay burda kapali, gökyüzü resmen gri ama Allahtan koyu gri degil

Dun aksam ben misafirlikteydim annemin dunurlerindeydik

Gec geldik cok seker ogullari var masaallah biri saz caliyor digeri ney caliyor

Biraz konser yaptilar dinledik cok guzel caliyorlar ya

gunaydin kizlar.ay aksam ferihayi izlediniz mi?

aaa evet aksam feriha vardi di mi?? dur ben kahvaltimi yapayim is yaparken acarim o kendi halinde ses verir ben de dinlerim.. bi filme yapisik kalmayi pek sevmiyorum yoksa her detayi aklimda kaliyor yaa... en iyisi sadece haberdar olmak.. ya da isler bitince spor yaparken izlerim o da olur

günaydin herkese..

günaydin canim sana da...

evet tatlim feriha vardi ama oyle guzel bi bolum degildi pek.halil cok korkuttu ama beni:18:

Burasida soguk ve yagmurlu canim havada acik gri heehe

Ay ben kina ve gelinligimi satiyorum e bayde ama kim giydi bi resmine baksana Allah askina coj komik once bi gor sonra soylerim

Gebrauchte breitkleider grosse 40 yaz cikar o kina elbisem gulkurusu gelinlikte hemen asagisinda veya yukarisinda suan 5euro civari olmali bul bi bana haber et

Burasida soguk ve yagmurlu canim havada acik gri heehe

Ay ben kina ve gelinligimi satiyorum e bayde ama kim giydi bi resmine baksana Allah askina coj komik once bi gor sonra soylerim

Gebrauchte breitkleider grosse 40 yaz cikar o kina elbisem gulkurusu gelinlikte hemen asagisinda veya yukarisinda suan 5euro civari olmali bul bi bana haber et

ay ben de düsündüm ama gelinligime kiyamadim... zaten trde.. ama kinay elbisesini satacam.. kaynanama giciklik olsun diye

tatlim ya bi sürü cikti ki, hangisi senin... sen en iyisi bana özleden safya linkini gönder.. istersen artirma da yapabiliriz fiyatta.. kocis uzman bu konuda

Vallaha bos bos duruyordu canim napimki ben onu daha

Bende evlenecek olan erkek kardesime giydirdim heehe belli oluyor zaten kollari killi cikmis
Oh bide mandalin koyduk gogusleri olsun diye portakal buyuk geldi arkasi kapanmadi nasilda zayifmisim beah
Ama dar gozuzksun diye annemde arkadan tutuyor cekiyor

Ay ailece kafayi yedi

Kardesimin nisanlisi zaten hayiiirrr olamaz diye bi ciglik atti hehe sanki kardesimi satiliga cikardik

Ay cok güldüm bu "sanki kardesimi satiliga cikardik" lafina... ama ben bulamadim ya senin su gelinligi. cok merakta ettim yani :)

Tamam canim bi eve gideyim ben sana linki atarim

Uzmanmi esin ay kiz elinde kalmasin elbiseler bak kardesimde icinde bedava hehe

Kizlar evime varim size linkini atarim

Daha 6gun var kardesim zaten abla yari yariya paylasalim ben nisanli adamim zaten karizmam gitti gerci bu karsilamaz ama heheee

Tamam canim bi eve gideyim ben sana linki atarim

Uzmanmi esin ay kiz elinde kalmasin elbiseler bak kardesimde icinde bedava hehe

ayy cok merak ettim yaa.. evde degil misin sen???

canim elinde kalma riski de var ama mesela diyelimki ben 100 euro verdim verdim ama orda 1 euro gözükür tabi birisi überbieten edene kadar.. iste öyle baskasina ucuza gitmemesi icin, sen kendin de baska bir hesaptan bieten ediyorsun, zaten beobachten yapanlari felan görüyorsun, mesela esim marka bi gömlek koydu, 23 tane beobachter vardi.. yani o sayi da yüksekse talebin de yüksek oldugu anlamina gelir.. eger ki elimizde kalirsa transaktion abbrechen yapariz o zaman ebaye de para ödemiyorsun.. yani sen de bi taraftan yükselmezsen ucuza gitme riski de var.. ucuza gitmesindense elinde kalsin daha iyi bence..

yaa ne güldüm ama sen niye giymedin ki?? kollarini yüzünü yine kapatirdin.. benim kina elbisesini satarken ben giycem baska türlü olmaz cünkü erkekte zarif durmazki

Kizlar evime varim size linkini atarim

Daha 6gun var kardesim zaten abla yari yariya paylasalim ben nisanli adamim zaten karizmam gitti gerci bu karsilamaz ama heheee

tamam tatlim bekliyorum valla... eve cabuk git o zaman hele bi satilsin parayi kirismasi kolay deseydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…