- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #6.161
Ay koptum koptum kankiiiiiii dimek sen boyle bir sayfa acmissin
Ay vallaha ya iyi geldi sabah sabah
Ya ben hala o iseyen bayana guluyorum Allah ondan razi olsun arkadasinin hakkini yemiyelim uyyy cok guldum ya
Gercekten gozumun onunde canlandirdimda
gunaydin kizlar.ay aksam ferihayi izlediniz mi?
günaydin herkese..
aaa evet aksam feriha vardi di mi?? dur ben kahvaltimi yapayim is yaparken acarim o kendi halinde ses verir ben de dinlerim.. bi filme yapisik kalmayi pek sevmiyorumyoksa her detayi aklimda kaliyor yaa... en iyisi sadece haberdar olmak.. ya da isler bitince spor yaparken izlerim o da olur
Burasida soguk ve yagmurlu canim havada acik gri heehe
Ay ben kina ve gelinligimi satiyorum e bayde ama kim giydi bi resmine baksana Allah askina coj komik once bi gor sonra soylerim
Gebrauchte breitkleider grosse 40 yaz cikar o kina elbisem gulkurusu gelinlikte hemen asagisinda veya yukarisinda suan 5euro civari olmali bul bi bana haber et
Vallaha bos bos duruyordu canim napimki ben onu daha
Bende evlenecek olan erkek kardesime giydirdim heehe belli oluyor zaten kollari killi cikmis
Oh bide mandalin koyduk gogusleri olsun diye portakal buyuk geldi arkasi kapanmadi nasilda zayifmisim beah
Ama dar gozuzksun diye annemde arkadan tutuyor cekiyor
Ay ailece kafayi yedi
Kardesimin nisanlisi zaten hayiiirrr olamaz diye bi ciglik atti hehe sanki kardesimi satiliga cikardik
Tamam canim bi eve gideyim ben sana linki atarim
Uzmanmi esin ay kiz elinde kalmasin elbiseler bak kardesimde icinde bedava hehe
Tamam canim bi eve gideyim ben sana linki atarim
Uzmanmi esin ay kiz elinde kalmasin elbiseler bak kardesimde icinde bedava hehe
Vallaha bos bos duruyordu canim napimki ben onu daha
Bende evlenecek olan erkek kardesime giydirdim heehe belli oluyor zaten kollari killi cikmis
Oh bide mandalin koyduk gogusleri olsun diye portakal buyuk geldi arkasi kapanmadi nasilda zayifmisim beah
Ama dar gozuzksun diye annemde arkadan tutuyor cekiyor
Ay ailece kafayi yedi
Kardesimin nisanlisi zaten hayiiirrr olamaz diye bi ciglik atti hehe sanki kardesimi satiliga cikardik
Kizlar evime varim size linkini atarim
Daha 6gun var kardesim zaten abla yari yariya paylasalim ben nisanli adamim zaten karizmam gitti gerci bu karsilamaz ama heheee
ay buldum kiz kinaligi :x
Allah iliginizi versin nerden geldi aklina onu kardesine giydirmek :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?