2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

ay acayip uykum var ama gidip yatmak istemiyorum bu arada baskan hanim nerde????

kizlar ben kactim.. ayaklarim cok kötü agriyor.. sabah kac saat sogukta ayakta dikildik.. hadi hepinize iyi geceler

Tabi simdi kiminiz horluyonuz
Kiminiz kuzu sayiyor
Kiminiz ruya goruyor

Bense yatakta bi sag bi sola donuyorum uyuyamiyorum yaaaaa
Kesin turk kahvesinden dolayi

Saremnaz gecmis olsun Acil sifalar versin Rabbim

Elifcigim tebrik ederim esinle aran duzelmis Insaallah namazinida birakmazsin hicbir zaman

Baska kim vardi ne olmustu

Yaren umarim iyiye isarettir lekelerin

Sekercikiz Allah iyiligini versin emi nasil guldum nasil ama ay karnim agirdi Rabbim seninde gobusune bebek koysunda guldursun Insaallah ayni sekilde

Beyazgalamada cok guldum esi super demis.

kızlar benide ekleyin 1,5 yıllık evliyim 8 aydır korunmuyoruz ve sorun olmadıgı halde bebişim olmuyor 2012 olcak inşallah

ohoooooo ben geldiimmmm nesrin hanım uyanıcakta gelicek bekle bekle bekle valla geldimde yarım saattir geçmişi okuyp gülüyorum ay sabah sabah çok iyi geldi valla canım o gönderdiğin linktekiler beni öldürdü bilgisayarıma kaydettim açıp açıp okuycam onlar ne yaaa süpermiş

Bizim oradaki Carrefour´un ilk açıldığı zamanlar. Mağazada anlık indirim duyurularını anons eden kişi şöyle dedi:
'Pantolonları indirdik, orta reyonda sizleri bekliyoruz.'

allahım öldüm buna gülmekten yaaaaaaaaaaaaaaaaa

kızlar benide ekleyin 1,5 yıllık evliyim 8 aydır korunmuyoruz ve sorun olmadıgı halde bebişim olmuyor 2012 olcak inşallah

canım hoşgeldin ben gönlümden ekledim seni tatlıcadı gelicede listeye ekler seni batın kaç bide onu yaz (bat için bakınız sayfanın aşağısı :))))))ama başkan çok dikkat ediyor böyle şeylere eksik bilgiyi affetmez yani

bat: beklenen adet tarihi :))))))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…