2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

eVET CANIM BENİM DR HEP BUNU SÖYLEDİ BANA.SABAH UYANINCA GÜN AŞIRI DEDİ.GECE UYURKENDE EŞİNE VE KENDİNE HAVUÇ SUYU İÇİN DEDİ AMA UYAN KİM ÖYLE GÖREV GİBİ YAPAMIYORUM BEN YA :18:

ya ewet benim dr. da sabah ilişki olsun demişti ama ben sabah sabah hiç istekli olmuyorum zaten zor uyanıyorum uykuyu çok seviyorum bi de onun için hiçç olmuyor dr. dedim zaten bizim horoz sabahları ötmüyo dedim kadın önce güldü sonra ifadesiz bi şekilde suratıma baktı:))) hala utanırım söylediğime

allah şifa versin çok zor bi hastalık. rabbim tüm hastalara şifa versin. herşeyin başı sağlık.

kuzum benim sayfayı yenilemek için f5 e bas klavyeden...suratları ise bizim yaptıklarımızın üstüne mause yi getir bekle o zaman ne yazdığı çıkıyor mesela ben bunu yaptım iki nokta üstüste 16 tekrar iki nokta üst üste ok.

allah şifa versin canım çok zor bi hastalık. rabbim cünlemizin yar ve yardımcısı olsun

haha ay bende çok guldum inank,i

eVET CANIM BENİM DR HEP BUNU SÖYLEDİ BANA.SABAH UYANINCA GÜN AŞIRI DEDİ.GECE UYURKENDE EŞİNE VE KENDİNE HAVUÇ SUYU İÇİN DEDİ AMA UYAN KİM ÖYLE GÖREV GİBİ YAPAMIYORUM BEN YA :18:

al bende de okadar. adam yanıma 2 hafta gelmese aramam. beni boşasa yeridir.

aa ben f5 bilmiyodum herdefasında sayfa yeniliyodum acırım f5 siz gecen gunlerime

ok canım onu farkettim suratların üzerine getirdiğimde ama bunları ezberlemiş olamazlar falan diye düşündüm hatta kopyala yapıştr falan dediyodum ama bi sorayım bu daha kolay bi yolu olmalı diye oldumu acaba

al bende de okadar. adam yanıma 2 hafta gelmese aramam. beni boşasa yeridir.

bENDE DİYORUM Bİ ÇOCUK OLSUN HİÇ GELMESENDE OLUR AMA OLANA KADAR BANA LAZIMSIN DİYORUM.AMA ÖYLE HADİ BUGÜN GÖZÜMÜ AÇTIM HADİ OLMUYO YA DEDİĞİN GİBİ HOROZ ÖTMÜYO TAVUK GIDAKLAMIYOR ÖLE ZAMANLI OLMUYOR O İŞLER YAA OFFFF

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…