- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #6.401
doktorlar sabahın erken saatlerinde beraber olun diyor. spermlerin en kalteli olduğu zaman uyku sırasında oluyormuş. hatta sabah beraber olun sonra tekrar uyuyun diyorlar. geceden eşinize kuvvetlendirici gıdalarda yedirmekte fayda var :))))))
doktorlar sabahın erken saatlerinde beraber olun diyor. spermlerin en kalteli olduğu zaman uyku sırasında oluyormuş. hatta sabah beraber olun sonra tekrar uyuyun diyorlar. geceden eşinize kuvvetlendirici gıdalarda yedirmekte fayda var :))))))
sAĞOL CANIM AYNEN BİR BAŞIMA TAKILIYOM.DAYIM AYNI DURUMUNDA Bİ DEĞİŞİKLİK YOK CANIM MORALİNİ YÜKSEK TUTMAYA ÇALIŞIYORLAR TEYZEMLE ENİŞTEMDE ANNEMLERE GEÇİYOR PAZARTESİ HEP BERABER OLACAKLAR İŞTE. KEMOTERAPİ VE RADYOTERAPİ BAŞLIYCAK HEMEN ALLAHTAN UMUT KESİLMEZ İNŞALLAH ATLATIR
dün yaptım canım yok bişey olsa çıkardı ya ben bişey sorucam şimdi mesajlaşırken sayfa açık kalıyor ben en son attığım msjı görüyorum yeni msjları hemen nasıl görücem ben de kimse bişeyler yazmıyor çıkıym dedim sayfayı yeniledim ozaman gördüm msını haaa bi de bu surat ifadelerini nasıl yapıyoruzz:)) çok soru olmadı umarım
kız nasıl gönderdin:)
Kızlar naber nasılsınızben geldim bende tekim kociş işe gitti
sAĞOL CANIM AYNEN BİR BAŞIMA TAKILIYOM.DAYIM AYNI DURUMUNDA Bİ DEĞİŞİKLİK YOK CANIM MORALİNİ YÜKSEK TUTMAYA ÇALIŞIYORLAR TEYZEMLE ENİŞTEMDE ANNEMLERE GEÇİYOR PAZARTESİ HEP BERABER OLACAKLAR İŞTE. KEMOTERAPİ VE RADYOTERAPİ BAŞLIYCAK HEMEN ALLAHTAN UMUT KESİLMEZ İNŞALLAH ATLATIR
ya ewet benim dr. Da sabah ilişki olsun demişti ama ben sabah sabah hiç istekli olmuyorum zaten zor uyanıyorum uykuyu çok seviyorum bi de onun için hiçç olmuyor dr. Dedim zaten bizim horoz sabahları ötmüyo dedim kadın önce güldü sonra ifadesiz bi şekilde suratıma baktı:))) hala utanırım söylediğime
önemli değil tatlım yardımcı olduysam ne mutlu bana
Wayyyyy kim gelmiş hoşgeldin nasılsın bebemmdayın için allah şifa versinnn inşallahh...
allah şifa versin canım çok zor bi hastalık. rabbim cünlemizin yar ve yardımcısı olsun
eVET CANIM BENİM DR HEP BUNU SÖYLEDİ BANA.SABAH UYANINCA GÜN AŞIRI DEDİ.GECE UYURKENDE EŞİNE VE KENDİNE HAVUÇ SUYU İÇİN DEDİ AMA UYAN KİM ÖYLE GÖREV GİBİ YAPAMIYORUM BEN YA :18:
kuzum benim sayfayı yenilemek için f5 e bas klavyeden...suratları ise bizim yaptıklarımızın üstüne mause yi getir bekle o zaman ne yazdığı çıkıyor mesela ben bunu yaptımIki nokta üstüste 16 tekrar iki nokta üst üste ok.
kacti elimin altindan gitti valla.. kapinin önüdndeydik kananmlardan gelirken.. sokakta bi sey de diyemedim..
valla snein ise benimki sürtmeye.. gelemden yatyim da görsün o da.. gününü
o horoz ötmek zorunda cicim öttürmek zorundayız:)
haftasonu ya canım cok gec kalktık:)saat 3 gibiydi neyse yarında gec kalkalım bol bol pekmez vereym brazdan:)
kuzum benim sayfayı yenilemek için f5 e bas klavyeden...suratları ise bizim yaptıklarımızın üstüne mause yi getir bekle o zaman ne yazdığı çıkıyor mesela ben bunu yaptımiki nokta üstüste 16 tekrar iki nokta üst üste ok.
yAZIK KIZ AL İÇERİ
Gece alarımı kur belki işe yarar. Hoş ben asla o saatte yapamam ama sana diyom işte
haha güldürdün beni ama tabloyu unutuyon cnm bide benim gözleri gör gribim die bugun lenslerimide takmadım kısık kısık bakıyorum zatern şişgözlüyüm
al bende de okadar. adam yanıma 2 hafta gelmese aramam. beni boşasa yeridir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?