2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

canım ateş ölçme yöntemi ne oluyo benide bilgilendirirsen çok mutlu olurum. bu arada herkeze iyi akşamlar

kuzum sabah yataktan hiç kalkmadan 7-8 arası digital termometreyle dil altından ateşini ölçüyosun...buna göre yumurtlama dönemini buluyosun intten araştır bazal vücut ısısı diye daha iyi anlarsın bebemm???

iyi gidiyor tatlım aynı benim ateşim düştüğü an adet olurum ama senin yüksekmiş niye ki hasta falanmısın yoksa üstüne görme olmasın adetin gününde mi geldi?

yok adetm de 5 gün geç geldi geçen ayda aynı şekilde oldu normalde 30-31 günde oluyodm 2 aydır 37 gün olmaya başladı off yaa ateşimde yüksek devam edince çok ümitlendim sabah ölçtüm 37.00 di daha tam sökülemedim kahverengi geliyo şuan.ateşimi şimdi ölçtüm 36.9

Kızlar bu ay 11 inde yumurtlayacagım 5 gğn oncesi 5 gün sonrası ilişki bu ayda bunu uyguluyruz bakalım bugun başladık:9haftasonu ya hani:) ya aile hekimimizn öneriside her gün yapmak yumurtlamayı kaçırmamak için sperm kalitesinin düştüğünü düşünmyr hergün yapıldıgında fkrlerinizi alayım bakem:)

bitanem sen bi test yap bence üstüne görme olabilirmisin acaba???

Son düzenleme:

teşekkürler yardımcı olduğun için biraz araştırdım ve anladım

canım hergün yapıpta hamile kalan çok bazı doktorlar bunu destekliyor...

doktorlar sabahın erken saatlerinde beraber olun diyor. spermlerin en kalteli olduğu zaman uyku sırasında oluyormuş. hatta sabah beraber olun sonra tekrar uyuyun diyorlar. geceden eşinize kuvvetlendirici gıdalarda yedirmekte fayda var :))))))

bitanem sen bi test yap bence üstüne görme olabilirmisin acaba???

dün yaptım canım yok bişey olsa çıkardı ya ben bişey sorucam şimdi mesajlaşırken sayfa açık kalıyor ben en son attığım msjı görüyorum yeni msjları hemen nasıl görücem ben de kimse bişeyler yazmıyor çıkıym dedim sayfayı yeniledim ozaman gördüm msını haaa bi de bu surat ifadelerini nasıl yapıyoruzz:)) çok soru olmadı umarım

sende bendensin cnm bu arda gecmiş olsun nasıl oldu dayın

sAĞOL CANIM AYNEN BİR BAŞIMA TAKILIYOM.DAYIM AYNI DURUMUNDA Bİ DEĞİŞİKLİK YOK CANIM MORALİNİ YÜKSEK TUTMAYA ÇALIŞIYORLAR TEYZEMLE ENİŞTEMDE ANNEMLERE GEÇİYOR PAZARTESİ HEP BERABER OLACAKLAR İŞTE. KEMOTERAPİ VE RADYOTERAPİ BAŞLIYCAK HEMEN ALLAHTAN UMUT KESİLMEZ İNŞALLAH ATLATIR

Son düzenleme:

haftasonu ya canım cok gec kalktık:)saat 3 gibiydi neyse yarında gec kalkalım bol bol pekmez vereym brazdan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…