- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #6.381
canım ateş ölçme yöntemi ne oluyo benide bilgilendirirsen çok mutlu olurum. bu arada herkeze iyi akşamlar
iyi gidiyor tatlım aynı benim ateşim düştüğü an adet olurum ama senin yüksekmiş niye ki hasta falanmısın yoksa üstüne görme olmasın adetin gününde mi geldi?
yok adetm de 5 gün geç geldi geçen ayda aynı şekilde oldu normalde 30-31 günde oluyodm 2 aydır 37 gün olmaya başladı off yaa ateşimde yüksek devam edince çok ümitlendim sabah ölçtüm 37.00 di daha tam sökülemedim kahverengi geliyo şuan.ateşimi şimdi ölçtüm 36.9
kizlar napiosunuz yaavv... beyazgala sekerim nassssin??
sagol canım benm kocam teziyle ugrasıyor bende takılıyrum cayımı içiyrum
kuzum sabah yataktan hiç kalkmadan 7-8 arası digital termometreyle dil altından ateşini ölçüyosun...buna göre yumurtlama dönemini buluyosun intten araştır bazal vücut ısısı diye daha iyi anlarsın bebemm???
oohh... cok zor ya tez felan.. kolay gelsin valla.. ben de yalniz yalniz takiliyom.. kocam arkadasina gitti.. sey var sanki disarda
Kızlar bu ay 11 inde yumurtlayacagım 5 gğn oncesi 5 gün sonrası ilişki bu ayda bunu uyguluyruz bakalım bugun başladık:9haftasonu ya hani:) ya aile hekimimizn öneriside her gün yapmak yumurtlamayı kaçırmamak için sperm kalitesinin düştüğünü düşünmyr hergün yapıldıgında fkrlerinizi alayım bakem:)
oohh... cok zor ya tez felan.. kolay gelsin valla.. ben de yalniz yalniz takiliyom.. kocam arkadasina gitti.. sey var sanki disarda
kız nasıl gönderdin:)
kızlar naber nasılsınızBen geldim bende tekim kociş işe gitti
Kızlar bu ay 11 inde yumurtlayacagım 5 gğn oncesi 5 gün sonrası ilişki bu ayda bunu uyguluyruz bakalım bugun başladık:9haftasonu ya hani:) ya aile hekimimizn öneriside her gün yapmak yumurtlamayı kaçırmamak için sperm kalitesinin düştüğünü düşünmyr hergün yapıldıgında fkrlerinizi alayım bakem:)
bitanem sen bi test yap bence üstüne görme olabilirmisin acaba???
sende bendensin cnm bu arda gecmiş olsun nasıl oldu dayın
teşekkürler yardımcı olduğun için biraz araştırdım ve anladım
Kızlar naber nasılsınızben geldim bende tekim kociş işe gitti
ayy yarenim benim gözler aynıBöyle oldu bi msn bi topik
doktorlar sabahın erken saatlerinde beraber olun diyor. spermlerin en kalteli olduğu zaman uyku sırasında oluyormuş. hatta sabah beraber olun sonra tekrar uyuyun diyorlar. geceden eşinize kuvvetlendirici gıdalarda yedirmekte fayda var :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?