- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #6.421
ok canım onu farkettim suratların üzerine getirdiğimde ama bunları ezberlemiş olamazlar falan diye düşündüm hatta kopyala yapıştr falan dediyodum ama bi sorayım bu daha kolay bi yolu olmalı diyeoldumu acaba
yok kuzum iceri girerde, bana yanasamaz.. gider yatarim..
olmamı olmamı yahu artık yaza yaza ezberliyosun zaten canım benim
ay benimde sabah sabah tarzım değil zaten zor ayılırımhiç uykum bitmiş kalkmam
aa ben f5 bilmiyodum herdefasında sayfa yeniliyodum acırım f5 siz gecen gunlerime
bENDE DİYORUM Bİ ÇOCUK OLSUN HİÇ GELMESENDE OLUR AMA OLANA KADAR BANA LAZIMSIN DİYORUM.AMA ÖYLE HADİ BUGÜN GÖZÜMÜ AÇTIM HADİ OLMUYO YA DEDİĞİN GİBİ HOROZ ÖTMÜYO TAVUK GIDAKLAMIYOR ÖLE ZAMANLI OLMUYOR O İŞLER YAA OFFFF
tek benim zannediyordum ama sağolun tek olmadımı öğrendimkocişim beni uyandırana kadar vaz geçiyo. oda yatıyo. sonra elif hanımın gönlü olup 12 gibi kalkmasını bekliyor. bazen üzülüyom valla
ben aşagıdan tıklıyorum daha kolay oluyo
nasıl yani anlat bakemm sıra sende
cvp yazdımız yerin altında birsuru var imleç sayfadayken onlara tıklıyorum:2: :13: :44: gibi bi çok
cvp yazdımız yerin altında birsuru var imleç sayfadayken onlara tıklıyorum:2: :13: :44: gibi bi çok
ay biz ikimizde uykucu işin garibi kızım da uykucu 11 den aşağı kalkmaz ben gece yatmaz sabah kalkmaz
yaa anlamadım ben ama
ikinizde uykucu olunca iyi oluyo. ben ne yapayım. benim kociş erkenden yatıyo uykusunu alıyo. ben dün 2 de yattım. sabah 6 da namaza kaldırdı. sonra hadi uyumayalım kahvaltı yapalım diyo. sonra 1 rer saat arayla beni uyandırmaya çalıştı. en sonunda ben kazandım ve beni kendi halime bıraktı. bende anca 12 de kalktım. en azından seninki uyan uyan diye tepene dikilmiyo
cnm bana cvp yazıyosun ya alıntı ile sayfanın altına doğru in orada göreceksin cıvıl cıvıl
onları görüyom ama nasıl tıklıyon onu anlamadım kuzum şimdi sen yazdın diye var onlar her zaman o kadar çok olmuyo ki işte onu anlamadım
benim eşim 3.30 da geliyo ondan sorun olmuyo oda gec yatıyo hele sabah namazından sonra hiç düşünemiyom zaten bi lokma bile yiyemem hiç bilmem uykum bitipte kalkayım hep mecbur olduğumdan kalkarım
onları görüyom ama nasıl tıklıyon onu anlamadım kuzum şimdi sen yazdın diye var onlar her zaman o kadar çok olmuyo ki işte onu anlamadım
valla eşim gececi olup sabah 7 de eve geldiğinde bile ben uyansam uyumuyacak. benim zorumdan yatıyo. neymiş işyerinde 3 - 4 saat uyumuş. kız bi insan 3 4 saat uykuyla nasıl durur anlamıyom valla. bende senden bıraksan akşama kadar yatarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?