2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

ya kızlar siz burda bayağ tanıyo gibisiniz birbiriniz uzun süredir konuşuyosunuz sanırım ben de eski yazıları okumaya çalışıyorum gözlerim yoruldu gerçi ben de kendi hikayemi kısaca anlatmak isterim bu ay itibariyle 1 senedir deniyoruz ilk 5 ay dr. gitmrden denedik 5.ayımızda dr.gittik eşimden spermiogram istendi bana da yumurta takibi yapıldı o ay 3 yumurtam vardı bir tanesi 20mm falan olmuştu ama bu dönem ilaç kullanmadım sonra yumurta çatlatma iğnesi oldu ve progestron içern bi ilaç+bebe aspirini ve folic asid kullandım eşimin sonuçlarıda iyi çıktı ama ben o ay adet oldum ama o ay progestron beni bitirdi okadar kötü oldum ki bırakın bebek yaşamak falan bile istemedim bildiğin beni alt üst etti sonra ben dr.kontrolünü falan da bıraktım sadece diğer ay adetin 3.günü hormon testi yapıldı lh,fsh,e2,prolaktin'e bakıldı onlarda normal çıktı ve sonra bu aya kadar ben hiç dr.gitmedim ve artık bu ay yeni bir dr.bulup gitmeye karar verdim çnkü normalde 30-31 günde adet olurken 2 aydır 37 ye yükseldi.kızlar sizce pco olabilir mi ben de bi de progestronuma baktıraym diyorum bu ay.ay kızlar biliyorum uzun oldu

cnm eger tahlillerindede problem yoksa gitmeni grektirecek durum yok en azından her ay adet oluyosun yumurtluyosun bu ay bide gun aşırı dene biz bikaç arkadaş bunu yapıyoruz ben gectimiz ay o şekilde hamile kalmıştım ama sorun varsa mutlaka dr a başvur

En kısa zamanda bir dr a git hayatım ban yumurta tembelliği gibi geldi ama dr un seni muayene etmesi lazım..Aramıza sende hoşgeldin ...İnşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırız seninde canım

kIZLAR FELAKET SOL YUMURTALIK AĞIRIM VAR BÖYLE BACAKLARIMIN ÜST KISMINA VURUYOR RESMEN SOL TARAFADA YATINCA BIÇAK SAPLANIR GİBİ OLUYOR KİSTTENMİ ACABA 16 OCAKTA RANDEVÜM BAKALIM NE DİCEK DR AMCA

doktor değiştirmek çokda tavsiye edilen bi durum değil. ayne testleri yeni doktorunda isteyecek. en azında doktorunda kayıtlı geçmişin var. verdiği ilaçlarıda biliyor. ilaçların seni rahatsız ettiğini söylersin. oda değiştirir. ama bence du doktorunda kal. tabi seninle gerçekten ilgilendiğini düşünüyorsan. ve ne olursa olsun yinede bi görün bence

kIZLAR FELAKET SOL YUMURTALIK AĞIRIM VAR BÖYLE BACAKLARIMIN ÜST KISMINA VURUYOR RESMEN SOL TARAFADA YATINCA BIÇAK SAPLANIR GİBİ OLUYOR KİSTTENMİ ACABA 16 OCAKTA RANDEVÜM BAKALIM NE DİCEK DR AMCA

Canim benim de ağrım vardı 4,5 cm lik bir kistmis, bence aksatma hemen git Dr.a. Benimki kendi kendine gecti ama iliski yasaklanmıştı o donemde..

ya ay nedenki offff .bendede solda 4 mm sağda 3 mm kist var amam nasıl geçti kendi kendine

bende de kist vardı. doktorum kadınlarda her ay kist oluşuyor. onlar bilmeleselerde demişti. sonra çoğu adetle temizleniyor demişti. ben kisti duyunca korkmuşrum ama önemsene kendiliğinden geçer dedi. ve kontrole gittiğimde geçmişti

İnşallah benimkide geçer cnm yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…