2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

peki sen kist oluştuğunu farkettin mi ne bileyim ağrı regli miktarırının azlması ya da değimesi gibi

Kızlar acil cevap geçen ay ayın 10'unda kimyasal gebelik geçirdim ve bugun sabah kalktıgımda seffaf akıntım vardı ve cok fazla gelmişti.Külodumda da beyazlık şimdi de kasık ağrılarım var doymak bilmiyorum yorumlarınızı bekliyorum:)

o akıntı yumurtanın catladına dair cnm benimde öle olmuştu gecen ay dolu dolu bi akıntıydı hatta bugun adet gunum demiştim ama meger adet olmam gereken gun yumurtlamışım

peki sen kist oluştuğunu farkettin mi ne bileyim ağrı regli miktarırının azlması ya da değimesi gibi
hayır ben farketmedim. benim kürtajımdan sonra 4 ay adet olmadım onun için sürekli doktora gidiyordum bana ultrasonda bakınca söyledi. sadece yanma hissediyorurdum onuda rahim ağzında önemsiz bi yara var o ondan dedi aslında adet olmadığım için ağrılarım oluyodu ama kist hiç aklıma gelmemişti akılm hep adet olmaktaydı

doktorun bu konuda aydınlatmadımı seni neden oluştuğunu hamileliğe zararı olup olmuyacağını sormadın mı. işallah seninkide geçer

Dr um ilaç verdi glifor çok uzun süre kullandım baktım çocuk olduğu falan yok geçen ay değiştirdim dr umu şimdi bi prof. a başladım oda adetin 3. günü hormon tahlili istedi yaptırdım ultrasyon istedi çektirdim. eşimin sperm ölçümleri yapıldı adetin 21. günü kan tahlili istedi oda 16 ocağa denk geliyor onuda yaptırıp tüm sonuçları alıp gideceğim yanına bakalım ne diyecek ne yapacağız

o akıntı yumurtanın catladına dair cnm benimde öle olmuştu gecen ay dolu dolu bi akıntıydı hatta bugun adet gunum demiştim ama meger adet olmam gereken gun yumurtlamışım
canım senin adetler nasıl düzenli mi kaç günde bir oluyor benim sıkıntıda seninkine benziyor sanki

Aaaaaa bilmiyordum ama adet günüme çok yakın bir de geçen ay kimyasal gebelik geçirdiğim için bu ay gebe kalma durumum çok yüksek diyordum.Düşükten hemen sonra çok kişi hamile kalmış bakalım hayırlısı:)

ilşkinin sabahında da çok fazla akıntı oluyo bende öyle. içerde kalan ve ölen spermler çıkıyormuş belki seninde öyledir.

çok istiyorsun biliyorum ama biraz ara versen hamilelik için çok iyi olur. bana doktorum yasaklamıştı. rahimin kendini toplaması lazımmış. yoksa çokda sağlıklı değilmiş. ama işallah hamileysen gü zel bi hamilelik geçirirsin.

Teşekkür ederim benim doktorum da bu tam bir gebelik sayılmadıgı ıcın psıkolojın ne zaman musade ederse dedı benım kı hemen edıyor:))))

ayy canım benim çok sevindim senin adına yaa allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah...

tebrikler cnm darısı başımıza

sağolun kızlar...darısı başınıza..
ayın 19unda çatlatma iğnesı oldum.dunde evde ıdrar testınde cıft cızgıyı gordum..hala iğnenın etkısı degildir demı.gerçi yarın kan vericm ama şüphe düsştü işte..

Son düzenleme:
kızlar 1 senedir pkodan dolayı bebek istegimiz gerceklesmemişti.esimde ben de tüm tahlillerimizi yaptırdık. bende adet döngüsü hariç hormonlarımda hiç bir problem cıkmadı.esimin sonucu da gayet normaldi. tam hsg cekilecek klomen tedavisi baslayacaktım ki 2 ocakta idrarda hamile oldugumu ögrendim. hemen kanda beta hcg degerime bakıldı 2 ocakta 1100 3 ocakta 1569 du. doktorum simdi sadece kese görebiliriz bence bakmayalım 2 hafta sonra gel saglıklıysa kalp atısı duyarız dedi. 3-4 gündür burda okudukca kendimden cok endise duymaya basladım. kendimde hiç bir belirti duymuyorum. kasıklarımda agrı yok bulantım yok. sanki hiç hamile degilim gibi. sizce kimyasal ya da dıs gebelik geciriyor olablir miyim lütfen cevap verin. yarın gidip tekrar beta hcg baktırsammı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…