- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #6.501
peki sen kist oluştuğunu farkettin mi ne bileyim ağrı regli miktarırının azlması ya da değimesi gibibende de kist vardı. doktorum kadınlarda her ay kist oluşuyor. onlar bilmeleselerde demişti. sonra çoğu adetle temizleniyor demişti. ben kisti duyunca korkmuşrum ama önemsene kendiliğinden geçer dedi. ve kontrole gittiğimde geçmişti
İnşallah benimkide geçer cnm yaa
kocana hazırrlık mı yapıyon gelmesine az kalmışiyi geceler canım
Kızlar acil cevap geçen ay ayın 10'unda kimyasal gebelik geçirdim ve bugun sabah kalktıgımda seffaf akıntım vardı ve cok fazla gelmişti.Külodumda da beyazlık şimdi de kasık ağrılarım var doymak bilmiyorum yorumlarınızı bekliyorum:)
hayır ben farketmedim. benim kürtajımdan sonra 4 ay adet olmadım onun için sürekli doktora gidiyordum bana ultrasonda bakınca söyledi. sadece yanma hissediyorurdum onuda rahim ağzında önemsiz bi yara var o ondan dedi aslında adet olmadığım için ağrılarım oluyodu ama kist hiç aklıma gelmemişti akılm hep adet olmaktaydıpeki sen kist oluştuğunu farkettin mi ne bileyim ağrı regli miktarırının azlması ya da değimesi gibi
doktorun bu konuda aydınlatmadımı seni neden oluştuğunu hamileliğe zararı olup olmuyacağını sormadın mı. işallah seninkide geçer
şimdiden kolay gelsin. işallah hayırlı haberlerini alırızaynen kuşum ben hurrem önce hamam sonra havlet havletten yarm saat önce banyo yok öle okumustum ancak denk gelir
şimdiden kolay gelsin. işallah hayırlı haberlerini alırız
canım senin adetler nasıl düzenli mi kaç günde bir oluyor benim sıkıntıda seninkine benziyor sankio akıntı yumurtanın catladına dair cnm benimde öle olmuştu gecen ay dolu dolu bi akıntıydı hatta bugun adet gunum demiştim ama meger adet olmam gereken gun yumurtlamışım
o akıntı yumurtanın catladına dair cnm benimde öle olmuştu gecen ay dolu dolu bi akıntıydı hatta bugun adet gunum demiştim ama meger adet olmam gereken gun yumurtlamışım
ilşkinin sabahında da çok fazla akıntı oluyo bende öyle. içerde kalan ve ölen spermler çıkıyormuş belki seninde öyledir.Kızlar acil cevap geçen ay ayın 10'unda kimyasal gebelik geçirdim ve bugun sabah kalktıgımda seffaf akıntım vardı ve cok fazla gelmişti.Külodumda da beyazlık şimdi de kasık ağrılarım var doymak bilmiyorum yorumlarınızı bekliyorum:)
çok istiyorsun biliyorum ama biraz ara versen hamilelik için çok iyi olur. bana doktorum yasaklamıştı. rahimin kendini toplaması lazımmış. yoksa çokda sağlıklı değilmiş. ama işallah hamileysen gü zel bi hamilelik geçirirsin.Aaaaaa bilmiyordum ama adet günüme çok yakın bir de geçen ay kimyasal gebelik geçirdiğim için bu ay gebe kalma durumum çok yüksek diyordum.Düşükten hemen sonra çok kişi hamile kalmış bakalım hayırlısı:)
geçmiş olsun iyi geceler sen yinede ilaç içme bence ya bebiş varda senin haberin yoksakızlar ben bi ilaç içip uyuymaya çalışıyım ağırım çok yanıyor resmen sol tarafım iyi geceler
ilşkinin sabahında da çok fazla akıntı oluyo bende öyle. içerde kalan ve ölen spermler çıkıyormuş belki seninde öyledir.
çok istiyorsun biliyorum ama biraz ara versen hamilelik için çok iyi olur. bana doktorum yasaklamıştı. rahimin kendini toplaması lazımmış. yoksa çokda sağlıklı değilmiş. ama işallah hamileysen gü zel bi hamilelik geçirirsin.
ayy canım benim çok sevindim senin adına yaa allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah...
tebrikler cnm darısı başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?