- 3 Aralık 2010
- 1.333
- 168
- 373
- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #6.521
kızlar 1 senedir pkodan dolayı bebek istegimiz gerceklesmemişti.esimde ben de tüm tahlillerimizi yaptırdık. bende adet döngüsü hariç hormonlarımda hiç bir problem cıkmadı.esimin sonucu da gayet normaldi. tam hsg cekilecek klomen tedavisi baslayacaktım ki 2 ocakta idrarda hamile oldugumu ögrendim. hemen kanda beta hcg degerime bakıldı 2 ocakta 1100 3 ocakta 1569 du. doktorum simdi sadece kese görebiliriz bence bakmayalım 2 hafta sonra gel saglıklıysa kalp atısı duyarız dedi. 3-4 gündür burda okudukca kendimden cok endise duymaya basladım. kendimde hiç bir belirti duymuyorum. kasıklarımda agrı yok bulantım yok. sanki hiç hamile degilim gibi. sizce kimyasal ya da dıs gebelik geciriyor olablir miyim lütfen cevap verin. yarın gidip tekrar beta hcg baktırsammı
kızlar 1 senedir pkodan dolayı bebek istegimiz gerceklesmemişti.esimde ben de tüm tahlillerimizi yaptırdık. bende adet döngüsü hariç hormonlarımda hiç bir problem cıkmadı.esimin sonucu da gayet normaldi. tam hsg cekilecek klomen tedavisi baslayacaktım ki 2 ocakta idrarda hamile oldugumu ögrendim. hemen kanda beta hcg degerime bakıldı 2 ocakta 1100 3 ocakta 1569 du. doktorum simdi sadece kese görebiliriz bence bakmayalım 2 hafta sonra gel saglıklıysa kalp atısı duyarız dedi. 3-4 gündür burda okudukca kendimden cok endise duymaya basladım. kendimde hiç bir belirti duymuyorum. kasıklarımda agrı yok bulantım yok. sanki hiç hamile degilim gibi. sizce kimyasal ya da dıs gebelik geciriyor olablir miyim lütfen cevap verin. yarın gidip tekrar beta hcg baktırsammı
cnm tebrik ederim allah kucağına almayı nasip etsin öncelikle. hamilelik belirtilerine takılma herkeste hatta her hamilelikte farklı olabiliyor. değerlerin çok güzel kimyasal olacağını sanmıyorum. dış gebelik ben geçirmedim allahta göstermesin ama söylenenlere göre çok kasık ağrısı yapıyormuş. senin ağrın yokmuş. biraz rahatla stres yapma. 2 düşük yapmış biri olarak söyliyeyim belirtileri boşver ben düşük yaptıktan sonra bile bulantım vardı da noldu.
oncelikle aramiza hosgeldin.benim 15 aylik bi kizim var.benim hamileliyim cok fena gecti kusma bulanti.gunde 2-3 kere hem de.ama etrafimda benle ayni anda hamile kalan bazi akrabalarimda tik yoktu.cok ozenirdim.hem anladigim kadariyla daha yeni hamile kalmisin hic bi belirti his etmemen dogal.bunun icin kendini uzup strese sokma hamileliyinin tadini cikar bence.ama yine de siki bi doktor muayinesinden gec.bu arada sen de hayirlisiyla eylul de dogum yapicaksin anlasilan.cunku ben de kizima hamile kaldigimda 5 ocakta ogrenmistim ve 24 eylulde dogum yaptim.insallah hayirlisiyla bebegini kucagina alirsin
kızlar günaydınnn.. nassınızz???
masaltuna hamıleymıssın guzelımmm. gozunaydınn. tebrık ederımm. Allah tamamına erdırsın canımmm.. hıccc endıse etme yavrummm.. Allah ın ıznıyle sımsıkı tutunur yavrun sana..
azraaaa nerelerdesın kuzummm merak ettım senıı.. insss ters bır durum yoktur..
cvplarınızla icime su serptiniz hakkaten esim de cok kızıyor kafana sacma sapan seyleri takıyorsun diye ama elimde degil o kadar zaman bekledikten sonra kese falan gormeyince ister istemez aklıma bazı düsünceler gelio malesef sanırım yarın tekrar gidicem beta hcg icin
kızlarrrrrrr günaydıınnnnnnn napıyosunuz canlarım
anammmmmmmm elif bu ne hal.avatar felan degismis taniyamadim kiz seni
ayyy kuaföre gittim bi baktım biraz kendime o yüzden tanıyamadın dimiiiii
merhaba canım öncelikle tebrik ederim. allah biran önce kucağına almayı nasip etsin. her gebelik belirti göstercek diye bi şey yok. belirti yok diye dış gebelik yada kimyasal gebelik zannetme. normalde onların da belirtileri aynı. anca ultrasonda anlaşılıyo. tekrar kan testi yaptırmana gerek yok. hamile olduğun kesin. sen içini ferah tut.kızlar 1 senedir pkodan dolayı bebek istegimiz gerceklesmemişti.esimde ben de tüm tahlillerimizi yaptırdık. bende adet döngüsü hariç hormonlarımda hiç bir problem cıkmadı.esimin sonucu da gayet normaldi. tam hsg cekilecek klomen tedavisi baslayacaktım ki 2 ocakta idrarda hamile oldugumu ögrendim. hemen kanda beta hcg degerime bakıldı 2 ocakta 1100 3 ocakta 1569 du. doktorum simdi sadece kese görebiliriz bence bakmayalım 2 hafta sonra gel saglıklıysa kalp atısı duyarız dedi. 3-4 gündür burda okudukca kendimden cok endise duymaya basladım. kendimde hiç bir belirti duymuyorum. kasıklarımda agrı yok bulantım yok. sanki hiç hamile degilim gibi. sizce kimyasal ya da dıs gebelik geciriyor olablir miyim lütfen cevap verin. yarın gidip tekrar beta hcg baktırsammı
saclar felan pek bi havali sanirim kaslari da aldirmisin
belli bellievet canım toptan bi değişim yaptım
günaydın arkadaşlar
ne yapalım canım pc başında oturmuşuz bi osayfaya bakıyoz bi ötekine :)slmm canlarım napouzz bakalımm heee
sanada hayırlı pazarlar hangi filme gittinizgünaydin dicem ama saat de gec olmus. yeni kalktim. dün aksam gec geldik sinemadan... neyse herkese hayirli pazarlar...
sanada hayırlı pazarlar hangi filme gittiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?