- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #6.581
Ayfer canim basin sagolsun
Gogom ya sana paket degil bizzat kendim gelirim kiz ama iste yol sorun aramizda mesafe var bu iliski nerye kadar gogooommm
Sen nasilsin buarada misafir agirlamak disinda
Ben kinaligimla gelinligimi satiliga cikardimda taaa hollandadan soran oldu emma posta ucreti nekadar diye sordu bilemedim malesef
Yarencim benim durumda bundan ibaret he bide dedigin taktigi uygulacagim bu ay nekadarda yumurtlama gununu kacirdigimi bilsemde
Gunasiri yapcam bellimi olur dimi kiz gerci benim dongu duzenlidir 29gunu gecmez masaallah ordan bilirim catladigi gunu kismet artik
Ben gelecek ay umitlenecem kismet olursa araya yine birseyler girmezse tabi
Bingoo bildin kanki ama dhl sayfasina baktim zaten ama yurtdisi bulamadim o yazmiyor canim
Ben yarin subeden sorarim artik
Sen ne ettin bakalim gorusmeyeli ay dun tekrar giremedim maglum esim geldide accik ilgilendim yani
inşalla ttatlım nice 10 seneler artık inşalla gelirsin göbekte bebekle sende yakın zaman da düşük yaptın değilmi cnm aynı zamanlarda ortalama ama en azından oluyo bebişin arkası gelir inşalla hem gurbette sanada yoldaş olur sen orada calışıyosun değilmi
regen akşam birden kayboldun eşin geldide birden kendini yataga atıp uyku modunamı girdin yoksa berışmı imzalandı merak etmedik değil kızlarla:
yatmaya gittim canim benim zorla kaldirdi o yüzden ciktim hemen..
Yarencim ben gunasiri denemistim gectigimiz aylar ama adet bitiminden bata kadar denememistm
Hep 9gunden bata 1hafta kala birakmistim
Bu ayda anca 15gunu basladim ama batima kadar devam edecem benim bat 29gun ise ocagin 22si
Ama bazen dongu 26oluyor ozamanda ocak 18 oluyor bat canim
insallah.. evet oluyor en azindan. yine cabuk olur diye ümid ediyorum. cünkü ben sadece yumurtlama dönemimi takip ettim hemende kaldim. burda calisiyorum. ama artik calismak istemiyorum. cocuk büyütmek istiyorum.... yasimda 28 oldu zaten, yani kendimi hazir hisediyorum.
Yarencim ben gunasiri denemistim gectigimiz aylar ama adet bitiminden bata kadar denememistm
Hep 9gunden bata 1hafta kala birakmistim
Bu ayda anca 15gunu basladim ama batima kadar devam edecem benim bat 29gun ise ocagin 22si
Ama bazen dongu 26oluyor ozamanda ocak 18 oluyor bat canim
kızlar su kecıboynuzu harbıden ıse yarıyor ama cogunlukla erkeklere :) annem babama kabıre yedırıyordu ondan bılıyomYaren evet daha cooook calismamiz gertek yaaaaa
Calismalarda insani bunaltiyor ya istekli olmak icin ne yapmali findik ceviz keciboynuzu falan bizdede yararmi acep
Yaren evet daha cooook calismamiz gertek yaaaaa
Calismalarda insani bunaltiyor ya istekli olmak icin ne yapmali findik ceviz keciboynuzu falan bizdede yararmi acep
bencede calismaya devam. olacak insallah. güzel haberler bekliyoruz subat da senden.
Yaren evet daha cooook calismamiz gertek yaaaaa
kızlar su kecıboynuzu harbıden ıse yarıyor ama cogunlukla erkeklere :) annem babama kabıre yedırıyordu ondan bılıyomnasılsınız bakalım
cocuk yapacaz diye düsünmeyin bence. romantik ortam yaratin... findik ceviz felan yararmi bilmiyorum.
ayyy hayatım dun gece bız hastaneye gıttık . benım kız bayagı zorladı benı .. agrı cekerek gıttım agrı cekerek dondum . doktorda hıcbısen yok cocugun cok hareketlı ondan ole dedı .. neyse kızzz valla kecıboynuzuna ıht. oldugunu dusunmuyorum :) ormantik ortam yaratın . mumlar yemekler gecelıkler tangalar tungalar hahayt costum yaatatlım bende seni bekliyodum nasıl oldun akşm bircdende kaççtın gerci keyfin yerinde galiba ya adamlar halden memnunda bizmi yesek keçiboynuzu yararmı acaba
senden bı haber var mı ayfer hanım ? ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?