2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

olsun yinede umut kesme biz bikaç arkadaş gun aşırıya karar verdik bakalım inşalla bu ay meyvelerini alırız düzenli olması çok guzel en azından uzatmalarda umutlanmıyosun ee bat nezaman

regen akşam birden kayboldun eşin geldide birden kendini yataga atıp uyku modunamı girdin yoksa berışmı imzalandı merak etmedik değil kızlarla:

Bingoo bildin kanki ama dhl sayfasina baktim zaten ama yurtdisi bulamadim o yazmiyor canim

Ben yarin subeden sorarim artik

Sen ne ettin bakalim gorusmeyeli ay dun tekrar giremedim maglum esim geldide accik ilgilendim yani

olmasi lazim canikom.. biz bi keresinde baktik ispanyaya yollucaktik.. esim bulmustu yani olmasi gerek diye düsünüyorum.. keske önceden baksaydin versandkosten ona göre yazardin, gönderim parasini karsidaki öderdi.. bir de hermes baksana.. onlarda da kutunun agirligina degil büyüklügüne göe ödüyorsun..

insallah.. evet oluyor en azindan. yine cabuk olur diye ümid ediyorum. cünkü ben sadece yumurtlama dönemimi takip ettim hemende kaldim. burda calisiyorum. ama artik calismak istemiyorum. cocuk büyütmek istiyorum.... yasimda 28 oldu zaten, yani kendimi hazir hisediyorum.

Yarencim ben gunasiri denemistim gectigimiz aylar ama adet bitiminden bata kadar denememistm

Hep 9gunden bata 1hafta kala birakmistim

Bu ayda anca 15gunu basladim ama batima kadar devam edecem benim bat 29gun ise ocagin 22si
Ama bazen dongu 26oluyor ozamanda ocak 18 oluyor bat canim

o zaman umut bitmemiş cnm zaten döngun 29 ise zaaten 15 inci gun yumurtluyosun demek düzenli ise bide gec yumurtlamadaa var bence senden ümit bitmemiş bu ay içine bide yumurtada 12-24 saat arsı yaşıyo umutla çalışmaya devam ayyy sanki yeni evliyiz çalış çalış

Kankim zaten versandkosteni 6euro yaptik karsi ztaraf odeyecek ama bu adam hollandada ve kendisi odecegi icin soruyor zaten bize postaucretini

Ona gore ya sofortkaufen yapacakyada artisa katilacak

Neyse hayirlisi olsun artik sana linkide yollayamadim sorry cepten olmuyor esimde iphonunu vermiii giciklik yapcak ya

Bana ee kk nasillar bacilar iyilermiymis diye soruyor dalga geciyor sananeeeee dediiiim

Ayfercim senin dongun kacki yani duzenlimi adetin yumurtlama zamanini nasil ayarladin

bencede cnm zamanı gelmiş artık ne guzel adtinin ve yumurtlamanın düzenli olması bat ne zamandı

bencede calismaya devam. olacak insallah. güzel haberler bekliyoruz subat da senden.

Yaren evet daha cooook calismamiz gertek yaaaaa

Calismalarda insani bunaltiyor ya istekli olmak icin ne yapmali findik ceviz keciboynuzu falan bizdede yararmi acep

Calismalarda insani bunaltiyor ya istekli olmak icin ne yapmali findik ceviz keciboynuzu falan bizdede yararmi acep
kızlar su kecıboynuzu harbıden ıse yarıyor ama cogunlukla erkeklere :) annem babama kabıre yedırıyordu ondan bılıyom nasılsınız bakalım

valla biz bu işi bebek için yaptıkça aa hiçbişey yaramaz düşünsene antibiyotik sanki 48 saat te bir gunde 1 kere tercihen sabah bu da nedir böle ya

kızlar su kecıboynuzu harbıden ıse yarıyor ama cogunlukla erkeklere :) annem babama kabıre yedırıyordu ondan bılıyom nasılsınız bakalım

tatlım bende seni bekliyodum nasıl oldun akşm bircdende kaççtın gerci keyfin yerinde galiba ya adamlar halden memnunda bizmi yesek keçiboynuzu yararmı acaba

tatlım bende seni bekliyodum nasıl oldun akşm bircdende kaççtın gerci keyfin yerinde galiba ya adamlar halden memnunda bizmi yesek keçiboynuzu yararmı acaba
ayyy hayatım dun gece bız hastaneye gıttık . benım kız bayagı zorladı benı .. agrı cekerek gıttım agrı cekerek dondum . doktorda hıcbısen yok cocugun cok hareketlı ondan ole dedı .. neyse kızzz valla kecıboynuzuna ıht. oldugunu dusunmuyorum :) ormantik ortam yaratın . mumlar yemekler gecelıkler tangalar tungalar hahayt costum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…