2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

Hadi adamlari anladik onlara romantik bir gece yetiyorda biz bizim icin ne yapmaliyiz e cocuk desen biz dusunuyoz sonra ikigunde bir romantik ortami biz ayarliyoz ama kafadan nasil silcez cocuk yapma isini

Ben en az 4gun ara olsa isteyerek olur ama gunasiri olunca otomatik kafada cocuk icin calisma iste bugun diye sinyaller veriyor

Bi caresini bulmaliyim bunu hmmmhmmm

aynen sana katiliyorum. insani zorluyor bazen bu calismalar. daha renklerdirmek gerekiyor kirmizi felan iste... kokulu mumlar..

gusel askım .. alısmaya calısıyorum karnım buyumeye basladım popom da öyle ılk defa hamıle badisi gıydım baktım ıcını dolduruyorum .. ne bılım kuzum . herseye dıkkat edıyorm . ama benım kocamın bana yaptıgı psıkolojık ddepremler bıtmıyo

aa gecmiş olsun benim kızda çok haraketliydi ama yaşamadım öle şey ama bunye işte sevindim sorun olmamasına ah tatlım gunaşırıda merasim zor be tatlım bide eşim 3 buçukta geliyo yemek bozar o saatte bizi enfazla bi çamasır tamam ama odak noktası değişti çok şukur çalışıyoz bakalım meyvesini bekliyoruz

ne yapiyo kiz kocan merak ettim???

aman tatlım gecici dönem ne yapalım ben romantik ortam hazırlamasam eşim memnun e bide şöle bişey var mesela 2 gunde 1 romanyik ortam hazırlarsak onun da zamanla kabak tadı vereceğini düşünüyorum bence özel geceler eşinin hiç ummadığı anda onu şaşırtmak adına yada özel bi gun ktlamak adına yapılmalı gun aşırı çok rutin olur dimi cnm

Zeynepcim gecmis olsun dicem ama senin bebisin hareketli olmasi daha guzeldir umarim agrilarini unutturur

Ayfercim evet Insaallah teker teker guzel haberleri veririz ve teker tekerde tikir tikir hayirlisiyla kolay dogum yapariz Insaallah

Zeynepcim gecmis olsun dicem ama senin bebisin hareketli olmasi daha guzeldir umarim agrilarini unutturur

Ayfercim evet Insaallah teker teker guzel haberleri veririz ve teker tekerde tikir tikir hayirlisiyla kolay dogum yapariz Insaallah

sa ol hayatım ınanın surda hepınız hamıleyım dıye bagıracaksınız bende tebrık etcem sızı canlarım

kız gecelık gıynıom cıplak gır yataga dıyo . parfum sıkıyom kokusu boguyo dıyo.. tanga gıysem usuteceksın dıyo allahım ne edeyım ben ...

Yaren cok haklisin yani fazlasi zarar tadi kacmasin bak ben bunu dusunememistim yasa kiz

Bende ikigune bir ne yapsam diye kafamda fantaziler ucusmaya baslamisti kendimi sapik ilan etmeden yetistin imdadima

Ama esime dedim gunasiri olcak bana yardimci ol oda sagolsun takvime bakip heee su gun bu gun diye aklinda ay Allahim neler yapiyoz ya sevinsinler bakalim bu duruma acisini cikaririm ben hele bi hamile kalayim Insaallah

Kankiii kiz napiyon asagida gelsene yanima

Zeynepcim Insaallah dedigin gibi olur

Ayfercim ocak senin olsun subati bana verdin oylemi kiz hadi bakalim hayirlisi

Aybukem hosgeldin taze hamis nasil gidiyor bebis kendini nasil belli ediyormu agri mide bulanti falan

dün gece saat 2 de ben hastaneye gıttım sol tarafım sıstı ayagımın ustune basamıyodum sankı yumurtalıklarım patlayacaktı .. gıttım hıcbısen yok dedii..hemen panık yapma yat dınlen hemen aklına kotu seyler gelmesın bıtanecıgım sen artık kadınsın

bizede dr demişti baraberdik oda biliyo yani yolunda gidiyo emek veriyoruz yani bebek için bende gecen ay hamile kaldığımda tamam 9 ay sana yeter demiştim bunlar takıldım oda kullandın beni falan demişti şimdi bu ay düştünmü elime dio guluyoz

agutosta dış gebelik geçirdim ya acaba yine mi diye düşünmeden edemiyorum çünki ağrıları yavaş yavaş aynı olmaya başladı eşimde dün korktu diyo zaten eğe yine bu bebekte giderse bir daha çocuk yok sen lazımsın bana yeter artık dedi zaten aybükemizde var istemem başka çocuk diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…