- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #6.601
ayyy hayatım dun gece bız hastaneye gıttık . benım kız bayagı zorladı benı .. agrı cekerek gıttım agrı cekerek dondum . doktorda hıcbısen yok cocugun cok hareketlı ondan ole dedı .. neyse kızzz valla kecıboynuzuna ıht. oldugunu dusunmuyorum :) ormantik ortam yaratın . mumlar yemekler gecelıkler tangalar tungalar hahayt costum yaa
gusel askım .. alısmaya calısıyorum karnım buyumeye basladım popom da öyle ılk defa hamıle badisi gıydım baktım ıcını dolduruyorum .. ne bılım kuzum . herseye dıkkat edıyorm . ama benım kocamın bana yaptıgı psıkolojık ddepremler bıtmıyobi haber yok be canim. kanama yeni bitti. artik düsükten sonra ilk adetim miydi bilmiyorum insallah öyledir. haftaya yumurtlamam var calismalar yavas yavas basladi sayilir :) düsük yüzünden uzun süre ara vermistik. senin hamilelik nasi gidiyor??
ayyy hayatım dun gece bız hastaneye gıttık . benım kız bayagı zorladı benı .. agrı cekerek gıttım agrı cekerek dondum . doktorda hıcbısen yok cocugun cok hareketlı ondan ole dedı .. neyse kızzz valla kecıboynuzuna ıht. oldugunu dusunmuyorum :) ormantik ortam yaratın . mumlar yemekler gecelıkler tangalar tungalar hahayt costum yaa
gusel askım .. alısmaya calısıyorum karnım buyumeye basladım popom da öyle ılk defa hamıle badisi gıydım baktım ıcını dolduruyorum .. ne bılım kuzum . herseye dıkkat edıyorm . ama benım kocamın bana yaptıgı psıkolojık ddepremler bıtmıyo
Hadi adamlari anladik onlara romantik bir gece yetiyorda biz bizim icin ne yapmaliyiz e cocuk desen biz dusunuyoz sonra ikigunde bir romantik ortami biz ayarliyoz ama kafadan nasil silcez cocuk yapma isini
Ben en az 4gun ara olsa isteyerek olur ama gunasiri olunca otomatik kafada cocuk icin calisma iste bugun diye sinyaller veriyor
Bi caresini bulmaliyim bunu hmmmhmmm
Zeynepcim gecmis olsun dicem ama senin bebisin hareketli olmasi daha guzeldir umarim agrilarini unutturur
Ayfercim evet Insaallah teker teker guzel haberleri veririz ve teker tekerde tikir tikir hayirlisiyla kolay dogum yapariz Insaallah
aman tatlım gecici dönem ne yapalım ben romantik ortam hazırlamasam eşim memnun e bide şöle bişey var mesela 2 gunde 1 romanyik ortam hazırlarsak onun da zamanla kabak tadı vereceğini düşünüyorum bence özel geceler eşinin hiç ummadığı anda onu şaşırtmak adına yada özel bi gun ktlamak adına yapılmalı gun aşırı çok rutin olur dimi cnm
bebegım nasılsın canıkommmmm . nasıl gıdıyor hamılelık :=)selam kızlar nasılsınız
bebegım nasılsın canıkommmmm . nasıl gıdıyor hamılelık :=)
kız gecelık gıynıom cıplak gır yataga dıyo . parfum sıkıyom kokusu boguyo dıyo.. tanga gıysem usuteceksın dıyo allahım ne edeyım ben ...
pek iyi deilim cnmdün akşamdan beri sancım çok var ara ara sağ taraf ara ara sol taraf kasıklarıma doğru iğneler batıyor gibi cnm acıyor sanki 7 aylık hamileymişimde eğilip kalkmakta zorluk çekiyorum 2 gündür
Yaren cok haklisin yani fazlasi zarar tadi kacmasin bak ben bunu dusunememistim yasa kiz
Bende ikigune bir ne yapsam diye kafamda fantaziler ucusmaya baslamisti kendimi sapik ilan etmeden yetistin imdadima
Ama esime dedim gunasiri olcak bana yardimci ol oda sagolsun takvime bakip heee su gun bu gun diye aklinda ay Allahim neler yapiyoz ya sevinsinler bakalim bu duruma acisini cikaririm ben hele bi hamile kalayim Insaallah
hehe bu daha ne kii..anam seninkide pek memnuniyetsiz ona sopa pardon jop
dün gece saat 2 de ben hastaneye gıttım sol tarafım sıstı ayagımın ustune basamıyodum sankı yumurtalıklarım patlayacaktı .. gıttım hıcbısen yok dedii..hemen panık yapma yat dınlen hemen aklına kotu seyler gelmesın bıtanecıgım sen artıkkadınsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?