- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #6.621
bı tanem lutfen dusunme cok uzuluyorum . ılla hersey kotu mu olmak zorunda canım ?:2:agutosta dış gebelik geçirdim ya acaba yine mi diye düşünmeden edemiyorum çünki ağrıları yavaş yavaş aynı olmaya başladı eşimde dün korktu diyo zaten eğe yine bu bebekte giderse bir daha çocuk yok sen lazımsın bana yeter artık dedi zaten aybükemizde var istemem başka çocuk diyo
hehe bu daha ne kii..
agutosta dış gebelik geçirdim ya acaba yine mi diye düşünmeden edemiyorum çünki ağrıları yavaş yavaş aynı olmaya başladı eşimde dün korktu diyo zaten eğe yine bu bebekte giderse bir daha çocuk yok sen lazımsın bana yeter artık dedi zaten aybükemizde var istemem başka çocuk diyo
bı tanem lutfen dusunme cok uzuluyorum . ılla hersey kotu mu olmak zorunda canım ?:2:
cnm bugun agrın yok değilmi gecede yalnızdın birdende çıktın korkmadımda değil yani
erkekler icin sorun olmuyor heralde. benimkine desem hergün calisacaz diye sevincten havalara ucar. gecen dedim öbür hafta yumurtlamam var calisacaz diye. onun cevabi: gerek yok hesaplamaya hergün yapcaz cünki :)))
insallah hersey yolunda gider canim. fazla gecmisi düsünme
inşallah hergün dua ediyorum herşey yolunda gitsin diye bana şuan ihtiyacı olan 3 yaşında kızım var dış gebelikte hastaneden kaldım 3 gün anne anne dedmiş hep ben gelene kadar hiçbirşey yememiş bebeğim hastanedeyken eşim giydiği kokulu kıyafetlerini getiriyordu asistanlar drlar beni muane ederken kızım kıyafetleri elimde olur koklaya koklaya uyumaya çalışırdım hamileyim inşallah yolunda olur herşey ama 2.ci kez kızımdan ayrılmak istemiyorum dayanamam çünki
yarenım orda mısınnn ?inşalla cnm herşey yolunda gider ben kızımdan 1 gun bile ayrı evde yatmadım çok zor olsa gerek onu uyuduğunda bile özluyorum
selam kızlarrr napıyosunuz bakim ohhhh mis gibi sohbet ediyosunuz valla ne güzel
valla bana kalsa ben teşisi koydum hamşileyim ama 14 ünde adet olmam gerekiyo onu bekliyorum. benim şansıma ne zaman test yapmak için hastaneye gitsem ya içerde sorun oluyo yada kapıdan dönüyorum. bunda da var bi hayır dedim ve adet günümü beklemeye karar verdim.bakalım hayırlısıelifzade sende durum ne oldu
valla bana kalsa ben teşisi koydum hamşileyim ama 14 ünde adet olmam gerekiyo onu bekliyorum. benim şansıma ne zaman test yapmak için hastaneye gitsem ya içerde sorun oluyo yada kapıdan dönüyorum. bunda da var bi hayır dedim ve adet günümü beklemeye karar verdim.bakalım hayırlısı
mide bulantısı baş dönmesi kasık ağrısı yaşıyorum. hatta hamileliğin bütün belirtileri var.nasıl teşhis koydun canım merak ettim
valla bana kalsa ben teşisi koydum hamşileyim ama 14 ünde adet olmam gerekiyo onu bekliyorum. benim şansıma ne zaman test yapmak için hastaneye gitsem ya içerde sorun oluyo yada kapıdan dönüyorum. bunda da var bi hayır dedim ve adet günümü beklemeye karar verdim.bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?