2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

bı tanem lutfen dusunme cok uzuluyorum . ılla hersey kotu mu olmak zorunda canım ?:2:

erkekler icin sorun olmuyor heralde. benimkine desem hergün calisacaz diye sevincten havalara ucar. gecen dedim öbür hafta yumurtlamam var calisacaz diye. onun cevabi: gerek yok hesaplamaya hergün yapcaz cünki :)))

insallah hersey yolunda gider canim. fazla gecmisi düsünme

Son düzenleme:
AYBÜKE

cnm inşalla bu gebeliğin sorunsuz gecer inan bende bikere daha hamile kalsam uçamıcam sevincime ya yine aynı olursa die şimdiden endişeliyim

Yaren napalim katlanacaz gebe kalana kadar kocalarin elindeyiz napalim hem elinde hem dilindeyiz

Ayferrcim bizimkide oyle diyordu ve simdi ee nazaman yumurtluyormusun ovtesti yaptinmi diye soruyor bi komikkki
Simdi gunasiri dedimde havalaraa ucuyor evliligimizde bu kadar calisma yaptigimi hatirlamiyorum

Ozaman ben esime naz yapiyordum zavallim bazen 1 bazen 2hafta tik yoktu e napim ogrenciydim

inşallah hergün dua ediyorum herşey yolunda gitsin diye bana şuan ihtiyacı olan 3 yaşında kızım var dış gebelikte hastaneden kaldım 3 gün anne anne dedmiş hep ben gelene kadar hiçbirşey yememiş bebeğim hastanedeyken eşim giydiği kokulu kıyafetlerini getiriyordu asistanlar drlar beni muane ederken kızım kıyafetleri elimde olur koklaya koklaya uyumaya çalışırdım hamileyim inşallah yolunda olur herşey ama 2.ci kez kızımdan ayrılmak istemiyorum dayanamam çünki

inşalla cnm herşey yolunda gider ben kızımdan 1 gun bile ayrı evde yatmadım çok zor olsa gerek onu uyuduğunda bile özluyorum

elifzade sende durum ne oldu
valla bana kalsa ben teşisi koydum hamşileyim ama 14 ünde adet olmam gerekiyo onu bekliyorum. benim şansıma ne zaman test yapmak için hastaneye gitsem ya içerde sorun oluyo yada kapıdan dönüyorum. bunda da var bi hayır dedim ve adet günümü beklemeye karar verdim.bakalım hayırlısı

nasıl teşhis koydun canım merak ettim

hayrlısı cnm inşallah bebiş gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…