2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

slm canım ilk test yapdığımda ikinci çizgi silik belirdi.bikaç gün sonra yeniden dene dediğin s bilemedim canım

canım ilk testte ikinci çizgi silik çıktı ama ikincisinde sadece tek çizgi vardı evet biraz daha beklemek en mantıklısı saol cevap verdiğin için

ikinci çizginin silik olmasının nedeni.hcg nin seviyesinden. doktorlar silikte olsa hamilesiniz diyorlar. eğer iki çizgi çıkıyorsa yanılma payı çok az diyorlar. ikincinin silik olması bişeyi değiştirmiyor yani. bide hassasiyetinden kaynaklanıyormuş. ikinci testte de öyledir bence. moralini bozma bence kesin emin olmak için kan testi yaptır

neredesiniz yahu??

benım progesteron sonucum 62,5 cıktı. kdd olmadıgı için yorumlatamadım. bakalımm ne olcek..

sanırım diş çıkrtıyorum ateşim çıktı.. bide 30 aralıktan beri pedle doşıyom sıkıldım artık..sen nasılsın derin nsll

ayy bebegım cok gecmıs olsun ıyıyız . tm 27 gun sonra bı daha doktora gıdecegız ama ben o kadar uzun sure nasıl dayanacagım ultrasona gırmeden ..

ayy bebegım cok gecmıs olsun ıyıyız . tm 27 gun sonra bı daha doktora gıdecegız ama ben o kadar uzun sure nasıl dayanacagım ultrasona gırmeden ..

oyy cnm benimm yaa kıyamam ben ona..azcık dayan konuş derinle duyar seni o..kızını kucana aldında doya doya koklarsınn ayy şu 6 ay bi geçse oyy oyy cnm benm

tatlım benim bildim kadarıyla ii durumda şuanda değer normal değer ztn 22 yle 162 arasında olması gerekiyo

bu testle benım yumurtlayıp yumurtlamadıgıma bakıldı canım.. yumurtlamısım burdakı bılgılere gore ama ins tutturabılmısızdır.. umudum yok ama.. saol canıkomm..

oyy cnm benimm yaa kıyamam ben ona..azcık dayan konuş derinle duyar seni o..kızını kucana aldında doya doya koklarsınn ayy şu 6 ay bi geçse oyy oyy cnm benm
konusuyoruz zaten bız ama bı tek ben konusuyorum :) o susuyo

bu testle benım yumurtlayıp yumurtlamadıgıma bakıldı canım.. yumurtlamısım burdakı bılgılere gore ama ins tutturabılmısızdır.. umudum yok ama.. saol canıkomm..
umut hep var ınan bence hıc kaybetme umudunu . ben hamıleyım dıye suraya yazdıgın gunu gorecegız hyatım ınsallah

evet tatlım..ultrasonla baktılarmı??tatlım gün aşırı ilşkiye gir asla şaşmaz bitanem..eğer bu ay olmazsa havuç incir kürünü dene sen

umut hep var ınan bence hıc kaybetme umudunu . ben hamıleyım dıye suraya yazdıgın gunu gorecegız hyatım ınsallah

kızz o konuşuyo asıl sen duymuyon..oda diyodur ben konuşuyom duyum annem konuşuyo ama sağır galba beni duymuyo diye

insallah canım ya çok saol

evet tatlım..ultrasonla baktılarmı??tatlım gün aşırı ilşkiye gir asla şaşmaz bitanem..eğer bu ay olmazsa havuç incir kürünü dene sen

yok yavrum benım bulundum yerde kd cu yok.. benım doktorumda baska sehırde. buayda regl olursam gıttıgımde yaptırgıdım bu testlerı gosterıcem.. benım yumurtalama gunlerım gectı canım.. bundan sonrası ıcın batı beklıyorumm.. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin..

ayyy kızlar delircem yaa şu tatlıcadıdan habr yok nerde bu hatun yaaa....

ya var ya hepimiz için dua ediyorum bide şu umuttepedeki kız için..hiç bir sorunu yok eşinn de..6 sendir bebği olmuyoo..önümde dli gbi ağlmıştı çok üzldmüştüm..allhım dualarımda onn içinde dua edom..inşllh bebeği olmuştur yaa

hayırlısı olsun kzum bakalımm..ama kafanda o emin ol senn bebğin olcak ama fsh hormonunu sımsıkı tutmuşun bırakmıyosunn kii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…