- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #8.041
slm canım ilk test yapdığımda ikinci çizgi silik belirdi.bikaç gün sonra yeniden dene dediğin s bilemedim canım
kızlar kimsecikler yok gibi ama bi şey danışmam lazım adetime bir hafta var ve ben dayanamayıp bu akşam test yaptım ikinci çizgi silik olarak belirdi sonra dayanamayıp bi tane daha yaptım ama bu sadece tek çizgi :S bi fikri olan var mı? test için erken olduğunu biliyorum ama dayanamadım napayım
neredesiniz yahu??
benım progesteron sonucum 62,5 cıktı. kdd olmadıgı için yorumlatamadım. bakalımm ne olcek..
canım nasılsın ?tatlım benim bildim kadarıyla ii durumda şuanda değer normal değer ztn 22 yle 162 arasında olması gerekiyo
canım nasılsın ?
sanırım diş çıkrtıyorum ateşim çıktı.. bide 30 aralıktan beri pedle doşıyom sıkıldım artık..sen nasılsın derin nsll
ayy bebegım cok gecmıs olsun ıyıyız . tm 27 gun sonra bı daha doktora gıdecegız ama ben o kadar uzun sure nasıl dayanacagım ultrasona gırmeden ..
tatlım benim bildim kadarıyla ii durumda şuanda değer normal değer ztn 22 yle 162 arasında olması gerekiyo
konusuyoruz zaten bız ama bı tek ben konusuyorum :) o susuyooyy cnm benimm yaa kıyamam ben ona..azcık dayan konuş derinle duyar seni o..kızını kucana aldında doya doya koklarsınn ayy şu 6 ay bi geçse oyy oyy cnm benm
umut hep var ınan bence hıc kaybetme umudunu . ben hamıleyım dıye suraya yazdıgın gunu gorecegız hyatım ınsallahbu testle benım yumurtlayıp yumurtlamadıgıma bakıldı canım.. yumurtlamısım burdakı bılgılere gore ama ins tutturabılmısızdır.. umudum yok ama..saol canıkomm..
bu testle benım yumurtlayıp yumurtlamadıgıma bakıldı canım.. yumurtlamısım burdakı bılgılere gore ama ins tutturabılmısızdır.. umudum yok ama..saol canıkomm..
konusuyoruz zaten bız ama bı tek ben konusuyorum :) o susuyo
umut hep var ınan bence hıc kaybetme umudunu . ben hamıleyım dıye suraya yazdıgın gunu gorecegız hyatım ınsallah
konusuyoruz zaten bız ama bı tek ben konusuyorum :) o susuyo
umut hep var ınan bence hıc kaybetme umudunu . ben hamıleyım dıye suraya yazdıgın gunu gorecegız hyatım ınsallah
evet tatlım..ultrasonla baktılarmı??tatlım gün aşırı ilşkiye gir asla şaşmaz bitanem..eğer bu ay olmazsa havuç incir kürünü dene sen
insallah canım ya çok saol
yok yavrum benım bulundum yerde kd cu yok.. benım doktorumda baska sehırde. buayda regl olursam gıttıgımde yaptırgıdım bu testlerı gosterıcem.. benım yumurtalama gunlerım gectı canım.. bundan sonrası ıcın batı beklıyorumm.. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin..
selam kızlar nasılsınız bakalım
hayırlısı olsun kzum bakalımm..ama kafanda o emin ol senn bebğin olcak ama fsh hormonunu sımsıkı tutmuşun bırakmıyosunn kii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?