2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

cnmben hangi hoş gelirse

kuzum bende bu aralar

sıla:tamda bugün
grup84:şimdi hayat
deniz seki:hayallerim hayal oldu

ayy hergün dinliyorum takıldı resmen bu şarkılar daha da çok ta işte ben çok severim ya müzik dinlemesini açarım pc de sonra işimi yaparım bide bağıra bağıra şarkı söylerim evde stres atarım yaniii

Son düzenleme:
aktarlarda satılıyor. 500grm kökü 6lt suda kaynat.soğusun süz cam sürahiye koy.buzdolabına koy.sabah aksam 1su bardağı aç karnına iç.şeker katma bal koy yada sade iç.

sağol canım ama bal çörek otu tarçına başlıcam yarın. bunuda yapıp birbirine karıştırırsam zararı olurmu acaba? yada hamile kalmazsam bunuda bidahaki ay mı yapayım. enerji patlamasından gitmiyeyim öteki tarafa. ikiside sabah akşam aç karna

noldu bugün herkese yaa sustunuz hiç yazmıyosunuz ben konu açtım kimse tınlamadı bari siz bi konu açında konuşalım kızlarrrrr

oh deme keyfe..................

sen blirsin cnm ama o karışım bana yaramadı 2 ay önce kullandım adetimi geciktirmişti sen hangisini istesen onu yap

kızlar kimsecikler yok gibi ama bi şey danışmam lazım adetime bir hafta var ve ben dayanamayıp bu akşam test yaptım ikinci çizgi silik olarak belirdi sonra dayanamayıp bi tane daha yaptım ama bu sadece tek çizgi :S bi fikri olan var mı? test için erken olduğunu biliyorum ama dayanamadım napayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…