- 22 Şubat 2010
- 3.641
- 19
- 318
- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #8.021
peki nasıl kullanılıyo canımböğütlen kökünü dene cnm rahmi kuvetlendiriyo hem yumurtalıklaı arttırıyo
cnmben hangi hoş gelirse
peki nasıl kullanılıyo canım
aktarlarda satılıyor. 500grm kökü 6lt suda kaynat.soğusun süz cam sürahiye koy.buzdolabına koy.sabah aksam 1su bardağı aç karnına iç.şeker katma bal koy yada sade iç.
kuzum bende bu aralar
sıla:tamda bugün
grup84:şimdi hayat
deniz seki:hayallerim hayal oldu
ayy hergün dinliyorum takıldı resmen bu şarkılar daha da çok ta işte ben çok severim ya müzik dinlemesini açarım pc de sonra işimi yaparım bide bağıra bağıra şarkı söylerim evde stres atarım yaniii
sağol canım ama bal çörek otu tarçına başlıcam yarın. bunuda yapıp birbirine karıştırırsam zararı olurmu acaba? yada hamile kalmazsam bunuda bidahaki ay mı yapayım. enerji patlamasından gitmiyeyim öteki tarafa. ikiside sabah akşam aç karna
oh deme keyfe..................
yine de sağol canım verdiğin bilgiler içinsen blirsin cnm ama o karışım bana yaramadı 2 ay önce kullandım adetimi geciktirmişti sen hangisini istesen onu yap
noldu bugün herkese yaa sustunuz hiç yazmıyosunuz ben konu açtım kimse tınlamadı bari siz bi konu açında konuşalım kızlarrrrr
kızlar vadi bitti ben kaçar
evde öyle çok fazla müzik dinlemem. daha doğrusu aklıma gelmiyo. o yüzden cvb vermedim canım. yanlış anlama lütfen :2:
iyi geceler canım. gerçekten öyle kimsenin sesi çıkmıyoryok canım ne kusuru kimsenin tadı yok bugün bende çıkıyorum herkese iyi gecelerrrr
tekrardan hoşbulduk canım. sende hoş geldinselam kızlar hoşgeldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?