- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #8.001
tatlim dersiden ziyade soludugumuz havayla aliyoruz en cok boyanin zehrini.. yani o keskin kokusu karisiyorya havaya, özellikle iyi havalandirilmayan bi ortamda oldugu zaman bebegi birak bizim icin bile hos olmaz
cnm yazıyom sana ama kaynıyom arada cnm benimyarennnnn nerelerdesin sesime gelllll
cnm perşembeye de daha çok ver be neolduki senin yumuşlar ay bana dr dese her an çatlayabilir çok heyecan yaparım sanki
kuzum valla bende çoook heyecanlıyım ama düşünmemeye çalışıyorum kuzum kasık ağrılarım kesildi belkide çatlamıştır ama ne bilim ayy daha perşembeye çok var acaba döllenme olmuşsa kanda çıkar mı kii???
ıyıyız hayatım yatıstayız
ben hamısken sac boyattım bebegım . bılıyorum sakıncası yok
HAMILE kalabilsek de tek derdimiz sac boyasi olsa... ahhhh ahh
aynen canım bencede ayy ben hamile kalsam boyayı falan hiçç düşünmem ayy bebeğimi düşünürüm yaa
HAMILE kalabilsek de tek derdimiz sac boyasi olsa... ahhhh ahh
cnm 7 gunde çıkar biliyorum ben
aynen canım bencede ayy ben hamile kalsam boyayı falan hiçç düşünmem ayy bebeğimi düşünürüm yaa
kizlarrr bu boya muhabeti sarmadi beni. ban kacar. malum yarin is günü ama oglene kadar caliscam :) yarin görüsürüz byeee
kesinlikle tatlım ben kızımda sormuştum hiçbişekillde tavsiye etmedi oksijen ile bebişe geciyomuş zaten malum kokdan belli bide çamaşır suyu da aynı etkişdeymiş çok çabuk oksilene karışıyomuş ve biçok kimyasal madde konusunda uyarmıştı beni ay benimde dipler çıkar çabuk düz rengemi dönsem bebişrten önce
tabi senin saçlar düz renk ama benimde olsunda bebişim 2 hatta 3 renkle gezerim zavallı saçlarımmda bi nefes alır en azından
iyi geceler canım.kizlarrr bu boya muhabeti sarmadi beni. ban kacar. malum yarin is günü ama oglene kadar caliscam :) yarin görüsürüz byeee
senin saçlar röfleli mi gölgeli mi yani iki renk dedin yaa???tabi uzayınca bide alttan kendi saçın çıkacakk..ben bilerek koyu renge boyattım hani resim göstermiştim yaa sarı gibi saçlıyım işte şimdi dedim hamile kalırsam ayy alttan çıkar siyah siyah gıcık olurum diye biraz koyulttum en azından böyle çok belli olmuyor
boya muhabbetini kapatalım kızlarrrr hadi bugünlerde en çok dinlediğiniz 3 şarkının ismini yazın bakim kimler neler dinliyorrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?