- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #8.161
nasilsin fistigim???
noldu tatlım sana niye mutsuzsun bugün benim sesimi duymadın ondan mı???
valla az önce ben de onu düşünmüştüm tatlım herhalde ben de boyatacam ama ya hamileysem diye çekiniyorumm
herkes ayrı havada . çıkın feiha modundan kızlar . aha da bitti bekle sımdı bı daha ki haftayı.. neyse hamıle olan var mıı ?
nasilsin fistigim???
sen de mi benim gibi düsünüyorsun sekerim??? di mi ne o öyle??? dram yapacaz diye b.kunu cikariyorlar.. hürreme de bakmiyorum yaaa... bastan izlemeim simdi de cok gecti üstüne o yüzden izlemiyorum
onu da izlemiyorum yaa :44::44::44:
çok şukur cnm bi sıkıntı yok başımın ağrısı beni acaip mutsuz etti
aman canim gecer nasilsa.. bozma moralini.gecen gün bende cok kötüydüm. idraryolu iltihapi oldum( insallah dogru demisimdir) cok feci bisey. senede bi kac kez oluyor bende. öglene kadar is yerinde kimseyle konusmadim. sonra biraz daha iyi olunca normale döndüm..
regl olduysan boyat olmadıysn boyatma. regl olunca hamile olma ihtimali varmı:) hem gelcek ay hamile kalırsak iyi olur hazırlık:)
ben bakiyorum süper ikili yaa. yazik hayal kirikligina ugradi. ben netden izledim hangi gün oynuyodu o?bir erkek bi kadın bakıyomusunuz kızlar ben seviyorum hele gecen hafta superdi oda gebvelik modunda
bir erkek bi kadın bakıyomusunuz kızlar ben seviyorum hele gecen hafta superdi oda gebvelik modunda
noluyo kisss neyin var???
evet güzelde biraz bel altı tatlımm
ben bakiyorum süper ikili yaa. yazik hayal kirikligina ugradi. ben netden izledim hangi gün oynuyodu o?
nesrinnnnnnnnnnn özel mesaj kutunu boşalt plase
haha başım fena ağrıyo ilaçta içmiyom çok mutsuz etti beni kaç saattir
regl olduysan boyat olmadıysn boyatma. regl olunca hamile olma ihtimali varmı:) hem gelcek ay hamile kalırsak iyi olur hazırlık:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?