2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

herkes ayrı havada . çıkın feiha modundan kızlar . aha da bitti bekle sımdı bı daha ki haftayı.. neyse hamıle olan var mıı ?

nasilsin fistigim???

valla iyiyim tatlım ya reglimin bitmesini bekliyorum 4.günüm bugün çalışmalara tam gaz devam allahın izniyle

ya tatlıcadı listeyi düzenlemiş heralde ama beni unutmuş sanırım bi ses seda yok onda merakta ediyorum acaba nerelerde diye

noldu tatlım sana niye mutsuzsun bugün benim sesimi duymadın ondan mı???

aa asılında olabilirde başım ağrıyo ya cnm ondan mutsuzum bugun guzel bi gundu gecen ayda görmemiştim beni çok özlemişler ama bi akrabamız çok yıkıktı sprail varken hamile kalmış 3.istemiyodu bide yarası var rabbim isteyince işte oluyo

evet öyle düşünüyorum şekerimmm..ayy dün nette bi baktım millet ayaklanmış fatmagülün yeni bölümü niye yok diyee

çok şukur cnm bi sıkıntı yok başımın ağrısı beni acaip mutsuz etti

aman canim gecer nasilsa.. bozma moralini.gecen gün bende cok kötüydüm. idraryolu iltihapi oldum( insallah dogru demisimdir) cok feci bisey. senede bi kac kez oluyor bende. öglene kadar is yerinde kimseyle konusmadim. sonra biraz daha iyi olunca normale döndüm..

ah cnm bilmemmi bikere banada oldu gece 3 e kadar hastenede yattım yok öle bi sancı artı gazda vardı inan doğursam bu kadar olurdu

regl olduysan boyat olmadıysn boyatma. regl olunca hamile olma ihtimali varmı:) hem gelcek ay hamile kalırsak iyi olur hazırlık:)

kuzum üstüne görme gibi bi olay var istersen araştır hamileyken bile bazen regl olabiliyosun yani üstüne görüyosun sen yarenime sor bence bu konuyu o çok iyi bilirr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…