- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #8.181
bir erkek bi kadın bakıyomusunuz kızlar ben seviyorum hele gecen hafta superdi oda gebvelik modunda
kızlar adete 1 günüm var ve ben test yaptım silik çıktı yarın ola hayrola adet olucammi bakalım
kızlar adete 1 günüm var ve ben test yaptım silik çıktı yarın ola hayrola adet olucammi bakalım
canım 2.çizgin silik çıktı ise eğer hamişsin zaten
bende çok seviyorum çok komik demi:)
papatya çayın varsa iç iyi gelir canım
kuzular elifalpelif ve yarencim özelden yazdıklarınıza birazdan cvp vereceğim ayy pc kafayı yedi yahuu
haha başım fena ağrıyo ilaçta içmiyom çok mutsuz etti beni kaç saattir
eeee olsun silik olunca ne degisiyor kiayyy bi hamis daha mi cikardik acaba????? kis dur bi iki gün de, bi daha test yaapppp......
kuzular elifalpelif ve yarencim özelden yazdıklarınıza birazdan cvp vereceğim ayy pc kafayı yedi yahuu
ne konusuyonuz ulen özelden???? beni cekistiriyorsunuz di mi???biliyordum
tatlim bol bol su ic ya da bitki cayi.. bazen susuzluktan da bas agrisi oluyor.. benim n ezaman basim agrisa bol bol su iciyorum, bi 15 dakikaya geciyor.. gecmis olsun tatlim
aşk olsun tatlım ya olurmu öyle şey
aa tamam cnm hemen suyu yanıma alıyorum çokmsağol
cnm farkındamısın 2012 de pek çok hamilemiz var tek tuk adet göreen genelde silik çizgi ay biz ne olucaz acaba
ben gidiom yaaaa siz özelden konusuyorsunuz
aa niy7e saklıyon elifim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?