- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #8.201
koçiş diyo sabah tekrar yap. Akşam yemekten sonra yapmıştım bakalım sabah aç karnına yapiyim . Ama hiç bebiş gelecek gibi hissetmiyorum testtede güvenmiyorum bilmiyorum ay adet belirtiside yok işin kötü tarafı gribim de
ne konusuyonuz ulen özelden???? beni cekistiriyorsunuz di mi???biliyordum
kuzum benimm olur mu hiç öyle şey şu bazal vücut ısısı şeması işte onu anlatıyom
evet yaaa bu sene baya hamile olacak gibi geliyor... bizde aralarina katiliriz insallah...
aa şekercinin kızı olmadı hadi gel gidelim regen nerdeyse gönlunu almaya profilden bulalım elif gel hadi kusturduk bak
ayy inşallah canım yaa valla ne güzel hamiş olsak hepimiz burda ohh ohh
yok gelmicem ben geri bana ne.. arada ugrayip zeynebe bakip cikicamyegenimi sorcam gitcem.. siz özelden konusuyorsunuz
ayy canım benimm yaaa regencimm bak küstün mü yoksa yaa kıyamam ama seni çekiştirmiyoz merak etme bebemm aşk olsunn
yok gelmicem ben geri bana ne.. arada ugrayip zeynebe bakip cikicamyegenimi sorcam gitcem.. siz özelden konusuyorsunuz
canım benim insallah . hamile olan var mı dedım de bı arkadas kapatalım su konuyu yazdı .. hanı forumun adu 2012 uğurlu olsun .göbüşlerimiz bebek dolsun ya bende o alaka yazdım . ayrıca sea ve nefes007 gecıkmedeydı . onları merak ettım herkeste bı garıplık var ?
ayy bebısım noluyor . zaten kanamam var tepem atmıs geberıyorum . demın geldık hastaneden ..yuduf yusuf atıyorum
ya hep aynı soruyu sordugumun ben bıle farkında degılım ınanır mısın ? merak ıste . ama yazdıklarımı bu kadar dıkkatle okumana cok mutlu oldum ..o arkadaş ben oluyorumkapatalım şu konuyu şeklinde yazmadım aslında canım cümlenin tamamını okursak eğer
sen sürekli aynı soruyu sorduğun için ben o şekilde yazdım ''eee hamile olan varmı şeklinde? '' herhangi bir gariplik yok bendekendi açımdan söylüyorum diğer kastettiğin kişileri bilmiyorum
katil zanlısı şekercinim kızı
sen katil zanlısı
aaaa ne olmuşki cnm sorun yok inşalla
nilufer nasıl gecikme yaşarmısın normalde
ayy noluyo anlamadım ben ben mi katil zanlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?