2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

sen yap yine ama ben teşhisi koydum cnm gebesin

ayy inşallah canım yaa valla ne güzel hamiş olsak hepimiz burda ohh ohh

canım benim insallah . hamile olan var mı dedım de bı arkadas kapatalım su konuyu yazdı .. hanı forumun adu 2012 uğurlu olsun .göbüşlerimiz bebek dolsun ya bende o alaka yazdım . ayrıca sea ve nefes007 gecıkmedeydı . onları merak ettım herkeste bı garıplık var ?

yok gelmicem ben geri bana ne.. arada ugrayip zeynebe bakip cikicam yegenimi sorcam gitcem.. siz özelden konusuyorsunuz

yok gelmicem ben geri bana ne.. arada ugrayip zeynebe bakip cikicam yegenimi sorcam gitcem.. siz özelden konusuyorsunuz

yaa bak kalbimi kırıyosun şimdi regencimm aşk olsun hepimiz seferber olduk senin gönlünü almak içinn alınma lütfen seninle bi alakası yok bebeğimmm

o arkadaş ben oluyorum kapatalım şu konuyu şeklinde yazmadım aslında canım cümlenin tamamını okursak eğer
sen sürekli aynı soruyu sorduğun için ben o şekilde yazdım ''eee hamile olan varmı şeklinde? '' herhangi bir gariplik yok bende kendi açımdan söylüyorum diğer kastettiğin kişileri bilmiyorum

ya hep aynı soruyu sordugumun ben bıle farkında degılım ınanır mısın ? merak ıste . ama yazdıklarımı bu kadar dıkkatle okumana cok mutlu oldum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…