2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

ay evet ya evlenmezsin hadi evlen evlenirsin adi bebek yokmu istemiyoken sinir olmuyodum ama şu an zaten sabredemiyorum sorduklarında dahadakötü oluyo insan emin ol doğursak bu defada kardeş yap demeye başlıcaklar

Evet bende sık idrara çıkıyordum... Dediğim gibi 22 aralıkda yaptırmıştım negatifdi, normalde 1 ocak da adet olmam gerekiyordu ama 15 gün geçti, kanda çıkar diyorsunuz yani.. Teşekkürler..

inşallah hamişsindir 15 gün geçtiyse hamişsen çıkar ama deilsen olman gerekirken neden olmadın bi sorun varsa doktora görün derim

regen gitmiş((
benm özelime de cevap vermedi

kusum kusura bakma nolursun cok cok özür dilerim ama iyi degilim o yüzden.. nolur alinma senlik bir sey degil..

aaa az önce regen burdydı nere gtti benm bebğimm

yok kuzum burdayim yazilanlari okuyorum sadece.. öyle takiliyom iste kafam üstümde degil.. siz yazisin ben okuyayim..

Evet bende sık idrara çıkıyordum... Dediğim gibi 22 aralıkda yaptırmıştım negatifdi, normalde 1 ocak da adet olmam gerekiyordu ama 15 gün geçti, kanda çıkar diyorsunuz yani.. Teşekkürler..
tabiki kanda çıkar artık. zaten idrar testlerinin negatif olduğunda yanılma payı yüksek. testin hassasiyetine göre değişiyormuş. sen işini garantiye al kanda baktır.

yaa canım ne oldu allah aşkına o günde apar topar çıktın moralim bozuk deyip. çok özel değilse paylaş rahatlarsın

yok canm kusur olurmu..
hoşgeldin
kızlar dua edin bu cumartesi dr gidiyom bebişimi görmek istiyorum

inşallah aybükem dualarım seninle..
Sen,ben ve isteyen tüm arkadaşlarımıza rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

sıkıntı paylaştıkça azalırmış içine atarsan kurt gibi seni kemirir ancak kendimden biliyom
bende bilmezmiyim. zaten bütün gün yanlızım konuşacak kimse yok. 27 yaşında boyun fıtığı olan varmı çevrenizde? bende o da çıktı. allahtan burayı keşfettimde artık hiçbişeyi takmıyorum. burda yazıyorum rahatlıyorum. hepinize çok teşekkürler

benimde kocişkom bazı akşamlar evde olmuyo bi evlat istiyom yalnızlığıma ortak bana can yoldaşı olsun allahım en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı olarak onu bana göndersin istiyorum ve hepimize

ay evet ya evlenmezsin hadi evlen evlenirsin adi bebek yokmu istemiyoken sinir olmuyodum ama şu an zaten sabredemiyorum sorduklarında dahadakötü oluyo insan emin ol doğursak bu defada kardeş yap demeye başlıcaklar
ohooooo sorular bitmez.doğur kardeş yap erkek olur sünnet yapmıyonmu? kız olur çeyiz yapmıyonmu? büyürler evlendirmiyonmu? evledirirsin torun yokmu. ömür biter sorular bitmez. biz meraklı bi toplumuz sonuçta.yabancılara imreniyorum valla bu konuda. kimse kimsenin umrunda değil

benimde kocişkom bazı akşamlar evde olmuyo bi evlat istiyom yalnızlığıma ortak bana can yoldaşı olsun allahım en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı olarak onu bana göndersin istiyorum ve hepimize

aminnnnnnnnnnnnn canım. rabbim tüm isteyenlere aratmadan versin işallah

bende tek başımayım bi atne aradaşım var ist bi yakasından öbür yakasına evlendim bütün sevdiklerim diğer yakada kaldı ben buralarda tek başıma senin kimsen yokmu canım neden yalnızsın

bende tek başımayım bi atne aradaşım var ist bi yakasından öbür yakasına evlendim bütün sevdiklerim diğer yakada kaldı ben buralarda tek başıma senin kimsen yokmu canım neden yalnızsın

ahh seçil ah.. sen haline şükret
ben adanadan gölcük e 1000km öteye gelin geldim..
burda tanıdığım 1 allahın kulu yok:2::2::2::2:
1 tane ünv arkadasım var ist avr. yakasında 2.5 saat mesafemde her ay görüşmeye çalısıyoruz.
onun olması bile mutlu ediyor beni sen haline şükret

yaa canım ne oldu allah aşkına o günde apar topar çıktın moralim bozuk deyip. çok özel değilse paylaş rahatlarsın

önemli bir sey degil hayatim her zamanki meseleler iste.. canimi sIkmaya yetti.. ben de biraz takintiliyim hemen üstümden atamiyorum o yüzden durgunum.. böyle iste

yok canm kusur olurmu..
hoşgeldin

inşallah aybükem dualarım seninle..
Sen,ben ve isteyen tüm arkadaşlarımıza rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

sagol tatlim hosbulduk..

üst katta kayınvalidemler var. mahalleden hiç kimseyi tanımıyorum. annemin mahallesi süperdi. sabah 11 de kahve içmeye giderler birbirlerine öğleden sonra beraberler. akşam bile oturmaya giderler. bende öyle alışmışım. kayınvalidemler oturmaları sevmiyorlar. o yüzden bende çok yanlız hissediyorum kendimi

kızlar ben çıkıyorum yarın akşam daha çok durcam sözz..bugn erken yatmde yarın kaynanmı hastaneye görtcem hastaneye gidince doktor ilç verince rahtlıyo kadınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…