- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #8.561
merhaba canım...hoşuma g,tti tanışırık demen
hadi tanışak ben meryem 26yasındayım kocaelinde oturuyorum 16aylık evliyim peki sen?
senin için çok iyi olmus canım:26:
bence eşin pes etmesin allah sana dayanma gücü versin
ben içmiyorum o yüsden nasıl bişe bilmem hiçte sevmem.
eşim içer onada sinir olurum..kafasını yıkatmadan yatağa almam
beni görmediniz bugün elif haım öyle olsun
sayfayı yenile f5bişi sorcam ya benim sayfalar kendiliğinden ilerlemiyo nasıl yapıyosunuz bunu siz
aaa az önce regen burdydı nere gtti benm bebğimm
olmaya çalışıyorum elimden geldiği kadar. oda bizi kırmayıp gelsin artık ama dimi. bek ne fedakarlıklar yapıyoruz. keçi boynuzu kokusundan mutfağa bile giremiyorum artıkgelsin o zaman hem kendin hem bebişin için bak babası bi adım atmış sende ona destek ol bence
sayfayı yenile f5
kuzum ben nesrin 26 yaşındayım 1,5 yıllık evliyim yaren benim kanki olurrr...yarenimin slmı var şimdi çıkmak zorundayım herkese ii geceler yarın akşam görüşürüz yarende girecek canım benim öptüm..
hay allah razıolsun kardaş
olmaya çalışıyorum elimden geldiği kadar. oda bizi kırmayıp gelsin artık ama dimi. bek ne fedakarlıklar yapıyoruz. keçi boynuzu kokusundan mutfağa bile giremiyorum artık
Arkadaşlar mrb... Size bişey danışmak istiyorum... Sat ım 26 kasımdı ama adetim 13 gün sürmüştü ve halen adet olmadım, aralığın 22 sinde kan testi yaptırmıştım negatifdi, acaba erkenmi davrandım... adetim geçeli 15 gün oldu ama 4 gün önce falan evde test yaptım, ilk yaptığımda bişi göremedim sonra atmayı unutmuşum bi kaç saat sonra baktım böle ışığa tutunca ikinci çizgi var gibi belkide kendi yeridir dedim önemsemedim.. Hamile olabilirmiyim acaba? Bide geç döllenme hakkında bilgisi olan varmı??
beklemek çok zor değilmi ya bende çok korkuyorum ya olmazsa diye allah kapı kapı dolaşıp evlet aratmasın
idrarla yapılan testler 10 dk içinde hemen çıkması lazım bence kan testi yaptır peki belirtiler varmı
haklısın fundacım. fundaydı değilmi? bende kendimi buraya vermeye çalışıyorum aklımdan çıksın diye. ikimizde elimizden geleni yapıyoruz. artık allaha tevekkül etmekten başka bişey gelmiyor elimizden. hakkımızda herşeyin hayırlısıelifzade aferin kocişini içme pis sidarayı hele bak bebiş düşünüyorsun
amin canım rabbim bütün isteyenlere aratmadan versin. arayıpta olmaması çok zor. bide milletimiz malum. bi evli çift görsünler ilk soru nasılsından önce bebek varmı? yavvvv önce bari hatrımı sor.beklemek çok zor değilmi ya bende çok korkuyorum ya olmazsa diye allah kapı kapı dolaşıp evlet aratmasın
belirtisi çookk yani, belim ağrıyor, sol kasığımda batma var, baş dönmem var arada, göğsüm sızlıyor sanki ilk süt gelir gibi, ama psikolojik olmasından korkuyorum... Ben temmuzda 25 haftalık erken doğum yaptım ve bebeğimi 3 günlükken kaybettim.. Şimdi hem çok istiyorum hemde korkuyorum... Ama geç döllenme olabilir demişti bi kaç tanıdığım, geç döllenme nasıl oluyor, ne kadar sürede kanda yada idrarda çıkıyor bilmiyorum...
adet günün geçtiyse kanda yaptır ben adetime 1 hafta kala yaptrdım negatif çıktı adete 2 gün kala pozitif sendeki belirtiler vardı ve sık idrara çıkıyordum kensin hamişim dedim ve şuan 4 haftalık hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?