- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #8.541
ahh inşallah bitanem...Meriiiiiiii canim arkadasim evet ugurlu geldin hamile kalda bize sur bize bulastir tek tek hamile kalalim kiz hadi elini cabuk tut
Elicim bende esimsiz yatmazdim yani beraber giderdik ama bende senin gibi uyku problemim var o uyur bense yattigim yerde kk giriyordum onun ruhu bile duymuyordu
sende az değilmişsin. ben aşikar giriyorum nete. zaten bizim evde pc hiç kapanmaz. zavallı sabah 12- gece 2 ful time çalışıyo. üzülüyom valla. bi gün dayanamıcak ama bakalım ne zaman. pc yi yatağa sokarsam artık bilmiyorum ne olurr
bende çok açık fark ettim canım adetimin 12.günü sol tarafımda bi ağrı oldu bacaklarıma doğru inen acaba yumurtlamamı oluyor diye içimden geçirdim lavaboya gittiğimde uzayan şeffaf akıntıyı gördüm o akıntıyı görmeden 5 6 saat önce ilişki olmuştu ertesi gün yine oldu ama bu şeffaf akıntıyı gördükten 4 gün sonrada kanamam oldu bunu anlayamadım normal adet kanamasından az vede koyu renkti 4 gün sürdü
bende ilşki sabahı mutlaka şeffaf bi sıvı gelir belki seninde öyledir. içerde kalan atılması gereken spermler de olabilir.
uyku için doktora gitmedim çünkü gündüz uyuyabiliyorum. hatta uyanamıyorum:26:12 den önce uyanamoyorum. kendimi böyle alıştırdım sanırım. bazen bende ceple giriyorum nete ama şarj hiç hayanmıyo normalde bile şarjı 1 gün gidiyo bide onunla girsem yarı yolda bırakır beniElifcim ben cepimle yataga giriyorum daha evimde netim olmadigindan pc yi yataga sokamadik
Gerci bizimki neder bu duruma bilemem banada anca 1gun sarji yetiyor hep dolduruyom duruyom bazen sarjdayken yaziyorum bende sarj oluyorum bi sicaklik basiyorki hic sorma
Peki sen uykusuzluk icin doktora gittinmi ben lavanta ciceginin rahatlattigini duydum yastigin altina kurusunu koyup yatacakmisin bide limon melissa cayi diye bi bitki varmis onun cayini icecekmisiz
ahh inşallah bitanem...
hep berabercik kalalım... artık daha da cok istiyorum
bu arada bende yataga alırım benm laptoppu eşimde öle uyur..
ahh bu uyku problemi bende de var
ahh elif gldürdün beni
benmkide full time..gece 3 gündüz 12
bizim ev pc mezarlığı.. masaüstü çalısmıo artık attık bi odaya onu..
eşimin pc si ekranı kırıldı o da koyuldu bir kenara..
şimdi benmki sırada
Allah ım onu esirgesin,bana bağışlasın
bende çok açık fark ettim canım adetimin 12.günü sol tarafımda bi ağrı oldu bacaklarıma doğru inen acaba yumurtlamamı oluyor diye içimden geçirdim lavaboya gittiğimde uzayan şeffaf akıntıyı gördüm o akıntıyı görmeden 5 6 saat önce ilişki olmuştu ertesi gün yine oldu ama bu şeffaf akıntıyı gördükten 4 gün sonrada kanamam oldu bunu anlayamadım normal adet kanamasından az vede koyu renkti 4 gün sürdü
umut vermek istemem ama hamile olabilirsin bence yerleşme kanaması diye bişiduymuştum burdaki arkadaşlardan ne kadar geldiğini bilmiyom ama tam yumurtlama dönemini tutturmuş gibi görünüyosun adi hayırlısı
aaaaaaaaa arkadaşlar söylemeyi unuttum. bu gün kocişin zoruyla sigarayı bıraktık. bakalım ne kadar dayanacaz. işallah çabuk pes eder. ben baş ağrısından ölmek üzereyim
inş.öyledir canım bu 4.denememiz ilk defa yumurtlama akıntısına dikkat ettim gördüm ilk önce sol tarafımda bi ağrı sonra akıntıyı gördüm kanamadan sonrada akıntı devam ediyor hala su gibi şeffaf akıntım oluyor rabbim hepimize bebişler nasip eder inşallah
aaaaaaaaa arkadaşlar söylemeyi unuttum. bu gün kocişin zoruyla sigarayı bıraktık. bakalım ne kadar dayanacaz. işallah çabuk pes eder. ben baş ağrısından ölmek üzereyim
aminnnnnnnnnnnnnnnnbenimde 4.ayım canım sabretmek ne zormuş ya benim zaten yaradılışımda var sabırsızlık acayip tez canlıyım
napayım okadar içimden gelmiyo bırakmak. zoraki bırakınca böyle oluyo. zaten çocuk için azaltmıştım.ettiği duaya bak ya beddua bence bu
napayım okadar içimden gelmiyo bırakmak. zoraki bırakınca böyle oluyo. zaten çocuk için azaltmıştım.
napayım okadar içimden gelmiyo bırakmak. zoraki bırakınca böyle oluyo. zaten çocuk için azaltmıştım.
evet canım insanoğlu çok sabırsız biz hemen yaptık olsun istiyoruzama internetten baktım çocuk olması o kadarda kolay değil bi mucize gerçekleşiyo resmen
merhaba canım...hoşuma g,tti tanışırık demenmeri merhaba canım geçen yazmışsın ben adanalı değilim tanışırık diye yazmıştım yarencimle öyle knuşmuştuk işte seni baban için çok geçmiş olsun tatlımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?