2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

Elifcim ben cepimle yataga giriyorum daha evimde netim olmadigindan pc yi yataga sokamadik
Gerci bizimki neder bu duruma bilemem banada anca 1gun sarji yetiyor hep dolduruyom duruyom bazen sarjdayken yaziyorum bende sarj oluyorum bi sicaklik basiyorki hic sorma
Peki sen uykusuzluk icin doktora gittinmi ben lavanta ciceginin rahatlattigini duydum yastigin altina kurusunu koyup yatacakmisin bide limon melissa cayi diye bi bitki varmis onun cayini icecekmisiz

ahh inşallah bitanem...
hep berabercik kalalım... artık daha da cok istiyorum
bu arada bende yataga alırım benm laptoppu eşimde öle uyur..
ahh bu uyku problemi bende de var

ahh elif gldürdün beni
benmkide full time..gece 3 gündüz 12
bizim ev pc mezarlığı.. masaüstü çalısmıo artık attık bi odaya onu..
eşimin pc si ekranı kırıldı o da koyuldu bir kenara..
şimdi benmki sırada
Allah ım onu esirgesin,bana bağışlasın

bende ilşki sabahı mutlaka şeffaf bi sıvı gelir belki seninde öyledir. içerde kalan atılması gereken spermler de olabilir.

bende ilşki sabahı mutlaka şeffaf bi sıvı gelir belki seninde öyledir. içerde kalan atılması gereken spermler de olabilir.

ilişkiden sonra oluyor canım evet şeffaf sıvı ama iki parmak arasına alınca uzayan şekilde değil sadece sıvı şeklinde geliyor ilişki sonrası

uyku için doktora gitmedim çünkü gündüz uyuyabiliyorum. hatta uyanamıyorum:26:12 den önce uyanamoyorum. kendimi böyle alıştırdım sanırım. bazen bende ceple giriyorum nete ama şarj hiç hayanmıyo normalde bile şarjı 1 gün gidiyo bide onunla girsem yarı yolda bırakır beni

aminnnnnnnnnn. yoklunun ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum.

umut vermek istemem ama hamile olabilirsin bence yerleşme kanaması diye bişiduymuştum burdaki arkadaşlardan ne kadar geldiğini bilmiyom ama tam yumurtlama dönemini tutturmuş gibi görünüyosun adi hayırlısı

slm kızlarrrrrgeçmişi okumadım nilüfererencim doktora gidecektin naptın tatlım???

meri merhaba canım geçen yazmışsın ben adanalı değilim tanışırık diye yazmıştım yarencimle öyle knuşmuştuk işte seni baban için çok geçmiş olsun tatlımm

aaaaaaaaa arkadaşlar söylemeyi unuttum. bu gün kocişin zoruyla sigarayı bıraktık. bakalım ne kadar dayanacaz. işallah çabuk pes eder. ben baş ağrısından ölmek üzereyim

umut vermek istemem ama hamile olabilirsin bence yerleşme kanaması diye bişiduymuştum burdaki arkadaşlardan ne kadar geldiğini bilmiyom ama tam yumurtlama dönemini tutturmuş gibi görünüyosun adi hayırlısı

inş.öyledir canım bu 4.denememiz ilk defa yumurtlama akıntısına dikkat ettim gördüm ilk önce sol tarafımda bi ağrı sonra akıntıyı gördüm kanamadan sonrada akıntı devam ediyor hala su gibi şeffaf akıntım oluyor rabbim hepimize bebişler nasip eder inşallah

aminnnnnnnnnnnnnnnnbenimde 4.ayım canım sabretmek ne zormuş ya benim zaten yaradılışımda var sabırsızlık acayip tez canlıyım

aminnnnnnnnnnnnnnnnbenimde 4.ayım canım sabretmek ne zormuş ya benim zaten yaradılışımda var sabırsızlık acayip tez canlıyım

evet canım insanoğlu çok sabırsız biz hemen yaptık olsun istiyoruz ama internetten baktım çocuk olması o kadarda kolay değil bi mucize gerçekleşiyo resmen

evet canım insanoğlu çok sabırsız biz hemen yaptık olsun istiyoruz ama internetten baktım çocuk olması o kadarda kolay değil bi mucize gerçekleşiyo resmen

evet ya resmen mucize yumurtanın ömrü 24 saat denk gelecekte daha bi sürüde etken var bieydim daha önce isterdim ama herşeyin hayırlısı sağlıkla hayırlarla gelsinde

meri merhaba canım geçen yazmışsın ben adanalı değilim tanışırık diye yazmıştım yarencimle öyle knuşmuştuk işte seni baban için çok geçmiş olsun tatlımm
merhaba canım...hoşuma g,tti tanışırık demen
hadi tanışak ben meryem 26yasındayım kocaelinde oturuyorum 16aylık evliyim peki sen?
aaaaaaaaa arkadaşlar söylemeyi unuttum. bu gün kocişin zoruyla sigarayı bıraktık. bakalım ne kadar dayanacaz. işallah çabuk pes eder. ben baş ağrısından ölmek üzereyim

senin için çok iyi olmus canım:26:
bence eşin pes etmesin allah sana dayanma gücü versin
ben içmiyorum o yüsden nasıl bişe bilmem hiçte sevmem.
eşim içer onada sinir olurum..kafasını yıkatmadan yatağa almam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…