- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #8.701
merhabalr şekercinin önde gideni nbr
benimki veet tatlım ben bi tek bacama kullanıyom valla oda az diye.ağdaya yazıkkşeydacım kolay gelsin ilk agda yaptığımda ağlamıştım aklıma geliverdi işte.
yok kızz bu sefer galoşlar yok aymada
tatlım galoşlar ayağındamı
ayy çok üzüldüm yaa ağladım resmen benm en sevdim avmydi...içim acıdı remen..o kdar çok anım varki orda her köşesinde..şeyda gitti koca ncıty yandı kül oldu
slmmmmm kızlarrr evett ben geldimm
merhabalr şekercinin önde gideni nbr
Kızlar Merhaba geçen ayın 10'unda kımyasal gebelik geçirdim.14 aralıkta normal kanama yasadım.Bu ay 2 gün gecikti bende ki belirtiler şöyle;
mide bulantısı (acıktıkça) devamlı oburluk:) ve seffaf akıntı 1 haftadır sizce hamile miyim yarın test alıp yapıcam:)
hoşgeldin şekerci
benimki veet tatlım ben bi tek bacama kullanıyom valla oda az diye.ağdaya yazıkk
yok kızz bu sefer galoşlar yok aymadakendim yapom yaa ondanna
ayy çok üzüldüm yaa ağladım resmen benm en sevdim avmydi...içim acıdı remen..o kdar çok anım varki orda her köşesinde..
hoşgeldinn kuzzummm
benimki veet tatlım ben bi tek bacama kullanıyom valla oda az diye.ağdaya yazıkk
yok kızz bu sefer galoşlar yok aymadakendim yapom yaa ondanna
ayy çok üzüldüm yaa ağladım resmen benm en sevdim avmydi...içim acıdı remen..o kdar çok anım varki orda her köşesinde..
hoşgeldinn kuzzummm
slm kankicim napıyosun bakalım anlatt.ben bugün çok yoruldum yahuu her yerim ağrıyo bide bu kramplarr
benmde arkadışım facede paylaşmış bende daynamdım paylaştım bende dayanamdım yaa çokk ağladımmhoşbulduk kızlarrr nabersiniz bakalım??şeyda sen beni bitirdin bugün yaa o yazı neydi öylee
aman sorma ya bende her izmite geldiğimde oraya giderdim ve izmitte yok 2.cisi ne olacak bilmem outlette soğukta hiç çekilmiyo sen tak yine galoşu daha guzel motive olursun hem ama sonra çıkar tatlşım naptın bittimi kanama
benmde arkadışım facede paylaşmış bende daynamdım paylaştım bende dayanamdım yaa çokk ağladımm
ayy evet tatlım yaa izmtte en güzel yer kül olduu..ayy bitti bile işm tatlımm galoşşş takmaya lüüzum kalmadı
aa kuşum neden yordun kendini bukadar yapma bak eşinede yazık sanada
slm kankicimm nasılsın bakalım anlat ayy ben çok yoruldum bugün yaa her yerim ağrıyoo
kuzum valla eşimle koltukları sildik ayy tek başıma başa çıkamıyorum bu koltukların temizliğiyle ay bide deri ve beyazzzz bizde beraber sildik ohh eşim çitiledi ben duruladımm
benmde arkadışım facede paylaşmış bende daynamdım paylaştım bende dayanamdım yaa çokk ağladım
cnm bi topikte battan 11 gun önce kan tahlilinde hamile oldunu öğrenen birini gördumör pembeleri
tatlım 22 kasımda düşük yaptım 30 aralıkta kan pırtısı gbi aynı düşüğün ilk günü gbi kahverengi akıntı geldi 2 ocakta doktara gttim bu adet kanamsı dedi martta gel bana dedi ondan önce gelme dedi işte bugn bitti benimki..abdest aldım ağda yaptımm amann ne görim yine kahverengi akıntı...bitcek yarın inşllhcnm senin düşükten sonra ilk adetin kaç gun sonra oldu
canım benim aslında böyle şeyleri okumasak daha iyide işte dayanamıyo insan
nerden biliyon pembe olduğunu belki mavii neyse ay kızz dr a gidince bata 7 gün kalıyo dr a söylesem b hcg baktırsak diye belki yazmıştır tahlile ben daha bilmiyom tahlile ne yazdığını:44::44:
ay karda kışta sende cnm üşütcen mazalla ay çarşambaya azkaldı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?