2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

Kızlar Merhaba geçen ayın 10'unda kımyasal gebelik geçirdim.14 aralıkta normal kanama yasadım.Bu ay 2 gün gecikti bende ki belirtiler şöyle;
mide bulantısı (acıktıkça) devamlı oburluk:) ve seffaf akıntı 1 haftadır sizce hamile miyim yarın test alıp yapıcam:)

şeydacım kolay gelsin ilk agda yaptığımda ağlamıştım aklıma geliverdi işte.
benimki veet tatlım ben bi tek bacama kullanıyom valla oda az diye.ağdaya yazıkk

tatlım galoşlar ayağındamı
yok kızz bu sefer galoşlar yok aymada kendim yapom yaa ondanna
şeyda gitti koca ncıty yandı kül oldu
ayy çok üzüldüm yaa ağladım resmen benm en sevdim avmydi...içim acıdı remen..o kdar çok anım varki orda her köşesinde..
slmmmmm kızlarrr evett ben geldimm

hoşgeldinn kuzzummm

tatlım bende az önce senin topiğe bakıyodum bende gecen ay ayın 18 inde düşürmeye başladım buradaki arkadaşlar bene ilk adet 40 45 gun aralığında olabileceğini söylediler seninde bilgin varmı konuda bende ona şartlkandım belirtiler öle gözukuyo inşalla öledir tatlkım ya

hoşgeldin şekerci

hoşbulduk kızlarrr nabersiniz bakalım??şeyda sen beni bitirdin bugün yaa o yazı neydi öylee

aman sorma ya bende her izmite geldiğimde oraya giderdim ve izmitte yok 2.cisi ne olacak bilmem outlette soğukta hiç çekilmiyo sen tak yine galoşu daha guzel motive olursun hem ama sonra çıkar tatlşım naptın bittimi kanama

hoşbulduk kızlarrr nabersiniz bakalım??şeyda sen beni bitirdin bugün yaa o yazı neydi öylee
benmde arkadışım facede paylaşmış bende daynamdım paylaştım bende dayanamdım yaa çokk ağladımm

ayy evet tatlım yaa izmtte en güzel yer kül olduu..ayy bitti bile işm tatlımm galoşşş takmaya lüüzum kalmadı

cnm senin düşükten sonra ilk adetin kaç gun sonra oldu

cnm bi topikte battan 11 gun önce kan tahlilinde hamile oldunu öğrenen birini gördum ör pembeleri

nerden biliyon pembe olduğunu belki mavii neyse ay kızz dr a gidince bata 7 gün kalıyo dr a söylesem b hcg baktırsak diye belki yazmıştır tahlile ben daha bilmiyom tahlile ne yazdığını:44::44:

cnm senin düşükten sonra ilk adetin kaç gun sonra oldu
tatlım 22 kasımda düşük yaptım 30 aralıkta kan pırtısı gbi aynı düşüğün ilk günü gbi kahverengi akıntı geldi 2 ocakta doktara gttim bu adet kanamsı dedi martta gel bana dedi ondan önce gelme dedi işte bugn bitti benimki..abdest aldım ağda yaptımm amann ne görim yine kahverengi akıntı...bitcek yarın inşllh
canım benim aslında böyle şeyleri okumasak daha iyide işte dayanamıyo insan

evet tatlımm okummk gerekir ztn en büyük korkum o..neyse unutalım boşver onu

nerden biliyon pembe olduğunu belki mavii neyse ay kızz dr a gidince bata 7 gün kalıyo dr a söylesem b hcg baktırsak diye belki yazmıştır tahlile ben daha bilmiyom tahlile ne yazdığını:44::44:

bi anda pembe geldi içimden ama biliyon ben pekte başarılı değilim bu konularda bana heyecqan bastı resmen ama iyi gidiyosun maşalla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…