- 22 Şubat 2010
- 3.641
- 19
- 318
- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #10.181
evet tatlimm... hatta bizim diyet topigimiz bilem var haberin yok mu??? valla eski kiloma dönmek icin yavastan yavastan diyet yapiyorum.. kirmizilarin gelmesini degerlendirmeliyim ama.. malum vücut o zaman daha cok enerjiye ihtiyac duydugu icin kilo verimi hizlaniyor..
ayyy yok yaa... ben kilo vercem bugün de basliyorum diyetime tekrardan.. sagolsun saremnazcigim cok destek oluyor bana.. onun listesiyle bi hafta daha diyet yapsam, adet de geliyor bu dönemde de vücut daha cok calisiyor en az 1-2 kilo veririm yaa...
hadi kizlar kactim ben.. hepinize iyi geceeellleerrrrrrrrrrrrr
hadi kizlar kactim ben.. hepinize iyi geceeellleerrrrrrrrrrrrr
bakalım ben rejim yaptığım günleri görebilecekmiyimben hiç rejim yapmadım hayatım boyunca kilo alamıyorum ki rejim yapayım
evet tatlimm... hatta bizim diyet topigimiz bilem var haberin yok mu??? valla eski kiloma dönmek icin yavastan yavastan diyet yapiyorum.. kirmizilarin gelmesini degerlendirmeliyim ama.. malum vücut o zaman daha cok enerjiye ihtiyac duydugu icin kilo verimi hizlaniyor..
ayyy yok yaa... ben kilo vercem bugün de basliyorum diyetime tekrardan.. sagolsun saremnazcigim cok destek oluyor bana.. onun listesiyle bi hafta daha diyet yapsam, adet de geliyor bu dönemde de vücut daha cok calisiyor en az 1-2 kilo veririm yaa...
abla ınan fotolara bakıyorum dıyorum 4 ay once ne kadar guzelmısım. benım meslegım guzellık uzmanı . makyaj ve cılt hakkında 5 senedır egıtım alıyorum ve hamıs olmadan once ıtalyan bı kozmetık markasında cok ıyı kosullarda calısıyordum . sımdı yuzume bakıyorum bakımsız soluk ama olsun yeterkı bebısım ıyı olsunnHayır tatlım çoook doğru biliyorsun, boyatmaman en güzeli, bebeğin sağlığı bakım uğruna riske atılmamalı... Ben bile boyatmıcam saçlarımı, hele ki bende ki beyazları bir görseniz, 9 ayda tanınmaz hale gelirim sanırım ama olsun yeter ki Allah'ın izniyle hamiş olayım, kendimden yapabileceğim her türlü fedakarlığı yaparım onların hayırlısıyla, sağlıkla dünyaya gelmeleri için...
ıyı geceler bebegımmmhadi kizlar kactim ben.. hepinize iyi geceeellleerrrrrrrrrrrrr
ne güzil
yok kız öyle deme bizim milletimiz alışmı balık eti hatunlara beni görünce ay ne kadar zayıfsın diyorlar. emin ol bu da sinir bozuyoben ne kadar kendimi iyi hissetsem de böyle söylenin ce moralim bozulmur değil
sen hala çok güzelsin fıstık içi mucksssabla ınan fotolara bakıyorum dıyorum 4 ay once ne kadar guzelmısım. benım meslegım guzellık uzmanı . makyaj ve cılt hakkında 5 senedır egıtım alıyorum ve hamıs olmadan once ıtalyan bı kozmetık markasında cok ıyı kosullarda calısıyordum . sımdı yuzume bakıyorum bakımsız soluk ama olsun yeterkı bebısım ıyı olsunn
ıyı geceler bebegımmm
aman milleti ne edicen sen mutlumusun problem yok zayıf olmak güzil olmayı başarabilene tabii bünye meselesi takılma bacım
abla ınan fotolara bakıyorum dıyorum 4 ay once ne kadar guzelmısım. benım meslegım guzellık uzmanı . makyaj ve cılt hakkında 5 senedır egıtım alıyorum ve hamıs olmadan once ıtalyan bı kozmetık markasında cok ıyı kosullarda calısıyordum . sımdı yuzume bakıyorum bakımsız soluk ama olsun yeterkı bebısım ıyı olsunn
ıyı geceler bebegımmm
abla ınan fotolara bakıyorum dıyorum 4 ay once ne kadar guzelmısım. benım meslegım guzellık uzmanı . makyaj ve cılt hakkında 5 senedır egıtım alıyorum ve hamıs olmadan once ıtalyan bı kozmetık markasında cok ıyı kosullarda calısıyordum . sımdı yuzume bakıyorum bakımsız soluk ama olsun yeterkı bebısım ıyı olsunn
ıyı geceler bebegımmm
ıyı geceler bebegımmm
aynen hayatımmm aynenaman milleti ne edicen sen mutlumusun problem yok zayıf olmak güzil olmayı başarabilene tabii bünye meselesi takılma bacım
ayy cok mersiii ay ayy bu aksam ruhum oksandı baya serranım muckssssen hala çok güzelsin fıstık içi mucksss
takılmıyorum ama rejim yapıyorum diyorlar ya değişik geliyo bana. aslında kilolu olmayı da istemiyorum 52 yada 55 olsam bende anında rejim yapıp 50 ye dönerim herhalde. benim bünye biraz anormal çalışıyo galibayediğimi bi görseniz dudağınız uçuklar. benim yerimde başka biri olsa garanti 90 kilo olur
aynen hayatımmm aynen
ayy cok mersiii ay ayy bu aksam ruhum oksandı baya serranım mucksss
ahh bı hamıle kal da ben sana gosterecegım yıyıp ıcmeyiiiagzına hakım olamayacaksın benım gbı bı aksamda 5 dondrma 2 lahmacun 2 lıtre vısne suyu bı de ustune sutlaçç ohhhh missss
ıyı geceler bebegımmm
kızlar ben uyuyorum belim ve kasıklarım felaket ağırıyor allah hepinize rahatlık versin öpüyorum kocaaman kocaman keyfimi yerine getirdiniz allah razı olsun hepinizden iyiki varsınız allah isteyen herkese en kısa zamanda bebişler nasip etsin .İyi geceler
bebısım bak daha 3 gun once cekılmıs hamıle halimmmyavrum ben o saydıklarınından daha fazlasını hamile kalmadan yiyom zatenhamile kalmadan aşermek te cabası durup durup canım bileyler istiyo
ayy ınsallah abla agzını yıyım bı sende haber versen hamıleyım dıye varya topıgı bırbırıne katarımmAyy tatlım sen onlara hiiiiiç takılma, bırak bebişin sağlıkla dünyaya gelsin, sen doğumdan sonra kısa sürede eskisinden daha güzel ve fit olursun hiiiç merak etme... Hem unutma çok eski bir deyiş vardır, kız bebek annesinin güzelliğini çalar derler...
kızlar ben uyuyorum belim ve kasıklarım felaket ağırıyor allah hepinize rahatlık versin öpüyorum kocaaman kocaman keyfimi yerine getirdiniz allah razı olsun hepinizden iyiki varsınız allah isteyen herkese en kısa zamanda bebişler nasip etsin .İyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?