- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #10.161
kaldıkmı başbaşa eee anlatın bakalımne yazacağımı da bilemedim
çok heyacanlıyım topiklere baktım klomen kullananların çoğu ikiz hamile kalmışşş süper dimi
ancak yemek yerım zaten pcnin ustu ekmek yemek kırıntısından klavyedekı tuşları bulamıyırumkaldıkmı başbaşa eee anlatın bakalımne yazacağımı da bilemedim
çok heyacanlıyım topiklere baktım klomen kullananların çoğu ikiz hamile kalmışşş süper dimi
gerçekten süper bi haber bu. valla yavaş yavaş senin kırmızılara sevinmeye başladım ben
ancak yemek yerım zaten pcnin ustu ekmek yemek kırıntısından klavyedekı tuşları bulamıyırum
ayyy 2kiz mı anammmmmmmmmmmmmbana ürkütücü ama güsel geliyor
bende acıktım ama ne yiyeceğime karar veremiyom :) mutfağa gitsem yemeği bırakıp direk sigara içerim herhalde hatta yapcam
kızz beyazgala regen nerdeler?
HAHAHA hayatım daha ne buyuk sevıncler yasayacagız senınleo kadarda değil durun bi üzüntümü yaşimmmm dermişim ahahhahaha ay pasiflore uçurdu beni
hehe bende ondan dolayı mutfaga gıtmek ıstemıyorum :)bende acıktım ama ne yiyeceğime karar veremiyom :) mutfağa gitsem yemeği bırakıp direk sigara içerim herhalde hatta yapcam
benimde canım nesguikli süt istedi gelcem 10 dk ya kaybolmayın heeee
bende acıktım ama ne yiyeceğime karar veremiyom :) mutfağa gitsem yemeği bırakıp direk sigara içerim herhalde hatta yapcam
burdayim ben tatlim ama yatmaya gitcem simdi uykum geldi yaa yarin da is var.. gidip calisayim bari bebegim olana kadar
kızz beyazgala regen nerdeler?
ne yemesi ne icmesi yaa... acimdan ölüyom zatiii benim yanimda demeyin öyle seylerr noluurrr
kız gel ben senı doyururummmne yemesi ne icmesi yaa... acimdan ölüyom zatiii benim yanimda demeyin öyle seylerr noluurrr
sımdıden ıyı geceler canım .. ii calısmalar
burdayim ben tatlim ama yatmaya gitcem simdi uykum geldi yaa yarin da is var.. gidip calisayim bari bebegim olana kadar
burdayım tatlım geldim, canım sakın saçını boyama açtırma, hamilelikte çoook riskli, bırak boyatma saçlarını doğuma kadar bekle... Zararının nedeni, saç boyalarında ki kimyasallar cilt ve en önemlisi de solunum yoluyla vücuda girmesi, bu gelişmekte olan cenin için çok ama çok büyük bir risk, hele ki orile gibi daha ciddi bir kimyasaldan söz ediyorsun... İdare et tatlım yaptırma bişey, bırak saçların eni konu 7,5-8 ay öyle kalsın, bebeğinden önemli olmasın saçların...
rajimdemisin kuzum
kız gel ben senı doyururummm5 dk molaaa gelıyoıruuömmm bırazdann
yok abla zaten kocam dedı saclarının boyası akmıs bende dedım kı boyatmıcam dogurana kadar cok rısklı .. dedım acaba yanlıs mı bılıyorum ablacım
çalış yavrum çalış seninde olur ben yanarım yanarım geçen ayki çalışmalara yanarım offf boşa gittiler
şimdi sil baştan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?