2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

kaldıkmı başbaşa eee anlatın bakalım ne yazacağımı da bilemedim
ancak yemek yerım zaten pcnin ustu ekmek yemek kırıntısından klavyedekı tuşları bulamıyırum

çok heyacanlıyım topiklere baktım klomen kullananların çoğu ikiz hamile kalmışşş süper dimi

ayyy 2kiz mı anammmmmmmmmmmmm bana ürkütücü ama güsel geliyor

ancak yemek yerım zaten pcnin ustu ekmek yemek kırıntısından klavyedekı tuşları bulamıyırum

ayyy 2kiz mı anammmmmmmmmmmmm bana ürkütücü ama güsel geliyor

bende acıktım ama ne yiyeceğime karar veremiyom :) mutfağa gitsem yemeği bırakıp direk sigara içerim herhalde hatta yapcam

o kadarda değil durun bi üzüntümü yaşimmmm dermişim ahahhahaha ay pasiflore uçurdu beni
HAHAHA hayatım daha ne buyuk sevıncler yasayacagız senınle

bende acıktım ama ne yiyeceğime karar veremiyom :) mutfağa gitsem yemeği bırakıp direk sigara içerim herhalde hatta yapcam
hehe bende ondan dolayı mutfaga gıtmek ıstemıyorum :)

Son düzenleme:
kızz beyazgala regen nerdeler?

burdayım tatlım geldim, canım sakın saçını boyama açtırma, hamilelikte çoook riskli, bırak boyatma saçlarını doğuma kadar bekle... Zararının nedeni, saç boyalarında ki kimyasallar cilt ve en önemlisi de solunum yoluyla vücuda girmesi, bu gelişmekte olan cenin için çok ama çok büyük bir risk, hele ki orile gibi daha ciddi bir kimyasaldan söz ediyorsun... İdare et tatlım yaptırma bişey, bırak saçların eni konu 7,5-8 ay öyle kalsın, bebeğinden önemli olmasın saçların...

yok abla zaten kocam dedı saclarının boyası akmıs bende dedım kı boyatmıcam dogurana kadar cok rısklı .. dedım acaba yanlıs mı bılıyorum ablacım

rajimdemisin kuzum

evet tatlimm... hatta bizim diyet topigimiz bilem var haberin yok mu??? valla eski kiloma dönmek icin yavastan yavastan diyet yapiyorum.. kirmizilarin gelmesini degerlendirmeliyim ama.. malum vücut o zaman daha cok enerjiye ihtiyac duydugu icin kilo verimi hizlaniyor..

kız gel ben senı doyururummm 5 dk molaaa gelıyoıruuömmm bırazdann

ayyy yok yaa... ben kilo vercem bugün de basliyorum diyetime tekrardan.. sagolsun saremnazcigim cok destek oluyor bana.. onun listesiyle bi hafta daha diyet yapsam, adet de geliyor bu dönemde de vücut daha cok calisiyor en az 1-2 kilo veririm yaa...

yok abla zaten kocam dedı saclarının boyası akmıs bende dedım kı boyatmıcam dogurana kadar cok rısklı .. dedım acaba yanlıs mı bılıyorum ablacım

Hayır tatlım çoook doğru biliyorsun, boyatmaman en güzeli, bebeğin sağlığı bakım uğruna riske atılmamalı... Ben bile boyatmıcam saçlarımı, hele ki bende ki beyazları bir görseniz, 9 ayda tanınmaz hale gelirim sanırım ama olsun yeter ki Allah'ın izniyle hamiş olayım, kendimden yapabileceğim her türlü fedakarlığı yaparım onların hayırlısıyla, sağlıkla dünyaya gelmeleri için...

çalış yavrum çalış seninde olur ben yanarım yanarım geçen ayki çalışmalara yanarım offf boşa gittiler
şimdi sil baştan

olsun kuzum o da bir sey... yeni yapacagin calismalari düsün cok iyi hissedersin yani benim bu calismalar dedigim baska anlamda...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…