2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

kuzum zaten o uyku halini cogu kisi diyor yaa... bende yok öyle bir sey.. sanirim bu ay da tutmadi cünkü baksana adetine 5gün kala yasamissin bu belirtileri.. bulanti herkeste olmuyor zaten ama uyku halini cok kisi diyor..

saremnaz tatlim bizim ictigimiz bu bitki caylari akintiya sebep olur mu??? yani olur gibime geliyor cünkü akintim var, son günlerde cok icemiyorum ama olsun önceki ictiklerimin etkisidir belki de...

tamam canım ıste kocama dıycem beni de gotursun sonra bı tarafım şişer falan kocama dedım kı aserılen seyı yapmassan cocugun gozleri oluyomus .. aha da böle hahahah

gülüyom artık klomene başlıcam içindeki kağıdı okudum %10 ikiz gebelik olabiliyomuş bide öle olurmuş ahahahhaa

ayyy olur olur . stres yapma su bıtkı cayı derken neyı kastedıyorsun onu merak ettım hayatım

yeşilçay akıntı yapmaz kuzum yapıyosada ben bilmiyom .benim bir haftadır çok akıntım vardı altıma kaçırmış gibi meger kırmızılar önceden haber salmış geliyoz hazırlıklara başla diye

ayyy olur olur . stres yapma su bıtkı cayı derken neyı kastedıyorsun onu merak ettım hayatım

canim iste bildigimiz yesil cay, rezene ve isirgan otu cayi, kusburnu felan... yani elimden geldigince cok iciyordum ama bitki caylari düsüge sebep olabiliyormus diye okumustum o sebepten cok fazla icmiyorum mesela yesil cay günde bir tane iciyorum.. su kirmizilar gelsin o zaman yine cok icerim... yani yien de bir umut dikkat ediyorum kendimce

himm.. o zaman benimki de öyledir tatlim yaa... sanirim erken gelcekler.. yani erken dedigime ski düzen 31günde felan aman yaa.. döngünün uzun olmasi da cok kötü evet iste benim akintim da öyle.. neyseee canim sagolsun

evet canım allah korun ama düşüğe sebep olabiliyorlar. bana papatyayı yasaklamışrı doktorum. zaten bi onu içiyordum bide kuş burnu

mrb zeynep hayırlı doğumlar nasip eder inşaallah rabbim.
ben şuan çalışmıyorum 2hftdr evdeyim ve inanılmaz uyuyorum reglime 1hft var 2gün önce başağrısı halsizlik vardı uyudum hemen şüphelendim zaten çok istiyorum,bide ara kanama gibi 2gün pembe ped kirletmyck kadar biseyler oldu çok heycanlıyım senin baska belirtin oldumu?

klomen ne ?
saremnaz hayatım calısmaların sıklıgı bence onemlı degıl ayda 1 olsun zamanında olsunnn

ayyyyy çok sevinirim valla bende çok istiyorum ikiz bakalım nasip işidir bu işler hiç belli olmaz. bu arada klomen ne kuzum ya

adetin 21. günü gittim ya dr. a klomen diye bi ilaç yazdı.Yumurta kalitesi için bide yumurtaları büyütüyo adetin 5. günü başlıcam 9. günü de dahil 5 gün günde 3 kez alcam tabi o günler ilişkide olcikmiş bakalım

ben bıtkı caylarından cok korkuyoırum bılıyomusun .. hıc ıcmedım ıcmemde yesıl cayın bıle tdını bılmemmm

evet canım allah korun ama düşüğe sebep olabiliyorlar. bana papatyayı yasaklamışrı doktorum. zaten bi onu içiyordum bide kuş burnu

hayatım ozur dılerım sımdı gordum ben mesajını sadece bas donmesı halsızlık yasadım ben bas donmesı uyumak ıstıyodum hep.. adete 5 gun kala yaptım test pozıttıf cıktıı .. baska bıse olmadı o zaman productor al bı tane yap . varsa onda cıkar zqten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…