- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #10.141
hayatım ben hamıle kaldıgımı nasıl anladım bılıyon mu calısıyodum ya gozlerım kararıyordu he uyumak ıstıyodum sabahları kocama dıyodum kı nolur benı uyanırmasın kımse .. yataktan kalkınca başım donuyodu .. baska hıc bıse yasamadım yok mıde bulantısı kusma vs hıc olmadı halen de yokben adetıme 5 gun kala test yaptım gebelık testı pozıtıf cıktıı ama sılık cıztı cızgı bı gıttıım aaaaaa hamıleyımmmm şok şok şokk
tamam canım ıste kocama dıycem beni de gotursun sonra bı tarafım şişer falan kocama dedım kı aserılen seyı yapmassan cocugun gozleriben bu hafta bi depresyon modundaydım kaynanam a dese bana batıyodu bu sabah iç çamaşırımdaki kahverengi damlacıkları görünce gözlerimoldu sonra biraz moral bozukluğu ve pasiflore beni uçurdu heral takılma sen bana fıstık ben bağdat caddesini anlattım istinye parka çalışırken giderdim kuş
valla canım bende erken oldum ama senin gibi erken olduğuma üzüldüm vallainsan galiba hamile olmasa da azıcık heve
slenmek istiyo acabamı diye ama VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs onu bile yaşatmadı:84::84::84:
ayyy olur olur . stres yapma su bıtkı cayı derken neyı kastedıyorsun onu merak ettım hayatımkuzum zaten o uyku halini cogu kisi diyor yaa... bende yok öyle bir sey.. sanirim bu ay da tutmadicünkü baksana adetine 5gün kala yasamissin bu belirtileri.. bulanti herkeste olmuyor zaten ama uyku halini cok kisi diyor..
saremnaz tatlim bizim ictigimiz bu bitki caylari akintiya sebep olur mu??? yani olur gibime geliyor cünkü akintim var, son günlerde cok icemiyorum ama olsun önceki ictiklerimin etkisidir belki de...
kuzum zaten o uyku halini cogu kisi diyor yaa... bende yok öyle bir sey.. sanirim bu ay da tutmadicünkü baksana adetine 5gün kala yasamissin bu belirtileri.. bulanti herkeste olmuyor zaten ama uyku halini cok kisi diyor..
saremnaz tatlim bizim ictigimiz bu bitki caylari akintiya sebep olur mu??? yani olur gibime geliyor cünkü akintim var, son günlerde cok icemiyorum ama olsun önceki ictiklerimin etkisidir belki de...
klomen ne ?gülüyom artık klomene başlıcam içindeki kağıdı okudum %10 ikiz gebelik olabiliyomuş bide öle olurmuş ahahahhaa
ayyyyy çok sevinirim valla bende çok istiyorum ikiz bakalım nasip işidir bu işler hiç belli olmaz. bu arada klomen ne kuzum yagülüyom artık klomene başlıcam içindeki kağıdı okudum ikiz gebelik olabiliyomuş bide öle olurmuş ahahahhaa
ayyy olur olur . stres yapma su bıtkı cayı derken neyı kastedıyorsun onu merak ettım hayatım
yeşilçay akıntı yapmaz kuzum yapıyosada ben bilmiyom .benim bir haftadır çok akıntım vardı altıma kaçırmış gibi meger kırmızılar önceden haber salmış geliyoz hazırlıklara başla diye
canim iste bildigimiz yesil cay, rezene ve isirgan otu cayi, kusburnu felan... yani elimden geldigince cok iciyordum ama bitki caylari düsüge sebep olabiliyormus diye okumustum o sebepten cok fazla icmiyorum mesela yesil cay günde bir tane iciyorum.. su kirmizilar gelsin o zaman yine cok icerim... yani yien de bir umut dikkat ediyorum kendimce
hayatım ben hamıle kaldıgımı nasıl anladım bılıyon mu calısıyodum ya gozlerım kararıyordu he uyumak ıstıyodum sabahları kocama dıyodum kı nolur benı uyanırmasın kımse .. yataktan kalkınca başım donuyodu .. baska hıc bıse yasamadım yok mıde bulantısı kusma vs hıc olmadı halen de yokben adetıme 5 gun kala test yaptım gebelık testı pozıtıf cıktıı ama sılık cıztı cızgı bı gıttıım aaaaaa hamıleyımmmm şok şok şokk
klomen ne ?
saremnaz hayatım calısmaların sıklıgı bence onemlı degıl ayda 1 olsun zamanında olsunnn
ayyyyy çok sevinirim valla bende çok istiyorum ikiz bakalım nasip işidir bu işler hiç belli olmaz. bu arada klomen ne kuzum ya
ben bıtkı caylarından cok korkuyoırum bılıyomusun .. hıc ıcmedım ıcmemde yesıl cayın bıle tdını bılmemmmcanim iste bildigimiz yesil cay, rezene ve isirgan otu cayi, kusburnu felan... yani elimden geldigince cok iciyordum ama bitki caylari düsüge sebep olabiliyormus diye okumustum o sebepten cok fazla icmiyorum mesela yesil cay günde bir tane iciyorum.. su kirmizilar gelsin o zaman yine cok icerim... yani yien de bir umut dikkat ediyorum kendimce
evet canım allah korun ama düşüğe sebep olabiliyorlar. bana papatyayı yasaklamışrı doktorum. zaten bi onu içiyordum bide kuş burnu
ben bıtkı caylarından cok korkuyoırum bılıyomusun .. hıc ıcmedım ıcmemde yesıl cayın bıle tdını bılmemmm
ayy ne bılım hayatm ben burdayımmm hu hu kımse var mıyavvvv zeynepcim herkez nereye gitti birden boşaldı burası
ayy ne bılım hayatm ben burdayımmm hu hu kımse var mı
mrb zeynep hayırlı doğumlar nasip eder inşaallah rabbim.
ben şuan çalışmıyorum 2hftdr evdeyim ve inanılmaz uyuyorum reglime 1hft var 2gün önce başağrısı halsizlik vardı uyudum hemen şüphelendim zaten çok istiyorum,bide ara kanama gibi 2gün pembe ped kirletmyck kadar biseyler oldu çok heycanlıyım senin baska belirtin oldumu?
kızz beyazgala regen nerdeler?ben burdayım
serranında görüntü var ses yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?