- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #10.241
tatlım nası geçti sınavın?? senin düğünlerde süslenmene gerek yokki doğal halin bile gelini sollar yahuu..
yarın dr'a gidiyoruz kuppem bakalım keseyi görebilecekmiyiz...:18:
sen prens yazınca çok tuhaf geldi ya..erkek olcaktı demi ee kızını almam için erkek doğurmam gerekk
canlar napıosunuz bakiiim..hafta sonu sınavım vardı bi dee dün düğünümüz vardı..bi süslendim bi süslendim görmeliydinizsiz neler yaptınız bakiiim..tatlicadim prensim napıııo benim, teyzesinin kuzusuuuu..iyi bakıosun ona dimi kuşum
regencimmm nerelerdeee..özledim sizii
Kızlar bugun gıttım ve kesın hamıle gozuylesonucum negatif 0,01 çıktı ama kanama da yok deli olucam doktorla konusmak bıle ıstemedı canım sınırden nette arastırdım gec dollenmeyse ve 1 bucuk hafta daha kırmızılar gelmezse hamıle oldugumu ogrenebılırmısım bılmıyorum boyle bırsey yasayanınız var mı?
sınavlar idare eder canımm..sınava gircem diye izin aldım ama çalıştın mı diye sor, bir sayfa bile bakmadım
iltifatlar için de ayriyetten teşekkür ederimm..hihii..çokk mutlu oldummsenin güzelliğin ooo tatlicadim benimmm..
demek yarın doktor günü, Allahım hayırlısıyla keseciği göstersinn size, çok güzel bir duygu yaşayacaksın yarın kuzu..ne mutlu sana
evett benimmm doğmamış kızımı almak için erkek doğurman lazımm kuzuama ne yalan söyleyim benim içime hep kız doğacakmış gibi geliyo süslüü bişi
nasilsiniz hanimlaarr????
inşallah vermişindir sınavları canım.. akıllı hatunsun vesselam..
onlar iltifat diil gercekler....
inşallah sende kısa sürede tekrar yaşarsın bu evreleri canım arkadaşım benim... çok heycanlıyım
ay kız bebekler çok çekici zaten kuzu..
Artık hayırlı evlat olsunda kız erkek çokta mühim diil..
sen kaçıncı gündesin???
regenim nassın canımm
Dunden beri kimse selamima cevap vermiyor bi ben gittikten sonra beyazgala geldigi gibi bana yazmis
Beyazgala cok sagol canim iyim sukur sende iyisin Insaallah
Iyi canim konusmayin ne yapayim bende gidiyorum
Nasilsiniz kizlaaaarrr
iyiyim kuzum da gitmissin sen neyse bi dahakine insallah sohbet ederiz
nere gitmişim..burdayım ben yaaa
bi an offline görüdm de seniee hamileligin tadini cikariyor musun bakalim??
kızzlaarrrrrr ben geldim napıyosunuz bakalım
kızzlaarrrrrr ben geldim napıyosunuz bakalım
tembellik yaptığım bir gerçek kuzum...insan hamileyken tembel oluyormuş...
kimse konuşmuyor ve benim uykum geliyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?