2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

sınavlar idare eder canımm..sınava gircem diye izin aldım ama çalıştın mı diye sor, bir sayfa bile bakmadım

iltifatlar için de ayriyetten teşekkür ederimm..hihii..çokk mutlu oldumm senin güzelliğin ooo tatlicadim benimmm..

demek yarın doktor günü, Allahım hayırlısıyla keseciği göstersinn size, çok güzel bir duygu yaşayacaksın yarın kuzu..ne mutlu sana

evett benimmm doğmamış kızımı almak için erkek doğurman lazımm kuzu ama ne yalan söyleyim benim içime hep kız doğacakmış gibi geliyo süslüü bişi

biz de seni özledik canim yaa.. gel kendini özletmeden..

hayirlisi olsun canim.. valla benim bi bilgim yok.. ama olabilir de gec döllenme cok oluyor..

inşallah vermişindir sınavları canım.. akıllı hatunsun vesselam..

onlar iltifat diil gercekler....

inşallah sende kısa sürede tekrar yaşarsın bu evreleri canım arkadaşım benim... çok heycanlıyım

ay kız bebekler çok çekici zaten kuzu..
Artık hayırlı evlat olsunda kız erkek çokta mühim diil..

sen kaçıncı gündesin???

nasilsiniz hanimlaarr????

regenim nassın canımm

Dunden beri kimse selamima cevap vermiyor bi ben gittikten sonra beyazgala geldigi gibi bana yazmis

Beyazgala cok sagol canim iyim sukur sende iyisin Insaallah

Iyi canim konusmayin ne yapayim bende gidiyorum

iyiyim kuzum da gitmissin sen neyse bi dahakine insallah sohbet ederiz

Dunden beri kimse selamima cevap vermiyor bi ben gittikten sonra beyazgala geldigi gibi bana yazmis

Beyazgala cok sagol canim iyim sukur sende iyisin Insaallah

Iyi canim konusmayin ne yapayim bende gidiyorum

hoşgeldin canım... anca gördüm... nartanesi canım sen ne durumdasın bat ne zaman çalışmalar varmı? kocan uzaktaydı bi ara noldu o?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…