- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #10.281
amin canım inşallahhh..hepimiz yaşayalım burda paylaşalımm duygularımızııı..amın allah razı olsun balım herkese nasıp eylesinn
Çoook sağ ol canım, hemen bakıcam, ayy içimi ferahlatıyorsunuz kızlar Allah sizlerden razı olsun...
Ayy kızlar alemsiniz valla, çook yaşayın emi...
amın allah razı olsun balım herkese nasıp eylesinn
Çoook sağ ol canım, hemen bakıcam, ayy içimi ferahlatıyorsunuz kızlar Allah sizlerden razı olsun...
İyiyim şeker nasıl olsun, gebe gibi gün sayıyorum...
Geldim tatlım geldim...
Ayy kızlar alemsiniz valla, çook yaşayın emi...
wuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Kuppecim bişi sorsam, senin tablonda ufak düşüşler olmasına rağmen, güzel bir çıkış gözleniyor, benim tablomda ise istikrarlı bir 6,5 söz konusu sence durum nedir, senin fikrin???
amin canım inşallahhh..hepimiz yaşayalım burda paylaşalımm duygularımızııı..
Allah senden de razı olsun tatlımm benim, başlangıçtaki derecene düşmediğin sürece bi sorun yok.. çok fazla ümitlendirme sen yine de kendini, olaki bi yanılma payı falan olur..güzeli düşünelim, istediğimiz sonuc çıkcak inşallah ama her ihtimale hazırlıklı olalım..hayırlısını nasip etsin Allahım canım..
yukarıda bahsettiğim gibi tatlımm..yani tablon bana sorarsan çok güzel ama tabii Allahın bileceği iş bu neticede..biz sadece tahmin yürütüyoruz, her iki sonuca da hazırlıklı olmamız lazım..dikkat edersen, benim tablomda da, ilk günkü derecemin altına hiç iniş olmamıştı yumurtlamadan sonra..seninde ilk günkü derecenden düşük derecen yok şimdiye kadar
kızlarrrrr....
yarın listeyi düzeltecem. artık bakim şu liste işine. yarın öğleden sonra gelinc bakarım o işe. bu yazımı okuyanlar ve listede düzelmeye ihtiyacı olanlar tekrar sat bat alacam... ilk kez gireceklerde yaş ve varsa sorunda gerek
amin canım inşallahhh..hepimiz yaşayalım burda paylaşalımm duygularımızııı..
Allah senden de razı olsun tatlımm benim, başlangıçtaki derecene düşmediğin sürece bi sorun yok.. çok fazla ümitlendirme sen yine de kendini, olaki bi yanılma payı falan olur..güzeli düşünelim, istediğimiz sonuc çıkcak inşallah ama her ihtimale hazırlıklı olalım..hayırlısını nasip etsin Allahım canım..
sen bilyior musun zeynep biz eskiden calisma yapanin arkasindan dua ederdik tutsun diye
ayyy aklimdan yine seni gecirmistimmmmmmmmmmya bizim aramizda bi bag mi var neee :44::44::44: hosgeldin....
heheee... hadi sIk parfümünü.. giy geceliklerini yavastan yavastan git
çok doğru bir noktaya parmak basmışın... bide kuppem o sıra sen hergün aynı saatte ölçebiliyormuydun. o iniş çıkışlar ondan olabilirr
Sağ ol canım benim, şu ateş grafiğim hiç olmazsa 0,1-0,2 derece yükselişe geçse içim biraz daha rahatlıyacak, en azından ümidim artacak, inşallah zamanı gelmiştir de Rab'bim hayırlı ve sağlıklı evlatlara sahip olmamıza izin verir, ben de sizlerle müjdeli haberimi paylaşırım...
Hoş buldum tatlım, valla bence de var bir bağ aramızda, ne demişler büyük aşklar kavgayla başlar, ben seni istemeden de olsa biraz üzmüştüm ama şimdi bir bak geldiğimiz noktaya... Sen bana enerjini yolluyorsun, ben hissedip hemen geliyorum...
bide arkadaşlar ateş ölçenler çoğalırsa onlarada tablo koyacağım. ölcenler bildirsin emi...
HAYDİİİİ KIZLAR HERKES TATLİCADİMA BİLDİRSİN BEKLENEN ADET TARİHLERİNİ VE TABİİ VARSA YAŞADIKLARI SORUNU..YENİ LİSTEMİZİ HAZIRLAYALIMMM BAKALIM UĞURLU GELSİN İNŞALLAH..
Tatlicadim benim regl biraz karıştı, hangi günü yazdırcağımı bilemiyorum..yarın bi hesap yapiim öyle yazdırayım sanaa kuşum..
tamam datlum yine eski düzen yap ama.. gelmeyen felan olursa silersin.. ben de gelenleri gördükce alirim listeye sana yardim ederim..
aaaaaa ateş tablosu yapmakkk çokk güzel olcakkkk..hepimiz fikir alışverişi yaparızzzzz hemm..ben ateş ölçerek hamile kalmış biri olarakk buna çok sevindim tatlicadimm..süpersin
kızlar topiğimiz daha da güzelleşiyor..heyecan yaptım birden..yeni fikirler bulalımm, güzel paylaşımlarda bulunalımm..bir kişiye bile faydamız dokunsa ne mutlu bize..yardımcı olabilmek çok güzel..fikirler paylaşıldıkça büyüyorr ve işe yarıyorr zaten..bu gecelik size ça çaaaw diyorum..malum önemli bir durum söz konusu, daha önce de belirttiğim üzere;
see you lateer
yukarıda bahsettiğim gibi tatlımm..yani tablon bana sorarsan çok güzel ama tabii Allahın bileceği iş bu neticede..biz sadece tahmin yürütüyoruz, her iki sonuca da hazırlıklı olmamız lazım..dikkat edersen, benim tablomda da, ilk günkü derecemin altına hiç iniş olmamıştı yumurtlamadan sonra..seninde ilk günkü derecenden düşük derecen yok şimdiye kadar
kızlar topiğimiz daha da güzelleşiyor..heyecan yaptım birden..yeni fikirler bulalımm, güzel paylaşımlarda bulunalımm..bir kişiye bile faydamız dokunsa ne mutlu bize..yardımcı olabilmek çok güzel..fikirler paylaşıldıkça büyüyorr ve işe yarıyorr zaten..bu gecelik size ça çaaaw diyorum..malum önemli bir durum söz konusu, daha önce de belirttiğim üzere;
see you lateer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?