2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

biz de seni özledik canim yaa.. gel kendini özletmeden...
misafir geldi çıkmak zorunda kaldımmm kuzu
inşallah vermişimdir kuzu ama pek sanmıyorum inşallahh yaşiiim bende dimi, sağlıklı bir şekilde kucağıma alayım bebişimi, kokusunu duyayım..çok istiyorummm..

kız bebekler daha ayrı oluyo ya tatlicadim..biz hayırlısı neyse o olsun diyelim bence..
bu arada ben bugün 10. günümdeyim :18: ama sümükümsüüü akıntııı dün itibari ile geldi, bugünde birazz geldi..yumurtluyo muyum acabaaa diye meraklardayım :18:

Dunden beri kimse selamima cevap vermiyor bi ben gittikten sonra beyazgala geldigi gibi bana yazmis

Beyazgala cok sagol canim iyim sukur sende iyisin Insaallah

Iyi canim konusmayin ne yapayim bende gidiyorum
amanda amannn darılırmışta..misafir geldiii çıkmak zorunda kalmıştım, görmedim ben senin yazdığını canımcım ya..alınma bizeee noooolur

Son düzenleme:

yatili misafir mi canim??? kolay gelsin valla...

ayy evet bacım senden bahsedıyorum valla

biz burdaydik canim benim.. sen gezmelerdesin galiba eee anlat bakalim neler yapiyosun???
nolsun bebegım ılk tekmesını attı bugun esımle steteskop alacagız yarın bızımki tam esımle oynaşırken bı oturttu ama ıyı oturttu yani ? herkes nerde .. saremnaz sea beyazgala vs nerdeler aceppp?

hayırlı olsun canım hamileliğin..Allahım sağ sağlim kucağına almayı da nasip etsinn..

Çoook sağ ol canım, hemen bakıcam, ayy içimi ferahlatıyorsunuz kızlar Allah sizlerden razı olsun...

Dunden beri kimse selamima cevap vermiyor bi ben gittikten sonra beyazgala geldigi gibi bana yazmis

Beyazgala cok sagol canim iyim sukur sende iyisin Insaallah

Iyi canim konusmayin ne yapayim bende gidiyorum

İyiyim şeker nasıl olsun, gebe gibi gün sayıyorum...

hadi kizlar toplanin artik saatimiz geldi amaaaa bekliyorum sizi

Geldim tatlım geldim...

Ayy kızlar alemsiniz valla, çook yaşayın emi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…