- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #10.261
misafir geldi çıkmak zorunda kaldımmm kuzubiz de seni özledik canim yaa.. gel kendini özletmeden...
inşallah vermişimdir kuzu ama pek sanmıyoruminşallah vermişindir sınavları canım.. akıllı hatunsun vesselam..
onlar iltifat diil gercekler....
inşallah sende kısa sürede tekrar yaşarsın bu evreleri canım arkadaşım benim... çok heycanlıyım
ay kız bebekler çok çekici zaten kuzu..
Artık hayırlı evlat olsunda kız erkek çokta mühim diil..
sen kaçıncı gündesin???
amanda amannn darılırmışta..misafir geldiii çıkmak zorunda kalmıştım, görmedim ben senin yazdığını canımcım ya..alınma bizeee noooolurDunden beri kimse selamima cevap vermiyor bi ben gittikten sonra beyazgala geldigi gibi bana yazmis
Beyazgala cok sagol canim iyim sukur sende iyisin Insaallah
Iyi canim konusmayin ne yapayim bende gidiyorum
misafir geldi çıkmak zorunda kaldımmm kuzu
inşallah vermişimdir kuzu ama pek sanmıyoruminşallahh yaşiiim bende dimi, sağlıklı bir şekilde kucağıma alayım bebişimi, kokusunu duyayım..çok istiyorummm..
kız bebekler daha ayrı oluyo ya tatlicadim..biz hayırlısı neyse o olsun diyelim bence..
bu arada ben bugün 10. günümdeyim :18: ama sümükümsüüü akıntııı dün itibari ile geldi, bugünde birazz geldi..yumurtluyo muyum acabaaa diye meraklardayım :18:
amanda amannn darılırmışta..misafir geldiii çıkmak zorunda kalmıştım, görmedim ben senin yazdığını canımcım ya..alınma bizeee noooolur
yatili misafir mi canim??? kolay gelsin valla...
hadi kizlar toplanin artik saatimiz geldi amaaaa bekliyorum sizi
regen ben baktım sadece kuppe dıye bır kullanıcı vardı ben gormedım sızı sız ne zaman geldınız yakatiliyorum canimvalla cok ayip gercekten..
regen ben baktım sadece kuppe dıye bır kullanıcı vardı ben gormedım sızı sız ne zaman geldınız ya
regen ben baktım sadece kuppe dıye bır kullanıcı vardı ben gormedım sızı sız ne zaman geldınız ya
benden bahsedio
ayy evet bacım senden bahsedıyorum vallabenden bahsedio
nolsun bebegım ılk tekmesını attı bugun esımle steteskop alacagız yarın bızımki tam esımle oynaşırken bı oturttu ama ıyı oturttu yani ? herkes nerde .. saremnaz sea beyazgala vs nerdeler aceppp?biz burdaydik canim benim.. sen gezmelerdesin galibaeee anlat bakalim neler yapiyosun???
kız hadı bakalım yumurrtla yeterkikızlarrrrrrr ben bugün yumurtluyorum galiba
ayy evet bacım senden bahsedıyorum valla
nolsun bebegım ılk tekmesını attı bugun esımle steteskop alacagız yarın bızımki tam esımle oynaşırken bı oturttu ama ıyı oturttu yani ? herkes nerde .. saremnaz sea beyazgala vs nerdeler aceppp?
kızlarrrrrrr ben bugün yumurtluyorum galiba
aaaaaaaaaaaaaa bos gecirme o zaman ne olur ne olmaz
ben gidiyorum 5 dakikaya zaten temem
sizz sohbet edinn, ben yarın işten gelince okuycammmmmmmmmmmmmmm..öpüyorum sizi çooookkk..
amın allah razı olsun balım herkese nasıp eylesinnhayırlı olsun canım hamileliğin..Allahım sağ sağlim kucağına almayı da nasip etsinn..
aaaaaaaaaaaaaa bos gecirme o zaman ne olur ne olmaz
canım seni çok ümitlendirmek istemem ama, inşallahhhhh düşündüğüm gibidir..tablon çook güzel ilerliyor..bak ben sana benim hamile olduğum ayın ateş tablosunu yollayım..ilk defa ateş ölçmüştüm ve o ay hamile kalmıştımbelki sana fikir edinmekte yardımcı olur tatlım..
3586c0 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Dunden beri kimse selamima cevap vermiyor bi ben gittikten sonra beyazgala geldigi gibi bana yazmis
Beyazgala cok sagol canim iyim sukur sende iyisin Insaallah
Iyi canim konusmayin ne yapayim bende gidiyorum
hadi kizlar toplanin artik saatimiz geldi amaaaa bekliyorum sizi
benden bahsedio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?