2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

Kuppem ve nartanesi,fıstıklarım cok sagolun. Darısı basınıza insallah

amin canim amiiinn... hemen alinayim üstüme

canim, benim hic adet düzensizligim olmadigi halde, bebek istedigimden beri benim de gecikmelerim oluyor... bak mesela normalde bugün gelmeliydi.. ama yok gelen giden... dr da dedi, bebek istedigi adet gecikmesi yapabiliyormus.. olabildigince düsünme ne dienirki baska :44::44:

merhaba arkadaslar ben geldım .. bulasıklarımı yıkadım mutfagımı camasır suyuylaaaaaa miss yaptım dostlarımın yanına geldımmmmmmmmmmm

düşünmemek elde değilki canım ya gecikince o kadar ümitlenmiştim ki anlatamam ama Rabbim kararlamıştır ne zaman olacağını sabırla o günü beklemekten başka çare yok

merhaba arkadaslar ben geldım .. bulasıklarımı yıkadım mutfagımı camasır suyuylaaaaaa miss yaptım dostlarımın yanına geldımmmmmmmmmmm

hosgeldin canim...

düşünmemek elde değilki canım ya gecikince o kadar ümitlenmiştim ki anlatamam ama Rabbim kararlamıştır ne zaman olacağını sabırla o günü beklemekten başka çare yok

haklisin canim benim.. bize beklemek düsüyor maalesef zor ama napalim olsun di mi?? allah baska dert vermesin.. e tabiki fazla da beklemesin bizi bebis

Merhaba kızlar, herkese hayırlı akşamlar dilerim...

tatlım Allah razı olsun.darısı basına insallah. 2hafta nası gececek bilmiyorum valla.

tesekkürler canım. Evet darısı basınıza insallah.

Amiiin canım inşallah, inşallah hayırlısıyla... .16:

Nasilsin canim son 4gunun oylemi yani bugunude saymasak 3gun Rabbim yuzunu guldurur Insaallah hamile oldugun haberi alirsin canim

Amiiiin canım, inşallah Rab'bim izin verir de hayırlısıyla güzel haberimi paylaşabilirim sizlerle, ayy geri sayımın son birkaç saniyesinde gibiyim, gündüz gece olsun diye bekliyom ki ertesi güğn çabuk gelsin...

İnşallah canım, Rab'bim ağzından işitsin, hiç birimiz fazla üzülmeden beklemeden bebişlerimize kavuşalım...

Kızlar şu liste için bende bişi desem....

1- hamile kalanların yanına hemiş yazıcanız ya bence bir kutu daha olsun havai fişek resmi olsun yanında kutlama babında, nasıl olabilir mi???
2- resim olayı harika biraz daha küçülebilir ama bence henüz hamile olmayanlara aynı resim göbeksiz olarak konsa, sonra hamile kalınca aynı resim ay be ay göbek büyücek şekilde olsa olur mu???
3- çok mu fazla vy imkansız şeyler istedim acep???

hosgeldin canim...

haklisin canim benim.. bize beklemek düsüyor maalesef zor ama napalim olsun di mi?? allah baska dert vermesin.. e tabiki fazla da beklemesin bizi bebis
hsbulduk sekerım . tez zamanda güzel haberlerle gelirsiniz insallah..
ayy cok güzel olur gercektennn kım yapacak bunu peki?

canim simdi tatlicadiyi da düsünelim di mi?? cok pc basina gelemiyo, hatta bugün cepten girdi.. malum telefondan olmuyor böyle seyler.. resmi kücültürüz sorun degil ama ben bilmiyom nasil oluyor.. tatlicadi yarin bakcak ona.. hele bi hamileler ciksin da havai fisek icin listeye ne gerek?? bol bol atariz biz sen hamis olunca bi dünya havai fisek patlaticam özellikle

canım hoşgeldin..güzel önerilerde bulunmuşsun ben beğendim

hsbulduk sekerım . tez zamanda güzel haberlerle gelirsiniz insallah..
ayy cok güzel olur gercektennn kım yapacak bunu peki?

zeynepcimm ohh misler gibi gelmişsin hoşgeldinn..biz yapcazz kuzu, hep birlikte yapmaya çalışcazzzz..

listeye girmek isteyen var mi baska kizlar??? BeyazGala sekerim istersen tam dogum tarihi sat bat ver de seni de yazayim ve atayim listeyi bakalim nasil durcak.. he bir de sevdigin renkkk :)

Son düzenleme:
amanında aman zeyno gelmiş anneside gelmiş uçuyosundur havalara
evet bebegım benım ozledım seni haa ozeldende msj attım bakmadın kuserım bak derıne soylerım o da küserrrr
canım hoşgeldin..güzel önerilerde bulunmuşsun ben beğendim

zeynepcimm ohh misler gibi gelmişsin hoşgeldinn..biz yapcazz kuzu, hep birlikte yapmaya çalışcazzzz..
ayyy kuzu yapın yapın da yıgenler cogalsın ohh ...sende nasıl gıdıyor calısmalar ?

Ayyy tatlım benim vallahi ağzından bal damlıyor, inşallah canım, inşallah hayırlısıyla çığlıklar atarak kutlarız... Ayy ne bilim tatlım yaa, resmi gördüm çok hoşuma gitti, sonra neden sadece hamişlere olsun, herkese olsun ama hamişlerin ki koca göbüşlü olsun istedim... Yaa bunun yükünü tatlım cadıma yıkmayalım zaten kendi belirlediği 1-2 yardımcısı daha olur, liste duruma göre güncellenir, o zaten sürekli pc başında olmasın...

haklisin cnaim o yüzden listeyi ben aradan cikarayim bugün dedim.. seni de yazayim da bi görelim yaa hadi ver bilgilerini bekliyom seni..

unuttum kız bilgi vermeyi, yaz bakalım tatlım... doğum milattan önce 15/04/1973, sat 04/01/12 bat yerine ''Şafak 2'' lütfen bu şekilde yaz olur mu??? lütfen lütfen lütfen... tatlım renk olarak beyazdır ama listede olmaz sanırım, listeyi görünce renkleri görüpte söylesem olur mu hangini beğenirsem artk...

Son düzenleme:
Kızlar ben okuyom ama yazma zor oluyor valla... Regenim paintte resmi küçültsene kuzu. Uzat eg bölümünden yapacan.
Ben yarın oynarım zaten yapamazsan. Sımdı atta eksıkler söylensin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…