- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #10.381
Kuppem ve nartanesi,fıstıklarım cok sagolun. Darısı basınıza insallah
iyi geceler kızlar birkça gündür giremedim foruma. bat 19 olmasına rağmen hala kırmızılar yok fakat bebeiş de yok kan testi yaptırdım sıfır çıktıben adet düzensiliği sebebiyle d.k hapına başlamıştım. bırakalı 3 ay olacak eski düzensiz halme geri döndüm sanırım çok üzgünüm
merhaba arkadaslar ben geldım .. bulasıklarımı yıkadım mutfagımı camasır suyuylaaaaaa miss yaptım dostlarımın yanına geldımmmmmmmmmmm
düşünmemek elde değilki canım ya gecikince o kadar ümitlenmiştim ki anlatamam ama Rabbim kararlamıştır ne zaman olacağını sabırla o günü beklemekten başka çare yok
tatlım Allah razı olsun.darısı basına insallah. 2hafta nası gececek bilmiyorum valla.
tesekkürler canım. Evet darısı basınıza insallah.
Nasilsin canim son 4gunun oylemi yani bugunude saymasak 3gun Rabbim yuzunu guldurur Insaallah hamile oldugun haberi alirsin canim
canım benimm..çok güzel şeyler söylemişsin..iyi dileklerin için sana çoook çok teşekkür ederim..bundan sonra hep birlikteyiz, birbirimize desteğiz..ağlayıp, üzülüp, moralimizi bozmak yok tamam mı..belki de zaten hiç böyle şeylere gerek kalmayacak..
hsbulduk sekerım . tez zamanda güzel haberlerle gelirsiniz insallah..hosgeldin canim...
haklisin canim benim.. bize beklemek düsüyor maalesef zor ama napalim olsun di mi?? allah baska dert vermesin.. e tabiki fazla da beklemesin bizi bebis
ayy cok güzel olur gercektennn kım yapacak bunu peki?Merhaba kızlar, herkese hayırlı akşamlar dilerim...
Amiiin canım inşallah, inşallah hayırlısıyla....16:
Amiiiin canım, inşallah Rab'bim izin verir de hayırlısıyla güzel haberimi paylaşabilirim sizlerle, ayy geri sayımın son birkaç saniyesinde gibiyim, gündüz gece olsun diye bekliyom ki ertesi güğn çabuk gelsin...
İnşallah canım, Rab'bim ağzından işitsin, hiç birimiz fazla üzülmeden beklemeden bebişlerimize kavuşalım...
Kızlar şu liste için bende bişi desem....
1- hamile kalanların yanına hemiş yazıcanız ya bence bir kutu daha olsun havai fişek resmi olsun yanında kutlama babında, nasıl olabilir mi???
2- resim olayı harika biraz daha küçülebilir ama bence henüz hamile olmayanlara aynı resim göbeksiz olarak konsa, sonra hamile kalınca aynı resim ay be ay göbek büyücek şekilde olsa olur mu???
3- çok mu fazla vy imkansız şeyler istedim acep???
Merhaba kızlar, herkese hayırlı akşamlar dilerim...
Amiiiin canım, inşallah Rab'bim izin verir de hayırlısıyla güzel haberimi paylaşabilirim sizlerle, ayy geri sayımın son birkaç saniyesinde gibiyim, gündüz gece olsun diye bekliyom ki ertesi güğn çabuk gelsin...
İnşallah canım, Rab'bim ağzından işitsin, hiç birimiz fazla üzülmeden beklemeden bebişlerimize kavuşalım...
1- hamile kalanların yanına hemiş yazıcanız ya bence bir kutu daha olsun havai fişek resmi olsun yanında kutlama babında, nasıl olabilir mi???
2- resim olayı harika biraz daha küçülebilir ama bence henüz hamile olmayanlara aynı resim göbeksiz olarak konsa, sonra hamile kalınca aynı resim ay be ay göbek büyücek şekilde olsa olur mu???
Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 5 ziyaretçi)
ziyaretçiler huuuu huuuu..
komikcikler
canım hoşgeldin..güzel önerilerde bulunmuşsun ben beğendimMerhaba kızlar, herkese hayırlı akşamlar dilerim...
Amiiiin canım, inşallah Rab'bim izin verir de hayırlısıyla güzel haberimi paylaşa bilirim sizlerle, ayy geri sayımın son birkaç saniyesinde gibiyim, gündüz gece olsun diye bekliyom ki ertesi güğn çabuk gelsin...
merhaba arkadaslar ben geldım .. bulasıklarımı yıkadım mutfagımı camasır suyuylaaaaaa miss yaptım dostlarımın yanına geldımmmmmmmmmmm
hsbulduk sekerım . tez zamanda güzel haberlerle gelirsiniz insallah..
ayy cok güzel olur gercektennn kım yapacak bunu peki?
evet bebegım benım ozledım seni haa ozeldende msj attım bakmadın kuserım bak derıne soylerım o da küserrrramanında aman zeyno gelmiş anneside gelmiş uçuyosundur havalara
ayyy kuzu yapın yapın da yıgenler cogalsın ohh ...sende nasıl gıdıyor calısmalar ?canım hoşgeldin..güzel önerilerde bulunmuşsun ben beğendim
zeynepcimm ohh misler gibi gelmişsin hoşgeldinn..biz yapcazz kuzu, hep birlikte yapmaya çalışcazzzz..
canim simdi tatlicadiyi da düsünelim di mi??cok pc basina gelemiyo, hatta bugün cepten girdi.. malum telefondan olmuyor böyle seyler.. resmi kücültürüz sorun degil ama ben bilmiyom nasil oluyor.. tatlicadi yarin bakcak ona.. hele bi hamileler ciksin da havai fisek icin listeye ne gerek?? bol bol atariz biz sen hamis olunca bi dünya havai fisek patlaticam özellikle
beni de yazacan mı bende satımı verırım ? olur mu benı de al al al all :)listeye girmek isteyen var mi baska kizlar??? BeyazGala sekerim istersen tam dogum tarihi sat bat ver de seni de yazayim ve atayim listeyi bakalim nasil durcak..he bir de sevdigin renkkk :)
Ayyy tatlım benim vallahi ağzından bal damlıyor, inşallah canım, inşallah hayırlısıyla çığlıklar atarak kutlarız... Ayy ne bilim tatlım yaa, resmi gördüm çok hoşuma gitti, sonra neden sadece hamişlere olsun, herkese olsun ama hamişlerin ki koca göbüşlü olsun istedim...Yaa bunun yükünü tatlım cadıma yıkmayalım zaten kendi belirlediği 1-2 yardımcısı daha olur, liste duruma göre güncellenir, o zaten sürekli pc başında olmasın...
evet bebegım benım ozledım seni haa ozeldende msj attım bakmadın kuserım bak derıne soylerım o da küserrrr
ayyy kuzu yapın yapın da yıgenler cogalsın ohh ...sende nasıl gıdıyor calısmalar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?