- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #10.341
Allaha sukur ıyıyız sız nasılsınız . cok mutluyum annem geldı ılk def atrabzona da evımde su anda
Allaha sukur ıyıyız .. oyle bı bakalım kım var kım yok dedimmm
Anliyorum canim ama dedigin gibi umidini kesme ve kirmizilar gelene kadar hic pes etme
Dogru hicbelli olmaz ugrastigin zamanlar degilde belki saldigin zamanda bi bakmissin hamilesin ne guzel olur dimi
Bende cok sukur tasindim mutfagima kavustum nezamandan beri kurulmamisti kuruldu musluk yapilmamisti oda takildi ozlemisim mutfagimi yaaaa gelen giden misafirlerim oldu onlarla ilgilendim
Esimde geldi cok sukur yumurtlama donemini bekliyoruz bakalim kismet Herseyin hayirlisini bilen Rabbim bizede Hayirlisini nasip eder Insaallah
Tatlım keske özel msj üzerinden gitseydik. Renklendirme mantıklı ama cok karisık olur demedi demeyin. Resim koymada hos ama mesela bu resim cok büyük. Bunu kücültelim nokta gibim. Yarin bilgisayarıma gecince ben ilgilencem. Saremnaz tatlım tesekkürler.
silerim hemen zor degilki.. yarim saat vaktim varrenkli olsun yaa.. resmi de kücültelim biraz daha.. olabilir bak o.. ama hamise özel yaa... cok tatli duruyooooooooooooo bi bakayim nasil kücltcez sen bilyomusun??
Bide tabloya suan isimleri alalım bayanlar. Regenim sen nası olsa yayınladın liste formatını. Isle istersen. Msj bölümüne sıgmazsa mail at.
Benim sat 24aralik bat 21ocak sorun yok bitti cok sukur
selammmmm,
hayırlı akşamlarınız olsun kızlarrrr
ooooooooooo kimler gelmis kimleerrrr
mersi canımmmmm
ne var ne yok durumlar nasılll
Nasilsin canim
Regen anlamadim yeni donem derken ben daha yeni doneme baslamadimki canim yas 26 ugurlurenk turkuaz yada yesil
Sat 24aralik bat hala 21ocak
sen tatlicadiyla menbetanin hamis oldugunu biliyo musun??? duymussundur muhtelen ama ben yine de söyliimmm
Nasilsin canim
Regen anlamadim yeni donem derken ben daha yeni doneme baslamadimki canim yas 26 ugurlurenk turkuaz yada yesil
Sat 24aralik bat hala 21ocak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?