2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

Anliyorum canim ama dedigin gibi umidini kesme ve kirmizilar gelene kadar hic pes etme

Dogru hicbelli olmaz ugrastigin zamanlar degilde belki saldigin zamanda bi bakmissin hamilesin ne guzel olur dimi

Bende cok sukur tasindim mutfagima kavustum nezamandan beri kurulmamisti kuruldu musluk yapilmamisti oda takildi ozlemisim mutfagimi yaaaa gelen giden misafirlerim oldu onlarla ilgilendim

Esimde geldi cok sukur yumurtlama donemini bekliyoruz bakalim kismet Herseyin hayirlisini bilen Rabbim bizede Hayirlisini nasip eder Insaallah

...
örnek bi liste yaptik canim saremnazla birlikte... mesela isteyeni sevdigi renkle renklendiriyoruz, seni kirmizi yaptim istersen degistir rengi.. yas yerien dogum tarihi ekliyoruzki arada onlari da kutlayalim diyeeee resim de sadece hamis olana özel bir de türkce karakterleri eklersin canimcim, bende olmadigi icin kullanamadim..

Eklentiler

• $pregnantwoman.gif
    26,8 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleme:

oooo mutvak en zor olani yaa.. hayirli olsun tatlim... kiss hadi sen de ver bilgilerini girelim yeni listeye...

Tatlım keske özel msj üzerinden gitseydik. Renklendirme mantıklı ama cok karisık olur demedi demeyin. Resim koymada hos ama mesela bu resim cok büyük. Bunu kücültelim nokta gibim. Yarin bilgisayarıma gecince ben ilgilencem. Saremnaz tatlım tesekkürler.

silerim hemen zor degilki.. yarim saat vaktim var renkli olsun yaa.. resmi de kücültelim biraz daha.. olabilir bak o.. ama hamise özel yaa... cok tatli duruyooooooooooooo bi bakayim nasil kücltcez sen bilyomusun??

Bide tabloya suan isimleri alalım bayanlar. Regenim sen nası olsa yayınladın liste formatını. Isle istersen. Msj bölümüne sıgmazsa mail at.

silerim hemen zor degilki.. yarim saat vaktim var renkli olsun yaa.. resmi de kücültelim biraz daha.. olabilir bak o.. ama hamise özel yaa... cok tatli duruyooooooooooooo bi bakayim nasil kücltcez sen bilyomusun??

resmi nası koydunki? Urlmi bilg üzerinden eklentimi. Ha unutmadan eline saglık. Renkli deneyelim. D.tarihi,sat,bat,ugurlurenk:)

Bide tabloya suan isimleri alalım bayanlar. Regenim sen nası olsa yayınladın liste formatını. Isle istersen. Msj bölümüne sıgmazsa mail at.

gitti liste dur bi daha yapayim nasilsa pek bilgi yok henüz .... söyleyenleri yazariz artik ya... sen de pcye gecince ilk sayfaya alirsin..

Nasilsin canim

Regen anlamadim yeni donem derken ben daha yeni doneme baslamadimki canim yas 26 ugurlurenk turkuaz yada yesil
Sat 24aralik bat hala 21ocak

Nasilsin canim

Regen anlamadim yeni donem derken ben daha yeni doneme baslamadimki canim yas 26 ugurlurenk turkuaz yada yesil

canim tamam da 21 ocak gecti yaa...sen daha hasta olmadinm i??. bir de dogum trihi, yas yerine onu yazip dogum günlerimizi de kutlariz diye düsündük..

Son düzenleme:
sen tatlicadiyla menbetanin hamis oldugunu biliyo musun??? duymussundur muhtelen ama ben yine de söyliimmm

evet canım biliyordum, ne tesedüf ki işte moralim çok bozuktu, bende faceye girdim onlarda o anda öğrenmişlerdi. çok sevinmiştik ...

Nasilsin canim

hoşbulduk hayatım, nasılsınnnnn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…