- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #10.361
kizlar listeye girmek istiyorsaniz dogum tarihi, sat, bat bilgilerinizi veriniz lütfeennnn
hayırdır listeye ne oldu :??????
canim tatlicadi düzeltirken silmis öylece de kapatmis gitmisti.. bikac gündür listemiz yoktu, dedim ben otururken yapayim listeyi tatlicadi da cepten giriyo, pc basina gellince hazir ilk sayfaya isler dedik ve saremnazla daha cici bi format hazirladik
hımmmm
beni de yazın kızzzzzz, bensiz olmaz valla bak
yazalim sekerim söyle dogum tarihi sat bat ve sevdigin renk
Regen yok canim daha gelmedi benim kirmizilar aslinda hic sasmazdi 29gunude gecmezdi
5mayis85
Kardaiz hersey yolundami simdi peki moralin keyfin nasil kizinda iyi Insaallah
yaş 30 da, satı batı hatırlamıyorum yaaaa
canim tam dogum tarihini yaz sana zahmet.. o zaman sana kocisini bekliyo notu düselim
canım benimm..çok güzel şeyler söylemişsin..iyi dileklerin için sana çoook çok teşekkür ederim..bundan sonra hep birlikteyiz, birbirimize desteğiz..ağlayıp, üzülüp, moralimizi bozmak yok tamam mı..belki de zaten hiç böyle şeylere gerek kalmayacak..Canımm benim çok ama çok üzüldüm, inşallah Rab'bim aynı acıları tekrar yaşatmaz sana... Haklısın canım her şerde bir hayır vardır, ben hayırlı ve sağlıklı evlatlara sahip olacağımızı biliyorum, seninde dediğin gibi sadece Rab'bimin katında hakkımızdaki hayırlı olan anı bekliyoruz, kul'uz işte bazen kendimizi kaptırıp bir an önce olsun istiyoruz, ama her daim Rab'bime teslimim, bana ne yaşatırsa mutlaka bir hayır vardır diyorum, isyana gitmiyorum, senin yaşını bilemiyorum ama bizim biraz yaş sıkıntımız var, ben 38 eşim 42 o yüzden biraz sıkıntılıyız acaba ne zaman olacak diye, ama şunu da biliyorum biz ne kadar çaba gösterirsek gösterilim hakkımızda ki hayırlı vakit zaman gelmedikçe gerçekleşmeyecek, dua ediyorum hep Rab'bim inşallah hakkımızdaki hayırlı zamandayızdır da bize sağlıklı ve hayırlı evlatlara sahip olmayı nasip edersin diye... İnancım ve teslimiyetim tam Rab'bime... O'nun gücü ve kudreti sorgulanmaz...
İyi geceler canım, Allah sana kısa zamanda müjdelerin en güzelini versin...
ayyyyyyy canım ya, inşallahhh iki haftaya kalp atışlarını duycaksınn minnoşumun..oyy oyyy teyzesi sevsin onuselamlar...
bugün keseyi görmeye gittik veee gördükte.. çok zor oldu epey bi aramamız gerekti ama gördük şükür olsun... ufacık daha 3,2mm. haftaya pztsi tekrar keseye bakacaz sonraki haftada kalp atışı duyacakmışız...
işte benden havadisler bu kadar...
çalmanın büyüğü küçüğü olmaz regenim değil mi???..bi liste yapmaya yetecek kabiliyet yoksa bazılarında, ne beklersin..haram zıkkım olsun bencee de..amin canim.. tam sayfaya girdim sen mesaj yazmissin.. ben de sen gelmeden listemizi yapayim diyordum... ama malum..... liste formu calindigi icin orjinal bi form bulmak icin fikirlerinize ihtiyac var.. nasil bi sema olusturalim sence??? ya da sen bir sey hazirladin mi???
etme kuşummm..etmee tabii ki..aaaman ben çok sevindim gerçi..topiğimiz rahatladıcanım ben tlfdan giriyorum suan onuda belirteyim yalnız.ben diyorumki kafandaki fikri bana msj bende ekle cıkar diye yorumlayayım.
He unutmadan söyleyeyim hakkımı helal etmiyorum ben.
kuzucuğuuuuuum, benim sat 13 ocak.. bat ise 15 şubat..liste hakkında çok güzel fikirler sunmuşsunuz bu arada..çok hoş..herşey çok güzel olcak..bi de şu ateş ölçme yöntemi ile ilgili paylaşımlarda bulunalım..topiğimizi bilgilendirelim..neticede çokk geçerli bi uygulama bu..sonuç alabileceğimiz birşey hem de ovulasyon testlerine de boş yere para vermemiş olur topiğimizdeki arkadaşlarımız..kizlar listeye girmek istiyorsaniz dogum tarihi, sat, bat bilgilerinizi veriniz lütfeennnn
kardaiz kaç gündür aklımdasın kuşumm..iyi misin neler yapıyorsunn sen..özledim senihımmmm
beni de yazın kızzzzzz, bensiz olmaz valla bak
canım benimm..çok güzel şeyler söylemişsin..iyi dileklerin için sana çoook çok teşekkür ederim..bundan sonra hep birlikteyiz, birbirimize desteğiz..ağlayıp, üzülüp, moralimizi bozmak yok tamam mı..belki de zaten hiç böyle şeylere gerek kalmayacak..
ayyyyyyy canım ya, inşallahhh iki haftaya kalp atışlarını duycaksınn minnoşumun..oyy oyyy teyzesi sevsin onu
çalmanın büyüğü küçüğü olmaz regenim değil mi???..bi liste yapmaya yetecek kabiliyet yoksa bazılarında, ne beklersin..haram zıkkım olsun bencee de..
etme kuşummm..etmee tabii ki..aaaman ben çok sevindim gerçi..topiğimiz rahatladı
kuzucuğuuuuuum, benim sat 13 ocak.. bat ise 15 şubat..liste hakkında çok güzel fikirler sunmuşsunuz bu arada..çok hoş..herşey çok güzel olcak..bi de şu ateş ölçme yöntemi ile ilgili paylaşımlarda bulunalım..topiğimizi bilgilendirelim..neticede çokk geçerli bi uygulama bu..sonuç alabileceğimiz birşey hem de ovulasyon testlerine de boş yere para vermemiş olur topiğimizdeki arkadaşlarımız..
kardaiz kaç gündür aklımdasın kuşumm..iyi misin neler yapıyorsunn sen..özledim seni
olley olleyyy olleyyyhaklisin canim benim... bir sey demiyorum
sen de listedesin su anatarim birazdan...
olley olleyyy olleyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?