2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

kizlar listeye girmek istiyorsaniz dogum tarihi, sat, bat bilgilerinizi veriniz lütfeennnn

hayırdır listeye ne oldu :??????

canim tatlicadi düzeltirken silmis öylece de kapatmis gitmisti.. bikac gündür listemiz yoktu, dedim ben otururken yapayim listeyi tatlicadi da cepten giriyo, pc basina gellince hazir ilk sayfaya isler dedik ve saremnazla daha cici bi format hazirladik

hımmmm
beni de yazın kızzzzzz, bensiz olmaz valla bak

Regen yok canim daha gelmedi benim kirmizilar aslinda hic sasmazdi 29gunude gecmezdi
5mayis85

Kardaiz hersey yolundami simdi peki moralin keyfin nasil kizinda iyi Insaallah

canim tam dogum tarihini yaz sana zahmet.. o zaman sana kocisini bekliyo notu düselim

aaaaaaaaaaa ama bu kadar genç bayanın yanında yaşlandım yawwwww...
ama ben taş hatundum dimi :))))
28.12.1981 canım. satı batı bi ara yazarım. sorun olarak da ters rahim yazabilirsin kocasını bekliyo yaz, doldur işte.

Kardaiz bende iste napim tasinma telasi vardi 1ay oldu daha 1hafta olcak mutfagim tam bitti cok sukur ne muslugu ne ocagimi kullanabiliyordum onun haricinde ayni degisen birsey yok esim isseyahatindaydi onemli gunler yoktu burda derken aha subata girecegiz kismet olursa

Her ne olursa olsun uzme kendini her ser de bi hayir vardir muhakkak bunu unutma canim

canım benimm..çok güzel şeyler söylemişsin..iyi dileklerin için sana çoook çok teşekkür ederim..bundan sonra hep birlikteyiz, birbirimize desteğiz..ağlayıp, üzülüp, moralimizi bozmak yok tamam mı..belki de zaten hiç böyle şeylere gerek kalmayacak..

ayyyyyyy canım ya, inşallahhh iki haftaya kalp atışlarını duycaksınn minnoşumun..oyy oyyy teyzesi sevsin onu
çalmanın büyüğü küçüğü olmaz regenim değil mi???..bi liste yapmaya yetecek kabiliyet yoksa bazılarında, ne beklersin..haram zıkkım olsun bencee de..
canım ben tlfdan giriyorum suan onuda belirteyim yalnız. ben diyorumki kafandaki fikri bana msj bende ekle cıkar diye yorumlayayım.
He unutmadan söyleyeyim hakkımı helal etmiyorum ben.
etme kuşummm..etmee tabii ki..aaaman ben çok sevindim gerçi..topiğimiz rahatladı
kizlar listeye girmek istiyorsaniz dogum tarihi, sat, bat bilgilerinizi veriniz lütfeennnn
kuzucuğuuuuuum, benim sat 13 ocak.. bat ise 15 şubat..liste hakkında çok güzel fikirler sunmuşsunuz bu arada..çok hoş..herşey çok güzel olcak..bi de şu ateş ölçme yöntemi ile ilgili paylaşımlarda bulunalım..topiğimizi bilgilendirelim..neticede çokk geçerli bi uygulama bu..sonuç alabileceğimiz birşey hem de ovulasyon testlerine de boş yere para vermemiş olur topiğimizdeki arkadaşlarımız..
hımmmm
beni de yazın kızzzzzz, bensiz olmaz valla bak
kardaiz kaç gündür aklımdasın kuşumm..iyi misin neler yapıyorsunn sen..özledim seni

Son düzenleme:
kızlar kaçtım ben, ben hepinizi çokkkkkk öpüyorum. kuppecim seni de çok öptüm.
gelirim ben yine yaaa gerçekten. görüşürüz.
kendinize iyi bakın.

Masaallah kiz keseyi gormussun hadi gozun aydin olsun Insaallah kalp atisini daha sonra tekme atisini ve daha daha sonrada sana top atisi gorursun canim benim Hayirli olsun Insaallah

haklisin canim benim... bir sey demiyorum

sen de listedesin su an atarim birazdan...

iyi geceler kızlar birkça gündür giremedim foruma. bat 19 olmasına rağmen hala kırmızılar yok fakat bebeiş de yok kan testi yaptırdım sıfır çıktı ben adet düzensiliği sebebiyle d.k hapına başlamıştım. bırakalı 3 ay olacak eski düzensiz halme geri döndüm sanırım çok üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…