2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

Wawwwww harika olmuş, ellerine emeğine sağlık tatlım... Regen için 3 kere... REGEN REGEN REGEN...

yayaya şaşaşa regen regen cok yaşa ben demedım derin dedi

Yok kız regenim demez öyle bişi, ooooo bu sitenin yıldızı, ooooo hepimizin can dostu, ooooo zorların kadını, ooooo REGEEEEEENNNNNNNN...

yedık regenın basını kız demıstır sımdı ahh ben sızın lıstenızede de

yok kizlar tatlicadi ugrasmasin diye yapayim dedim güzel bir sey cikardik saremnazla ortaya.. renkli renkli pek bi sevimli oldu di mi??

burdaki resmi görüyorum kuzu..ilk yaptığın listedekiini göremiyordum yaşasın..ama kaydırma çubuğum hala mevcut

kücülttüm canim en son gönderdigimi biraz daha.. sanirim sigiyordur ekrana

ama regen ben yokummm:2:

lıstedeee

Tatlım sen vardın, listenin en altındaydın hatta senin resmin daha farklıydı, bir sebeple silinmişsin demek ki listeden regenim bakar ona yine...

yok kizlar ilk mesajdan alintiladigim icin zeynep görünmedi.. ama en son halini tamamladim...

kızlar nolur soruma bir cevap...

Ben hala göremiyom ama benle alakalı bi durum bu. Eline saglık kusum.birlikte tutariz artik.resimleri bana mail at emi...

Beyazgalacım ben cvplamıstım ama gelmedimi yoksa?

bendeki son görünüm bu kızlar

regenim anladığım kadarı ile pcden kaynaklanan bi sorun yapacak bir şey yok tatlımm benim..ellerine sağlık çooook ama çok güzel olmuşşşş..alkışlıyorum seniiii

Ben hala göremiyom ama benle alakalı bi durum bu. Eline saglık kusum.birlikte tutariz artik.resimleri bana mail at emi...

Beyazgalacım ben cvplamıstım ama gelmedimi yoksa?

canim sen göremiyorsun ya resimler normla resim degil hareketli.. ben sana onu nasil yapcani yarin anlatirim..

sa ol canım cok tsk ederımmmmm

evettttt cok guselllllll

rica ederim tatlim.. benim cok hosuma gitti resim ya.. git aynaya bak ve aynisini sen de düsün

heee senin misafir gelcekti ya eşinin arkadaşımı ne....bende bayıldım aynadaki resim derin anlamlar taşıyooo

ya valla bence de canim.. cok icime dokundu benim valla... insallah sira bize de gelecekkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…