2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

yok yaa 72 saate kadar yasamadiklari benim kendi kanim yoksa beyazgalacim yazdiklarin dogrudur yani

Valla canlarım eskiden yumurtanın çatladığında 24 saat, spermlerinde 72 saat yaşadığı söyleniyordu, aile dr. yumurta için 12 saat, spermleri için 36 saat yaşıyor dedi, kuppecim bence sen yarın sabah birlikte olun eşinle hiç olmazsa 6 saat 6 saattir kazancın olsun...

kendimden şöyle örnek vereyim, p.tesi sabah aşılamam yapıldı eşim sperm verdi, salı gecesi tekrar birlikte olun dedi dr, yani ilişki olarak sayarsak 2 ilişki arasında 36 saat var, yani bu da yeterli demek ki spermlerin olgunlaşması için...

beyazgalacımmmmmmmmmmm SENİ SEVİYORUM demişmiydim daha önce..vallahi aklımda hiç soru işareti kalmadı..ne güzel açıkladın evett doğru, 36 saat bile yaşasa 24 saat bile olmadı henüz, ee yarın iş çıkışına kadar zaten 12 saat geçmiş olacak ki, zaten o sıra yumurtlamış olsam bile 12 saatlik bi vaktim daha var demektirr..

içim rahat duşa giriyorum kızlar benn..
regenimmm, beyazgalam öpüyorumm çooook sizi..iyi geceler..yarın görüşmek üzere..Allaha emanet olun..

biz yine de en kisa ihtimali düsünerekten elimizi cabuk tutalim

Beyazgalacım cok mantıklı yazmısın. Sen simdi yarın sabah testmi yapcan canım?

Saremnaz iyigeceler,tesekkürler.

Regen sen test yapcanmı sabah?

iyi geceler tatlim..

düsünmedim canim hiccc :44::44::44::44: e yapsam da sonuc belli yani negatif görcem kesin.. gelir canim bi iki güne kadar cünkü son zamanlarda siklusum uzadi benim, yani öyle düsünüyorum

temem o zaman plan yine değişti hahaha.. çok teşekkür ederim canımm benimm..Allah senden razı olsunn..

Rica ederim şekercim ne demek bu günler için varız, valla bazen kafa çooook karışıyor birinin bişeyler söylemesi gerekiyor kafanın netleşmesi için ben genelde bu gibi durumlarda yani çıkmaza girdiğimde eşime danışırım Allah razı olsun ondan, çok ta iyi gelir bana söyledikleri, o yüzden anlıyorum ruh halini sıkma canını sen e mi tatlım, bak matematik denen şey var ortada ne kasıcaz kendimizi strese sokucaz boşu boşuna ufak bir hesapla çözdük olayı... Hadi Allah rahatlık versin canım...

biz yine de en kisa ihtimali düsünerekten elimizi cabuk tutalim

Alemsin kız valla...

Yok canım yarın bitiyor ilacım perşembe günü yaptırıcam testi, inşallah hayırlısıyla Rab'bim çocuk müjdesiyle yüzümüzü güldürür...

ayyyy canim ya napayim, anca böyle idare ediyorum iste... baska nasil olacakki??? bak adet düzenim degisti, daha dogrusu uzadi zaman geciyor sinir oluyorum.. o acidan böyle davraniyorum

çok doğru vallahi..bir gün matematiği bu kadar seveceğimi hiç düşünmezdim

canım demek yarın test günü..Allahım inşallah hayırlı haberlerle gelmeni nasip eder buraaya..her duruma hazırlıklı olcaz ama tamam mı..biz inançlı insanlarız, hayırlısı olsun inşallahhhhhhhhhhhh

ayyyy canim ya napayim, anca böyle idare ediyorum iste... baska nasil olacakki??? bak adet düzenim degisti, daha dogrusu uzadi zaman geciyor sinir oluyorum.. o acidan böyle davraniyorum

Ayy canım benim kıyamam kız ben sana...

Evet canım tarih itibariyle yarın test günüm, inşallah canım, inşallah güzel haberler verebilirim size ama eğer olumlu bir gelişme olmazsa çok fazla üzülmeden tam gaz devam yola...

[TABLE="class: grid, width: 700"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]isim
[/TD]
[TD="align: center"]dogum tarihi
[/TD]
[TD="align: center"]sat
[/TD]
[TD="align: center"]bat
[/TD]
[TD="align: center"]sorun
[/TD]
[TD="align: center"]sonuc
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tatlicadi1[/TD]
[TD]15.05.1985[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]O Simdi Eki Görüntüle 332936 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]menbeta[/TD]
[TD]10.10.1987
[/TD]
[TD]20 Aralik
[/TD]
[TD]20 Ocak
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]O Simdi Eki Görüntüle 332936 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nartanesi[/TD]
[TD]05.05.1985[/TD]
[TD]24 Aralik[/TD]
[TD]21 Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]regen
[/TD]
[TD]29.10.1987
[/TD]
[TD]25 Aralik
[/TD]
[TD]30 Ocak
[/TD]
[TD]ters rahim[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saremnaz
[/TD]
[TD]15.02.1983
[/TD]
[TD]22 Ocak
[/TD]
[TD]22 Subat
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KuPPe
[/TD]
[TD]25.10.1984
[/TD]
[TD]13 Ocak
[/TD]
[TD]15 Mart
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BeyazGala
[/TD]
[TD]15.04.1973
[/TD]
[TD]04 Ocak
[/TD]
[TD]Safak 2
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kardaiz81[/TD]
[TD]28.12.1981[/TD]
[TD]---[/TD]
[TD]---[/TD]
[TD]ters rahim[/TD]
[TD]Kocisini bekliyor [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynep346161
[/TD]
[TD]24.07.2012[/TD]
[TD]18 Ekim
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]14+1 Eki Görüntüle 332943 [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

tatlicadi gelince ilk sayfaya alirsin.. sen arama diye aradan buldum cikardim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…