2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

kızlar birazdan size ovulasyon testi ekliycem, bende gülen surat çıkanlar vardı, onlar geçen ay bitti..çubuk gibi olanlarla yaptım..yorumlayın sizce yumurtluyor muyum ben ya..bu test doğru sonuç veriyor mudur?

canim bak gecen bi yazi okudum, bu cubuk testlerde, han biliyosun, cizgiler ayni koyulukta olmali, hamilelik testi gibi degil ya, iste bu cubuklarda bazen ayni koyulukta olmayabiliyormus.. yani az bir sey acik kalabiliyor test cizgisi.. o yüzden bu test su haliyle pozitif olabilir.. cünkü renkler birbirine cok yakin..

Kuppem bu testler güzel sonuc veriyor. Bende azrada örnekleriz. Ben resmi yakınlastıramadıgımdan göremedim ama iki cizgi esit olmalı.

ee şimdi ne yapcam ben regenim..dün gece çalışma olduu..bu gecede mi olsa ki..ayyyyyyyyy keşke digital ovulasyon testlerinin hepsini kullanmasaydım yaaa..offffffff kurt düştü içime şimdi

ee şimdi ne yapcam ben regenim..dün gece çalışma olduu..bu gecede mi olsa ki..ayyyyyyyyy keşke digital ovulasyon testlerinin hepsini kullanmasaydım yaaa..offffffff kurt düştü içime şimdi

niye canim kurt düssün sen bos gecirme istersen.. bugünü de degerlendir firsatin varsa

regen,
pambik25,
mayaiolp,
KuPPe+,
tatlicadi1+,
BeyazGala+,
zeynep346161+,
selnur81,
saremnaz+
kizlar asagida ne yapmaktasiniz ??? yaa gelin de yukarida sohbet edekinnn

Özür dilerim tatlım, geçmişe döndüm gördüm, inşallah canım yaa inan negatif görmek istemiyorum bu ay, nedendir bilmem içimde çoook fazla umut var, inşallah Rab'bim bu ay hayırlı ve sağlıklı evlatlar sahibi olmamıza izin verir...

Tatlım bu haliyle testin gayet iyi neredeyse aynı koyulukta renkler, bu da 36 saat içinde yumurtlayacağın anlamına geliyor, şimdi şöyle özetliyeyim...
1- dün gece birlikte oldunuz, vücudunaa sperm var = 72 saate kadar yaşıyorlar içinde.
2- yumurta çatladıktan sonra 12 saat yaşıyor vücutta.
Bunların doğrultusunda bence yarın birlikte olsanız daha sağlıklı olur gibime geliyor, en azından için rahat etmezse bu gece değil yarın sabah birlikte olun, spermlerin olgunlaşması için zaman verilmeli...

Son düzenleme:

haklısın canımmm..çok mantıklı..hem yarında test yapiim bakalım, o testin sonucu ne çıkacak..bu ay güzel yumurtluyorum, çünkü hep kıvamlı akıntı geliyor..hamile kaldığım ayda öyle olmuştu..Allahım inşallah yine yüzümü güldürür ya..hepimizinkini güldürsün yüce yaradan..

yok kuzum yaaa 72 saate kadar felan yasamiyo inan bana öyle olsaydi bi ara tutardi :44::44::44:

bakalım regenimmm eşim uyudu bilee..uyandırırsam bu yüzden çok komik olcak

bu resim sanki daha net..

Eki Görüntüle 332953

evet canim daha net.. ben pozitif olarak degerlendirirdim bunu.. ee sabah erkenden uyandir ya ama ben olsam sokulurdum.. bak sonra keske demezsin vakit varken henüz bi sansini dene...

Amiiiiiin canım inşallah...

72 saate kadar yaşamıyo muuuuuuu?:26:
yaşasınlar yaaaaa..ayy keşke ateş ölçseydim bu ayy..nası evham yaptım
kızlar oluruna bırakcamm valla..birazdan duşa gircektim zaten, yine duşa gircem, sonra da uyuycam, sabaha karşı uyanırsam belki bişiler olur..ama uyanamazsam akşama
iyi geceler kızlar hepinize allah rahatlık versin öpüyorum sizi

iyi geceler canım..listeye yardımlarından dolayı teşekkür ederizz..Allah sana da rahatlık versin..bizde öpüyoruzzz fıstığım..

Valla tatlım dr. genel kanısı bu, gerçi bizim aile dr. 36 saat yaşar demişti ama genel kanı o dediğim gibi... ama her gece de olmuyor işte, spermlerin olgunlaşıp kaliteli hale gelmeleri de gerekiyor...
şimdi kuppe de sperm var, 36 saat yaşadığını farz edelim üzerinden 24 saat geçti, 12 saati daha var spermlerin dayanması için, yarın akşam birlikte olurlarsa gece 00.00 baz alıyorum arada sadece 12 saat boş geçmiş oluyor, öğlen 12:00 / 00.00 arası, yarın yumurtası yarın çatlamış bile olsa ki testini tekrar yapıcak eğer açık çıkarsa yumurtlamış ama koyu çıkarsa yumurtlayacak anlamına geliyor, açık çıkarsa akşam eşi geldi mi vakit kaybetmeden birlikte olurlar, koyu çıkarsa gece birlikte olurlar, böylelikle yumurtayla spermlerin buluşma olasılığı arttırılır... Gözünü seveyim bu testlerin ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…