- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #10.461
kızlar birazdan size ovulasyon testi ekliycem, bende gülen surat çıkanlar vardı, onlar geçen ay bitti..çubuk gibi olanlarla yaptım..yorumlayın sizce yumurtluyor muyum ben ya..bu test doğru sonuç veriyor mudur?Eki Görüntüle 332952
ee şimdi ne yapcam ben regenim..dün gece çalışma olduu..bu gecede mi olsa ki..ayyyyyyyyy keşke digital ovulasyon testlerinin hepsini kullanmasaydım yaaa..offffffff kurt düştü içime şimdi
Kuppem bu testler güzel sonuc veriyor. Bende azrada örnekleriz. Ben resmi yakınlastıramadıgımdan göremedim ama iki cizgi esit olmalı.
canımm ikisi de hemen hemen aynı renkte, yani ikinci çizgi de o kadar net gözüküyo ki..şaştımm ne yapsam ki haha
asklarr benım hıc uykum yokk .. kocamda yok off :2:
Beyazgala cıkar bacım. Gönlün rahat olsun. Ufak olur ama cıkar.
Regenım biraz genis oldu o yüzden kaydırma cubugu cıkıyor sanırım.ben tlfda sonuc satırını görmüyom. Tamamen pc ekranı ile alakalı.
ee şimdi ne yapcam ben regenim..dün gece çalışma olduu..bu gecede mi olsa ki..ayyyyyyyyy keşke digital ovulasyon testlerinin hepsini kullanmasaydım yaaa..offffffff kurt düştü içime şimdi
Özür dilerim tatlım, geçmişe döndüm gördüm, inşallah canım yaa inan negatif görmek istemiyorum bu ay, nedendir bilmem içimde çoook fazla umut var, inşallah Rab'bim bu ay hayırlı ve sağlıklı evlatlar sahibi olmamıza izin verir...
Tatlım bu haliyle testin gayet iyi neredeyse aynı koyulukta renkler, bu da 36 saat içinde yumurtlayacağın anlamına geliyor, şimdi şöyle özetliyeyim...
1- dün gece birlikte oldunuz, vücudunaa sperm var = 72 saate kadar yaşıyorlar içinde.
2- yumurta çatladıktan sonra 12 saat yaşıyor vücutta.
Bunların doğrultusunda bence yarın birlikte olsanız daha sağlıklı olur gibime geliyor...
Özür dilerim tatlım, geçmişe döndüm gördüm, inşallah canım yaa inan negatif görmek istemiyorum bu ay, nedendir bilmem içimde çoook fazla umut var, inşallah Rab'bim bu ay hayırlı ve sağlıklı evlatlar sahibi olmamıza izin verir...
Tatlım bu haliyle testin gayet iyi neredeyse aynı koyulukta renkler, bu da 36 saat içinde yumurtlayacağın anlamına geliyor, şimdi şöyle özetliyeyim...
1- dün gece birlikte oldunuz, vücudunaa sperm var = 72 saate kadar yaşıyorlar içinde.
2- yumurta çatladıktan sonra 12 saat yaşıyor vücutta.
Bunların doğrultusunda bence yarın birlikte olsanız daha sağlıklı olur gibime geliyor...
bakalım regenimmm eşim uyudu bilee..uyandırırsam bu yüzden çok komik olcak
bu resim sanki daha net..
Eki Görüntüle 332953
haklısın canımmm..çok mantıklı..hem yarında test yapiim bakalım, o testin sonucu ne çıkacak..bu ay güzel yumurtluyorum, çünkü hep kıvamlı akıntı geliyor..hamile kaldığım ayda öyle olmuştu..Allahım inşallah yine yüzümü güldürür ya..hepimizinkini güldürsün yüce yaradan..
iyi geceler kızlar hepinize allah rahatlık versin öpüyorum sizi
yok kuzum yaaa 72 saate kadar felan yasamiyo inan banaöyle olsaydi bi ara tutardi :44::44::44:
evet canim daha net.. ben pozitif olarak degerlendirirdim bunu.. ee sabah erkenden uyandirya ama ben olsam sokulurdum.. bak sonra keske demezsin vakit varken henüz bi sansini dene...
yok kuzum yaaa 72 saate kadar felan yasamiyo inan banaöyle olsaydi bi ara tutardi :44::44::44:
evet canim daha net.. ben pozitif olarak degerlendirirdim bunu.. ee sabah erkenden uyandirya ama ben olsam sokulurdum.. bak sonra keske demezsin vakit varken henüz bi sansini dene...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?