2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

Ben geldim canlarımmm...

Bulutcum gebelik haftası sattan hesaplanır. Ben tahmini 24 aralık olarak alıyorum.pazartesi üstten muayenem var bebisimi görcem.insallah o zaman bana bebegin vaktinide söyleyecek. Senin kontrollerin ne zaman?

Beyazgalacım cok güzel artmıs degerin? Keseyi ne gün görceksiniz?
Hcg 3000lerdeyken kese alttan muayenede görünüyor kuzucum. Yani ben böyle bilmislik olsun diye yazmıyorum ama dayanamıyorum diyesim geliyor

Regencim napıyorsun? Kırmızılardan ne haber. Canım ben gene tlfdayım.kızların bilgisini alsana

Canım inşallah bebişini hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın

Amin canım inşallah, Rab'bimin izniyle inşallah hepimiz hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alıp büyütebiliriz evlatlarımızı canım...

gel sohbet edelim en azindan biraz kafan dagilir

olabilir bak inu düsünmemistim

hoşbulduk canım amin inşallah sağlıkla bütün isteyen herkese nasip eder

Amin kızlar inşallah, inşallah Rab'bim hepimizin dualarını kabul eder... Sağlıkla mutlulukla kucağımıza alıp hayırlı evlatlar olarak büyütürüz...

Aaaa kızlar vallahi günahımı alıyorsunuz, ben siteye girdim mi ilk önce geçmişi okuyom cevaplarımı topluyom, sonra şöööyle heybetli ve güçlü bir giriş yapıyom, ayyy kocca bir sayfa msj cevap verdim tatlılarım yaaa anca yazıyom kızlar parmaklar çalışıyor çene değil... [/QUOTE]

heheheee... ben de zaten takilmak icin demistim canim.. benim her zamanki sakalarim iste... degerin artmis hem de kaca katlamis.. cok sevindim ya masallah

haberim var tatlim.. diger tarafta da söylemissin dualarim seninle ama pek gelmiyorsun buraya üzülüyorum

amaann hiicc ne olsun yaa hep ayni seyler istee [/QUOTE]

Canımm benim biliyom kız, ayy şeker şey yerim kız ben seni, bıcırık... Sağ ol canım, gerçekten şükürler olsun Rab'bime şimdilik iyi gidiyor gibi, inşallah Rab'bim bize bağışlar hayırlısıyla, sağlıkla devam eder hamileliğim

merhaba arkadaslar nasılsınız :)

İyiyiz tatlım sen nasılsın, derinimiz nasıl bakalım???

Ohhh 41 kere maşallah beyazgalacimuza ve kuzusuna:) valla bende bu degisiklik yok:))) gezdik eşimle, geldik evimize:) bur arkadasımız gelicek caya onu bekliyoruz biz

Allah razı olsun canım benim... Ohhh miss ne güzel yapmışsınız valla, keyifli bir akşam dilerim misafirlerinizle...

hayatım ınsallah bebısını tez zamanda hayırlısı ıle dogurursun hepımız de öylee

biliyorum canim ya iste o yüzden diyorum.. hadi var mi fikri olan??? yine bi kizlar aksami yapalim eskisi gibi...
enn yaratıcı olan sensın regen konu beklıyoruzz

tebrikler regentoşum aynen öyle olduuuuuuubüşracım ve zeynepcim çokkkk sağolun güzel dilekleriniz içinnnnn

ketenhelvacım, Rab'bim yar ve yardımcınız olsun, inşallah gönlünüzün muradına kavuşursunuz müjdeli haberini paylaşırsın bizimle, dualarımız seninle...

Dr.uma sordum canım, kısmetse bu değil haftaya salı yani 10gün sonra ultrasonda bakacak inşallah Rab'bim izin verir keseyide kalp atışlarınıda görebiliriz hayırlısıyla...

Tatlım iyi ki konuyu açtın da hatırladım bende benim 4 ocak adetimin başlangıç tarihi, 16 ocakta aşılamamın yapıldığı tarih sence benim hamilelik kaçıncı hafta ve günde oluyor... :44:

heheheee... ben de zaten takilmak icin demistim canim.. benim her zamanki sakalarim iste... degerin artmis hem de kaca katlamis.. cok sevindim ya masallah

haberim var tatlim.. diger tarafta da söylemissin dualarim seninle ama pek gelmiyorsun buraya üzülüyorum

amaann hiicc ne olsun yaa hep ayni seyler istee [/QUOTE]

Canımm benim biliyom kız, ayy şeker şey yerim kız ben seni, bıcırık... Sağ ol canım, gerçekten şükürler olsun Rab'bime şimdilik iyi gidiyor gibi, inşallah Rab'bim bize bağışlar hayırlısıyla, sağlıkla devam eder hamileliğim

İyiyiz tatlım sen nasılsın, derinimiz nasıl bakalım???

Allah razı olsun canım benim... Ohhh miss ne güzel yapmışsınız valla, keyifli bir akşam dilerim misafirlerinizle... [/QUOTE]canım ıyıyız valla.. gecınıp gıdıyoruzz ... ayy beyazgalam kola ıcesım geldii

Ay olabilir hiç öyle düşünmemiştim

tebrikler regentoşum aynen öyle olduuuuuuubüşracım ve zeynepcim çokkkk sağolun güzel dilekleriniz içinnnnn

eee az cok taniyoruz birbirimizi artik

Ben aranıza yeni katıldığım için bilemiyorum,sen öncü ol istersen

heheheeee ihale bana kaldi hadi burclardan konusalim.. olur mu???

tatlım inşallah hepimiz... sende bende gebe olan tüm arkadaşlarım ve kalmaya çalışan arkadaşlarım hepimiz alalım kucağımıza yavrumuzu inşallah

canım şimdi sen 4 ocaktan alacaksın hesabının. bu hesaba göre 40 haftada doğum olacak. eğer 16 ocaktan hesap yapacam dersen 38 hafta baz alacaksın ama drlar falan hep sattan alıyorlar. sadece bazı makalelerde yum.gününü baz alıyor..

yani şuan 3+4desin sanırım. netten bakarsan daha güzel çıkarır

bebegım ben ıkızler burcuyum ama burcumun ozellıklerını hıc tasımıyorummm ... dengesız degılım ama cok agresıfım. ıkızler burcu cınsellık konusunda cok azgındır ama ben degılım ..ayrıca cıft karakterlı degılım adamına gore davranırım .. ıkızler burcu tek gcelık ılıskılere cok meraklıdır . ama ben sevdımmi ölümüne bağlanırım ( tabiiiiii) ne bilimm işte ben boleyımmmm

vaayy... ne güzel canimcim.. ben de akrep burcuyum.. valla bi cok özelligi bende mevcut.. hatta belki de hepsi ve cok seviyorum burcumu...

vaayy... ne güzel canimcim.. ben de akrep burcuyum.. valla bi cok özelligi bende mevcut.. hatta belki de hepsi ve cok seviyorum burcumu...
benım kocam dA AKrep burcuu cok ıyı anlasırız kocamla :) yerım onun canlarını mandıra öküzüm benımmmmmmm....
eee kizlar hepiniz bi anda anlasarak mi kayboldunuz ne??
kız kımse yok ortalıkta regenım nerde bunlarr aaaaa:)

Çok sağ ol tatlım cadım, e öğrenicez artık bunları yavaş yavaş dimi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…