- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #10.921
Canlarım benim Rab'bime şükür şu an için çok güzel gelişmeler, sizleri bekletmek, cevap vermemek assslaaaaaa mümkün değillll, tesimin sonucunu yazdım ama gözden kaçtı sanırım 135,8...
Sizler nasılsınız bakalım, nasıl keyifler???
merhaba arkadaslar nasılsınız :)
yok bebegım yok kociş ıste .. derin göbişimde tepişip duruyo senden ne haber :) durum neBiz iyiyiz seni sormalı Zeynep, bize guzel haberler var mı:)??
yok bebegım yok kociş ıste .. derin göbişimde tepişip duruyo senden ne haber :) durum ne
rabbim bebegını tez zamanda kucagına versın ınsallah herkese de sana da .. bız 15 haftalık olduk su an .. cınsıyetımızı 12. haftada gosterdık . gayet guzel gıdıyor hersey masallah .. senınde tez zamanda mujdelerını beklıyoruzAaaa bundan guzel haber olur mü:) tepis derin ohhhhh:) valla yok ben de tepisen eden bı bebiş, çalışıyoruz canimcim 2.ay bu.siz nasilsiniz bebişin kaçıncı ayda?
merhaba arkadaslar nasılsınız :)
regentoşummm çok heyecanlıyım yeminle çok dua edin bana
canım galıba yarın beklenen adet gunun .. ınsallah gelmezde sende bıze guzel haberler verırsınnnnregentoşummm çok heyecanlıyım yeminle çok dua edin bana
prenses ve anneannesıyle sosyete pazarına gıttık yedık ıctık geldıkiyidir fistigim ne olsun iste sohbet muhabbetminik prenses nasil bakalim??
canım galıba yarın beklenen adet gunun .. ınsallah gelmezde sende bıze guzel haberler verırsınnnn
canım galıba yarın beklenen adet gunun .. ınsallah gelmezde sende bıze guzel haberler verırsınnnn
canım ben tüp bebek yaptırıyorum tedaviye başladık çok dua edin bana rgentoşum tatlım işşallah yüzüm gülecek burda hamişimmmmmdiye bağırıcammmmm
prenses ve anneannesıyle sosyete pazarına gıttık yedık ıctık geldıkdoymak bılmıyoruzzzz
canım ben tüp bebek yaptırıyorum tedaviye başladık çok dua edin bana rgentoşum tatlım işşallah yüzüm gülecek burda hamişimmmmmdiye bağırıcammmmm
Dualarım seninle inşallah istediğin sonucu alırsın sağlıklı sıhhatli bebişin olur
hadı bakalım gorusuruz bebegımAminnnnn Zeynepcim inşallah hayirlisiyla yasarız bizlerde bu duyguyukizlarrr misafirimiz geldi ben kaçar:)))
ınsallah bı tanem ınsallahcanım ben tüp bebek yaptırıyorum tedaviye başladık çok dua edin bana rgentoşum tatlım işşallah yüzüm gülecek burda hamişimmmmmdiye bağırıcammmmm
aslen nerelısın hayatımm _insallllaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhh canim benim.. seni de yazaylim listeye hamile diye kocaman harflerleee insallahh
oh oh yarasin kuzucum.. en güzelini yapmissiniz.. tr'ye bi adim atayim zaten yapacagim ilk sosyete pazarina gitmek olcak yaa... cok özledim
çoook sağol tatlım ay aminn regentoşum benim darısı tüm isteyenlerin başına
kizlar hazir kalabaligiz bi konu acip da kafa dagitalim mi??? ne dersiniz??? malum su an aramizdaki bazi arkadaslar icin vakit gecmek bilmiyorkeza benim icin de öyle var mi bi fikri olan???
Ben regentoş değilim canım buşratoşumAy çok tatlısın ya İnşallah bu yıl bize uğurlu gelir ve hepimiz hamiş kalırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?