2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

Çooooook haklısınız kızlar, Rab'bim her daim hakkımızda hayırlısını nasip etsin... Rab'bimin izniyle hayırlı ve sağlıklı evlatlara sahip olmakta çok önemli, iyi anne baba olabilmekte çooook önemli... Ben burada bile bazen saçmaladığımı düşünüyor olabilirsiniz bu kızın duaları bitmek bilmiyor diye ama inanın nasıl dua etsem nasıl dile getirsem bilemiyorum ve ne söylesem azdır diyorum, o yüzden dilim döndüğünce gönlümden geçen bütü güzel duygularla dua etmeye çalışıyorum ve yine söylicem... Rab'bim sana emanetiz, sana teslimiz, inşallah evlat sahibi olmak için hakkımızda ki hayırlı zamandayızdır, sen bize hayırlı, sağlıklı, kalbinde imanı ve vicdanı olan evlatlar nasip et, onları hayırlı insanlar olarak yetiştirmemize izin ver Rab'bim... Amin...

Rica ederim tatlım ne demek, en ufak bir yardımım olabildiyse ne mutlu bana, burada ki herkes birbirini sıkıntılarını anlıyor, inşallah herşey gönlüne göre olur... Biz t.bebek denedik kimsenin haberi yoktu iyiki de söylememişik zira tutunma olmadı, yalnız sen ve eşin bil yeter, içinde çok mu şey birikti konuşmak rahatlamak mı istiyorsun çünkü insan biriyle konuşmayı arıyor, biz buradayız, biz birbirimizin halinden anlıyoruz... Bugün bana nil hanımı tavsiye eden arkadaşımla konuştum yaklaşık 8 sene önce falan nil hanım çoook yoğunmuş, her 5 dk. bir randevu veriyorlarmış, belki sana gelen duyumlar bunlar olabilir ama şuan öyle değil, beklemeyin tatlım zaten hemen olacak diye bişi yok bunu moralini bozmak için demiyorum sakın yanlış anlama, sadece şunu bil hakkınızda ki hayırlı zaman gelene kadar olmuyor, geçen dr. bir bayanla karşılaştım 2,5-3 aylık evliymiş ilk ay hamile kalmış, onun nasibi oymuş evlat sahibi olmak için, o yüzden hep diyorum gençlere vücudunuz gençken sakın ertelemeyin, bırakın akışına Rab'bim kararlaştırdıysa olur zaten vakti değilse istesende olmaz, onun illa hayırlı olan vakti zamanı gelecek...

Merhaba kızlar siztemize, topiğimize hoş geldiniz, maşallah Allah nazardan saklasın sizleri yalnız değil meleklerinizle beraber gelmişsiniz... İnşallah sağlıkla kucağınıza alıp, büyütmek nasip olur... kendinize iyi bakın Allah'ıma emanet olun...

Son düzenleme:
Merhaba kızlar siztemize, topiğimize hoş geldiniz, maşallah Allah nazardan saklasın sizleri yalnız değil meleklerinizle beraber gelmişsiniz... İnşallah sağlıkla kucağınıza alıp, büyütmek nasip olur... kendinize iyi bakın Allah'ıma emanet olun... [/QUOTE]

Hoşbuldum. İnşallah cümlemiz bebişlerimizi sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız

Son düzenleme:
[

Merhaba kızlar siztemize, topiğimize hoş geldiniz, maşallah Allah nazardan saklasın sizleri yalnız değil meleklerinizle beraber gelmişsiniz... İnşallah sağlıkla kucağınıza alıp, büyütmek nasip olur... kendinize iyi bakın Allah'ıma emanet olun... [/QUOTE]

hoşbulduk canım amin inşallah sağlıkla bütün isteyen herkese nasip eder

beyazgalacım iyi geceler.. yarın testide tekrarlayacaksınız değilmi.. bize sonuçları yaz emi.. görüşürüz...

bende 2 parça ütü yapıcam kızlar...

Tatlım cadım, evet bitanem bugün testimi tekrarladım veeeeeeeeeeeeeeeee sonuç 135,8...

Rab'bim hayırlısıyla bize bağışlar inşallah, Allah'ıma emanetiz, Rab'bim hayırlı ve sağlıklı evlatlara sahip olmayı nasip eder inşallah, inşallah hayırlı evlatlar olarak yetiştirmemize izin verir yüce Rab'bim... Amin...

Hoşbuldum. İnşallah cümlemiz bebişlerimizi sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız[/QUOTE]

hoşbulduk canım amin inşallah sağlıkla bütün isteyen herkese nasip eder[/QUOTE]

Amin kızlar inşallah, inşallah Rab'bim hepimizin dualarını kabul eder... Sağlıkla mutlulukla kucağımıza alıp hayırlı evlatlar olarak büyütürüz...

beyazgalaaa naptin bugün bakalimmm???

Evett bayazgala haberler sende ☺☺

bak yaa... bizi meraklandircak ya, hic cevap veriyor mu?? kisssss merak ettik valla...

Aaaa kızlar vallahi günahımı alıyorsunuz, ben siteye girdim mi ilk önce geçmişi okuyom cevaplarımı topluyom, sonra şöööyle heybetli ve güçlü bir giriş yapıyom, ayyy kocca bir sayfa msj cevap verdim tatlılarım yaaa anca yazıyom kızlar parmaklar çalışıyor çene değil...

Canlarım benim Rab'bime şükür şu an için çok güzel gelişmeler, sizleri bekletmek, cevap vermemek assslaaaaaa mümkün değillll, tesimin sonucunu yazdım ama gözden kaçtı sanırım 135,8...

Sizler nasılsınız bakalım, nasıl keyifler???

Canım inşallah bebişini hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın

Ay saatler bile geçmek bilmiyor inan bana,daha koskocaaaaaa 1 gün var

gel sohbet edelim en azindan biraz kafan dagilir

Yorgun düştü annecik bugun sanirim

olabilir bak inu düsünmemistim

Hoşbuldum. İnşallah cümlemiz bebişlerimizi sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız

hoşbulduk canım amin inşallah sağlıkla bütün isteyen herkese nasip eder[/QUOTE]

Amin kızlar inşallah, inşallah Rab'bim hepimizin dualarını kabul eder... Sağlıkla mutlulukla kucağımıza alıp hayırlı evlatlar olarak büyütürüz...

Aaaa kızlar vallahi günahımı alıyorsunuz, ben siteye girdim mi ilk önce geçmişi okuyom cevaplarımı topluyom, sonra şöööyle heybetli ve güçlü bir giriş yapıyom, ayyy kocca bir sayfa msj cevap verdim tatlılarım yaaa anca yazıyom kızlar parmaklar çalışıyor çene değil... [/QUOTE]

heheheee... ben de zaten takilmak icin demistim canim.. benim her zamanki sakalarim iste... degerin artmis hem de kaca katlamis.. cok sevindim ya masallah

biz bşladık tüp bebeğeeeee zuzummm

haberim var tatlim.. diger tarafta da söylemissin dualarim seninle ama pek gelmiyorsun buraya üzülüyorum

amaann hiicc ne olsun yaa hep ayni seyler istee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…