- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #10.901
öncelikle hoşgeldin.. değerin çok güzel.. maşallah...
amin inşallahh.. benim sat yok canım geç döllenme oldugundan
benimde dr 5 haftalık diyor eşim askerde dedim dr 6-7 ocakta birliktedik dedim 5 hafta olurmu dedim adet günü önemli dedi bilmiyorum inş sağlıkla olur ben 1 düşük yaşadım çünkü şimdi biraz korku var
öncelikle hoşgeldin.. değerin çok güzel.. maşallah...
amin inşallahh.. benim sat yok canım geç döllenme oldugundan
benimde dr 5 haftalık diyor eşim askerde dedim dr 6-7 ocakta birliktedik dedim 5 hafta olurmu dedim adet günü önemli dedi bilmiyorum inş sağlıkla olur ben 1 düşük yaşadım çünkü şimdi biraz korku var
Canım inşallah hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın
Beyazgalacim aynen bende etrafimda cok rastliyorum
Gecen bi ablanin oglu 3yasindayken beyninde timor cikiyor ve ameliyat oluyor ve biraz ozurlu kaliyor daha sonra suan 14yasinda cocuk yine beyninde 3tane baloncuk seklinde tamda uyku yerinde cikiyor cocuk uyuyamiyor. Hastahaneye gittigimizde en agir ilaclar verilmis ve yavas yavas uyutmaya calisiyorlar ama cocuk cok bitkin saclari dokulmus baygin bakislari var ve gozlerini bile kirpmiyor.
Allahim bikere daha sukrettim halime ve sahip olduklarim butun nimetlerime karsilik. O gunde adet oldum 4gun gecikme sonunda ama uzulmedim cunku bizler saglikli hayirli evlatlar istedigimiz icin demek vakti zamani var daha
Cok sukur Rabbimin verdiklerine ve vereceklerine hamd olsun
ya sorma tatlimtamam diyoruz kiz olsun erkek olsun diye ama neler var neler yaa.... Allahim iyisini versin ya.. saglikli hayirli olsun.. hani derlerya erkektir yapar eder kiz cocugu mazlum olur diye, ya neler duyuyorum artik diyorum Allahim kiz da versen erkek de versen hayirlsini ver diye.. baksana kiz cocugu annesinin nazli kizi, 3oglanin ardina gelmis tek kiz.. ama neler yapmis daha 18inde hapse girmis ayy... her seyin hayirlisi olsun
Anne baba olmakta kolay değil regencim, çok büyük sorumluk , ebeveynlerin yaptıkları veya yapmadıkları şeyler böyle sonuçlar doğurabiliyor. Özellikle anne faktörü çocuk üzerinde büyük bir etken baba işe gidiyor,yoğun çalışıyor bütün her şey anne de,boşuna denmemiş cennet annelerin ayaaklarının altında diye:)
canım 100 tane mesajım olmadığı için özel mesajı kullanamıyormuşum o yüzden teşekkür dileklerimi burdan sunmam gerekiyor
ÖNcelkle canım, yaa ellerine sağlık, emeğine sağlık, çok saol ne kadar güzel her şeyi yazmış beni bilgilendirmişsin. Ayy kıyamam sana:) Emeklerini boşa çıkartmıcam arkadaşım :) Belki şuan sen benim kaderimi değiştiricek kişisindir tatlım,bu kadar önemsedin bilgilendirdin;aracı oldun çook çoook teşekkür ederim. Biz birde ailelere hiç soylemedik bebiş planımızı, alttan alttan çalışmalarımızı yürütüyoruz:)) bir tek ablama söyledim ondan da bilgiler alıyorum tecrübesinden faydalanıyorum: ) ne kadar çok kişi bilirse o kadar stres olunuyor bence sürekli bir soru yağmuru ,uğraşamam valla:) e bide insanların gereksiz yorumlarıda olabilir ,erken değilmi biraz daha bekleyin gibi falan,akıl vermeye çalışanlar çıkar elbet,biz eşimle kararını verdik bana yeter,Allah da nasip ederse bakalım artık:) 9.ayımız evlilikte hep diyordum 2.sene ancak yaparım diye ama hhiç ertelemeye gerek yok :)
Herkese slmAslında koşa koşa gelmiştim ama maşaallah müşterilerden bir türlü pc başına oturamadım Bu arada sabah testi aldım ve yaptım 2. çizgi çok hafif belli oldu resminide yüklicem acaba hamile miyim
merhaba arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım ben geçen ay 24 de adet olmuştum bu ay 23 beta hcg testi yaptırdım 71.78 çıktı doktorum 2 gün sonra tekrar istedi 25 tekrar yaptırdım 185 çıktı sizce iyimi
Canimm valla yazarken aklıma geldi ,şöyle yapiyim sana özel kocaman bir öpücük gönderiyorum olur munasilsin canim??? benim icin söylicen bir sey yok mu???
Canimm valla yazarken aklıma geldi ,şöyle yapiyim sana özel kocaman bir öpücük gönderiyorum olur mu

Canım ya telim çok bulanık çekiyor,bu sefer psikolojik değil gerçekten gördümAma pazartesi inşallah kan testi yaptıracağım o zaman kesin olacak
beyazgalaaa naptin bugün bakalimmm???
Evett bayazgala haberler sende ☺☺
beyazgalacım iyi geceler.. yarın testide tekrarlayacaksınız değilmi.. bize sonuçları yaz emi.. görüşürüz...
bende 2 parça ütü yapıcam kızlar...
tamam canim bize de haber verirsin artik... gel pazartesi geeelllll
bak yaa... bizi meraklandircak ya, hic cevap veriyor mu??kisssss merak ettik valla...
Merhaba kızlar siztemize, topiğimize hoş geldiniz, maşallah Allah nazardan saklasın sizleri yalnız değil meleklerinizle beraber gelmişsiniz... İnşallah sağlıkla kucağınıza alıp, büyütmek nasip olur... kendinize iyi bakın Allah'ıma emanet olun...
[
Merhaba kızlar siztemize, topiğimize hoş geldiniz, maşallah Allah nazardan saklasın sizleri yalnız değil meleklerinizle beraber gelmişsiniz... İnşallah sağlıkla kucağınıza alıp, büyütmek nasip olur... kendinize iyi bakın Allah'ıma emanet olun...
beyazgalaaa naptin bugün bakalimmm???
Evett bayazgala haberler sende ☺☺
bak yaa... bizi meraklandircak ya, hic cevap veriyor mu??kisssss merak ettik valla...
Canlarım benim Rab'bime şükür şu an için çok güzel gelişmeler, sizleri bekletmek, cevap vermemek assslaaaaaa mümkün değillll, tesimin sonucunu yazdım ama gözden kaçtı sanırım 135,8...
Sizler nasılsınız bakalım, nasıl keyifler???
Ay saatler bile geçmek bilmiyor inan bana,daha koskocaaaaaa 1 gün var
Yorgun düştü annecik bugun sanirim
Hoşbuldum. İnşallah cümlemiz bebişlerimizi sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız
biz bşladık tüp bebeğeeeee zuzummm
Canlarım benim Rab'bime şükür şu an için çok güzel gelişmeler, sizleri bekletmek, cevap vermemek assslaaaaaa mümkün değillll, tesimin sonucunu yazdım ama gözden kaçtı sanırım 135,8...
Sizler nasılsınız bakalım, nasıl keyifler???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?