ezgicim emre bey size tedavi uyguladimi? merkeze geldiginizde esinizden test filan istedilermi bana anlatirmisin simdiden bilgilenmek istiyorum
AYŞECİM PARDON DÜZELTMİŞŞİN TARİHİ TOPCİĞİN SONUNU OKUMADAN YORUM YAPTIM.
AYYY KIZLAR DÜN BEBİŞLERİ GÖRDÜM BİRİ TAM GÜNÜNDE 8+3 185 OLMUŞ,ÖTEKİ 8+5 İKİ GÜN İLERİ YARAMAZ 206 OLMUŞ,,ÇOK GÜZELDİ KALPLERİ ÇOK DÜZENLİ ATIYOR DEDİ DOKTOR,BİDE KOL BACAK TOMURCULARI VARMIŞ,HAREKETTE VAR DEDİ.O ANIN BİTMESİNİ HİÇ İSTEMİYOR İNSAN,DÜŞÜNÜYORUM VE AKLIM ALMIYOR BU GÜNLERİDE GÖRDÜK ALLAHIMA BİNLERCE ŞÜKÜRLER OLSUN....
AYYY KIZLAR DÜN BEBİŞLERİ GÖRDÜM BİRİ TAM GÜNÜNDE 8+3 185 OLMUŞ,ÖTEKİ 8+5 İKİ GÜN İLERİ YARAMAZ 206 OLMUŞ,,ÇOK GÜZELDİ KALPLERİ ÇOK DÜZENLİ ATIYOR DEDİ DOKTOR,BİDE KOL BACAK TOMURCULARI VARMIŞ,HAREKETTE VAR DEDİ.O ANIN BİTMESİNİ HİÇ İSTEMİYOR İNSAN,DÜŞÜNÜYORUM VE AKLIM ALMIYOR BU GÜNLERİDE GÖRDÜK ALLAHIMA BİNLERCE ŞÜKÜRLER OLSUN....
yaa di mii gördükçe benim de hep ağlayasım geliyor Rabbim ne kadar büyük.. o 2.5cmlik can nasıl da çırpınıp kımıldıyor... offf yaa kızlar benim sinirlerim çok bozuk doktor da demişti ilk üç ay sinirlerin de altüst olacak diye ama ota ...ka ağlıyorum sinirden de çatlıycak gibiyim.. bugün markette semizotu bulamadım diye neredeyse ağlayacaktım :))) siz ne alemdesiniz?? haa doktor bol bol yeşil mercimek ve semizotu ye dedi çok faydalıymış siz de yiyin mutlaka..
ayşecim hayırdır sen bu saatte uykucu babayla değilsin:)
hiç sorma 3 ay değil sonuna kadar gidiyo bu duygusallık..
yaa uyudum bütün gün şimdi de yok gelmiyor sabah da kalkamam haliyle offf((
bacım çalışıyorrsan zor bi durum ama calışmıyorsan boşver yat gitsin
İSİM------SAT-----------BDT---------CİNSİYET-------İSİM
1)Ayse_Url--24.04.11-----30.01.2012------??------------??
2)Ezgi0312--04.05.11-----08.02.2012----??------------?? İKİİİİİZ
3)sblnht----11.05.11-----15.02.2012-----??-----------??
4)ayyben---02.05.11-----06.02.2012-----??-----------??
5)panadol---05.05.11-----05.02.2012-----??-----------??
yok anacım çalışıyorum üstelik raporum da bitti.. ve şu an işteyim((
geçmiş olsun o korkularımız sağlıkla doğuruncaya kadar bitmez hiç.. ama herkes ilk 3 ay kanama normal diyor.. bununla geçmiş olsun..Selam kızlar listeye baktımda ne kadar yakın dogum tarihlerimiz saglıklı kucagımıza alalımda benimde kanamam oldu çok korktum acile gittim dr. olabilir dedi dikkat et dedi korkularla yaşıyorum anlıyacagınız...
canım tebrik ederim.Allah kucağına almayıda nasip etsin.birşey sorucam 185 dediğin 1cm 85 milimmi?
yaa di mii gördükçe benim de hep ağlayasım geliyor Rabbim ne kadar büyük.. o 2.5cmlik can nasıl da çırpınıp kımıldıyor... offf yaa kızlar benim sinirlerim çok bozuk doktor da demişti ilk üç ay sinirlerin de altüst olacak diye ama ota ...ka ağlıyorum sinirden de çatlıycak gibiyim.. bugün markette semizotu bulamadım diye neredeyse ağlayacaktım :))) siz ne alemdesiniz?? haa doktor bol bol yeşil mercimek ve semizotu ye dedi çok faydalıymış siz de yiyin mutlaka..
Maşallah bebişlere buyusunler sağlıkla tek kesenın içinde seninkiler dimi canım plesentelarıdamı tek ki acaba bu ıkızlerinde bı suru çeşidi varmış hep aralarında fark olurmuş benımkılerınınde arasında 2mm vardı en son gıttığımde bırı koca boğazlı oluyo galıba
amin cnm seninkilerde,ben onu doktora sordum tuhaf tuhaf baktı yüzüme çok bilmişleri sevmezler ya bazı doktorlar öyle bi ifade takındı.bişey gözükmüyor şu anda dedi,ayrı amniyon kesesi falan yani sizinkiler tek yumurta ikiz tek plasenta olur dedi,12 haftada anlarız dedi bana bilmiyorum. senin nasılmış nurşin?eğer ayrı olmassa keseleri dahamı riskli dedim,yo sadece birbirlerine temas edip oynarlar dedi,,internet riskli diyordu ama vardır bi bildiği doktorun..
çok sağol senacım,amin cümlemize doya doya koklamaya izin versin allahım.evet canım 1cm 85 mm demekmiş zaten bu haftanın sonunda 2cm olması gerekiyormuş 3 günde olur herhalde öteki kuzucuk geçmiş 2cm, bakalım 12.hafta çağırdı doktorum çok var çok kapanıcakmı bakalım aradaki fark merak ediyorum..
geçmiş olsun o korkularımız sağlıkla doğuruncaya kadar bitmez hiç.. ama herkes ilk 3 ay kanama normal diyor.. bununla geçmiş olsun..
çok üzgünüm bugün yakın bir aile dostumuz eylülde doğum yapacaktı daha ctesi beraberdik herşey çok iyiydi ama dün gece bebeğin hareketini hiç hissetmemiş bugün sabahtan hastanye gidince bebeğini kaybettiğini öğrenmiş.. suni sancıyla doğum yaptırmışlar.. Allahım hiç birimize taşıyamayacağımız yük yükleme bizleri evlatlarımızla sınama yarabbim...
Suleyman bey alem adam ben de hastaların bılmesı zor olan bışey soylediğimde senle işimiz var demişti kafa karıştıracak şeyler söylemıyo aslında bızım ıyılığımız için ama ben dıdıkçı olduğumiçin rahat edemem ılla öğrencem benım ıkı kese tek plesentaymış senın tekyumurta ıkız olduğu ıçın hersey tek demek benımkı enteresan olan oda bölunduğu gunle alakalıymış hhakımızda hayırlısı olsun rısklıyız sonuçta ama allhın dediği olur
Kayın valıdene sarmada haklısın gıbıme geldı bende saracak adam olmayınca başka eşime sarıyom arada ıdare ettısınler artık napalım 3 canlıyız
Şikayetin varmı kan testlerı falan yaptırdınmı rahım boyunu sor özellıkle suloya napıcan der ama sor sen
Slm canım Süleyman beye devam ediyormusun ilgi azalıyor dimi hamile kaldıktan sonra arıyorum üst üste zor ulaşılıyor nede olsa işleri bitiyor ama çok memun kaldık tedavi boyunca doktorumdan o yönü ayrı..
Yok canım bıraktım gebe takibinden pek hoşlanmıyorlar sanırım yada ben memnun kalmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?