maşallahhhhhAllahım nazardan korusun inşallah...darısı da herkeslerin,hepimizin başına olsun,amin:)
ayy valla bebişle meşgul olmaktan değilde çok feci bulantılarım var gün boyu sabah filan değil yani sabah öğle akşam yatsı sürekli kusuyorum midemde bişey durmuyo bugün kontrolüm var neden bu kadar çok sıkıntım var merak ediyorum inşallah kötü bişey yoktur 2 haftadır mahvoldum resmen.
gerçekten liste yapsak çok güzel olur herkes bilgilerini yazsın ayşecim yapıcak galiba .
eğer isterseniz ben yaparım liste sat beklenen doğum tarihi belli oldukça da cinsiyet ve isim yazarız bilgilerinizi verirseniz yaparım ben..
İSİM------SAT--------BDT-------CİNSİYET-------İSİM
1)Ayse_Url--24.04.11---30.02.12-----??-------------??
2)Ezgi0312--04.02.11---08.02.2012---??------------?? İKİİİİİZ
Ayşecigim sizin sat' lar dogrumu yazılan beklenen dogum tarihleriniz daha erken çıkması gerekiyor hesapta benim 5 mayıs sat BDT şubatın başı çıkıyor...
Canım bunlarınm hepisi geçecek sabırlı olalım yıllardır istedigimiz bu degilmiydi bulantılarda olsun iyiye gittigi işaretidir:))bu günleri görene kadar neler çektik hepimiz kontrolun nasıl geçti kaçırdıysamda kusura bakma sevgiler
2 tane embriyoyu nerde koydular?? tek konuluyo zannediyordum??
hayırlı olsun inşallah bebeğini kucağına alırsın
İSİM------SAT--------BDT-------CİNSİYET-------İSİM
1)Ayse_Url--24.04.11---30.02.12-----??-------------??
2)Ezgi0312--04.02.11---08.02.2012---??------------?? İKİİİİİZ
kızlar merhaba benimde geçen hafta transferim oldu. 2 tane embryo yerleştirildi ayın 9 'u test günüm inşallah güzel haberler alır bende aranıza katılırım. Allahım inşallah bebişlerinizi kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin......benim için dua edin güzel haberler alayım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?