2012 yılının ilk aylarında tüp bebekleriyle buluşacak anneler neler yaşıcazz........

merhaba arkadaşlar,
sanırım aranızda en taze anne adayı ben oluyorum henüz 5 haftalığız daha
benim 10. gün değerim 217 18. gün değerim 4473,19 ikiz olma ihtimali varmı arkadaşlar...

nurşin valla ben yeni başladığım doktora sordum bunları,süleyman beye sormak kısmet olmadı en son gittiğimde ikizlerin şokuyla çıktım ordan aptal gibi..ama haklısın hiç bişey anlatmıyor gebelik takibi angarya geliyor sanki onlara ama ben başka yerde devam edicem dedim ama 13 hafta yine çağırdı bizi,,son kez o zaman gideriz herhalde yeni doktorum çok güzel anlatıyor..soğuk bir bayan ama olsun.eksik olan testlerimi yaptırdı toksoplazma tam idrar falan,nefes nefese kalıyorum bazen,bide kabızlık çok canımı sıkıyor duphalac vermişmiydi süleyman bey sanada içsem mi onu acaba ama kıyamıyorumda bebişlere neticede ilaç,kayısı kuru incir yemekten hal oldum,,şişkiklik yapıyor yarım saat tuvalette oturuyorum ıkınmadan,ancak öyle yapabiliyorum ..rahim uzun luğu nedir nurşin ultrason kağıdın da yazıyormu?seninki kaçmiş?

Bende dedim size gelemicem artık az parada değil yani ama karşılığındaki hizmet 150 ye değmiyodu bence tetstleri ben söyledim yaptırmam gereken test yokmu dıye de he şunları yaptırabılırsın dedi ben demesem yıne söylemicekti z.kamıle gıttım 9.haftada yaptırdım bu testler 6. haftada yapılması gerekırdı dediler düşün yani nefes sorunu bende de var troıdlerıne baktır canım benım troıdler düşük çıktı dahılıyeye gıdıyorum şuan kabızlık için dubhalac iş rahat ol o ilacın bı zararı yok kabız olmaktan dahaaz zararsız suleyman bey vermedı ben önceden bılıyorum o ılacı almıştım ıhtıyaçolursa kullanıyorum rahım uzunluğuna gelınce çok önemli ultrasonda yazmaz onun ölçümleri farklı benım serklaj olacak ben önceden 4.5 aylık bebeğimi kaybettim allah bıdaha yaşatmasın bana da kımseyede onun için çok önemli dikkat et

merhaba arkadaşlar ben yeniyim aranızda benim ilk tüp bebek denemem olacak allah izin verirse 18inde tedavim başlıyo çok korkuyorum ve heyecanlıyım.inş herşey yolunda gider:18:

Kızlar merhaba

Allahıma şüğkürler olsun Bende Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.. Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

ah canım allahım korusun çok zor bi durum,sevinçlerimiz yarım kalmaz inşallah,bazen onları kaybedicem diye çok korkuyorum.akşam rüyama bile girmiş,sıkıntıyla uyandım...evet senin serklaj olayını biliyorum bunu niye yapıcaklar sana bide nasıl bir belirti sonucu bu tedaviyi uyguluyorlar.iki doktorumda ölçüm yapalım demedi valla.anlamıyorum ki onlarıda,,belki daha erken benin için şüphe duysa ölçerledi herhalde.bu arada duphalacı içtim valla nurşin korkuyorum bişey olmasın bebişlerime olmaz demi bi arkadaşım içim rahat etsin mi?çok sıkıntım olmasa içmem ama vallahi tuvalet seremoni oldu benim için...

Canım ben dun yeni bi doktora gittim benim çift plesentaymış z.kamıldekıler atmış bi taraflarından yeni doktorum 1 saat muayne etti serklajımıda o yapacak 1 hafta sonra aradıkları belirti 2.trimestır düşükleri benim rahım boyunda kısalma ve açılma var artık hep yatarak gececek allhım yardımcımız olsun tehlikeliyim anlıyacağın ama ınanıyorum bu sefer bararıcaz bebeklerimle ölçümü sen söle doktorlar demez geç kaybın olursa bunu degerlendiriyorlar allah korusun sen baştan sorda ne olur ne olmaz dubhalacı iç hiç korkma bende şimdi yatarken problem olacak buyuk ıhtımal bende ıçerim rahat ol o konuda çok işeyarıyo

Merhaba arkadaşlar. Bende 14 haftalık hamileyim topic açıldığından beride takip ediyorum ama kayıt olmak bugüne nasipmiş. İnşallah vaktinde saatinde hepimiz evlatlarımızı hayırlısıyla sağlıklısıyla kucaklarımıza alırız.

Bu arada 10 yıllık evliyiz ve tüp bebek denememizin ilkinde tuttu çok şükür. Allahım bu zorlu yola giren herkesede çok uğraştırmadan nasip etsin inşallah. Geçen muayenemde ikili tarama testi yapıldı ve temiz çıktı çok şükür. Bu ayın 28'inde de kontrolüm var üçlü tarama yapılacak galiba. Bilgilerimi versem benide eklermisiniz listeye SAT: 04 NİSAN 2011 BDT: 09 OCAK 2012 CİNSİYET: Bu ayki kontrolde belli olacak inşallah isimde düşünmedik

hayırlsı olsn uhd benim 12.gün 250 çıkmıştı hiç aklıma gelmedi ama ikizmiz...

Maşşallah benimde değerimi gören ikiz diyor ama henüz keseyi görmedik birşey demek için erken Allahım sağlıklı kucagımıza almayı nasip eder inş.

Hayırlısı olsun uhde İNŞALLAH. ALLAH hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sanada cümlemizede. Nazarlardan korusun YA RABBİM tamamına erdirsin İNŞALLH. keseyi, bebeği gör birde kalp atışını duy dünyalar senin oluyor. ALLAH hepsini görmenide nasip eder İNŞALLAH. Bol bol dua et olurmu herşeyin anahtarı ilacı dua. (içtenlikle edilen dua)

İSİM-------------SAT-----------BDT---------CİNSİYET-------İSİM
1)Ayse_Url-------24.04.11-----30.01.2012------??------------??
2)Ezgi0312-------04.05.11-----08.02.2012----??------------?? İKİİİİİZ
3)sblnht---------11.05.11-----15.02.2012-----??-----------??
4)ayyben--------02.05.11-----06.02.2012-----??-----------??
5)panadol--------05.05.11-----05.02.2012-----??-----------??
6)sevgi3434------30.03.11-----04.01.2012---kız gibi :))------??
7) ST-MANOLYA--04.04.11-----09.01.2010-----??------------??

çok tşk.ederim Manolya dualar dilimde tesbih oldu inanki Allahım isteyen herkese en kısa zamanda versin inş. şimdi bile varlığı huzur veriyor bana birde kese ve kalp atışını duyarsam bilmem ne yaparım çok değişik bir duyguymuş bu yaşamayan bilemiyor gerçekten

Ayse_URL listeye eklemişsin teşekkür ederim. Bu arada bu üyeler nerede neden artık eskisi gibi gelinmiyor sayfaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…